Forum W oczekiwaniu na testowanie BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
Odpowiedz

BLADZIOCHY CZY ZWIDY???

Oceń ten wątek:
  • *KasiaS* Autorytet
    Postów: 414 296

    Wysłany: 22 lipca 2019, 13:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alunis wrote:
    Dziękuję, bardzo się stresowałam przez weekend, ale bardziej z ekscytacji. Dzisiejsza beta wskazała na wynik 249,4! :)

    Piękny przyrost! Gratulacje, spokojnych 9 miesięcy życzę :)

    15.04.2016 synek Filipek ❤️
    12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) usunięty lewy jajowód
    31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane

    Ja: 32 lata
    kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez, wit. B6, koenzym Q10
    TSH 0,596
    Prolaktyna 8,6
    Testosteron 0,39

    On: 32 lata
    Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
  • Aurora Nowa
    Postów: 4 0

    Wysłany: 3 sierpnia 2019, 07:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny.
    Co myślicie o tym wyniku? Jest robiony 12dpo. Do @ zostały dwa dni.

    https://naforum.zapodaj.net/88ef7c17b406.jpg.html
    https://naforum.zapodaj.net/a5ae7bc5fafd.jpg.html

    Dziękuję Wam za pomoc i życzę udanej soboty:-)

    efa1a45c798f4f55f50d79a996be0e46.png
  • Juliii Nowa
    Postów: 4 0

    Wysłany: 3 sierpnia 2019, 08:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, powiedzcie czy coś tu widać? Test facelle robiony w 23 dniu cyklu

    https://zapodaj.net/afab9eec35109.jpg.html

  • Niercierpliwa v2.0 Autorytet
    Postów: 523 1198

    Wysłany: 3 sierpnia 2019, 09:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juliii wrote:
    Hej dziewczyny, powiedzcie czy coś tu widać? Test facelle robiony w 23 dniu cyklu

    https://zapodaj.net/afab9eec35109.jpg.html
    Widać ;)

    9.II.2019 cp - laparoskopia
    28.VI.2019 - HSG - oba jajowody drożne
    12.03.2020 II ♡ - beta 57,40
    14.03 beta 116 (140% przyrost)
    21.03 beta 2624,00 (144% przyrost)
    xkQqp1.png
  • *KasiaS* Autorytet
    Postów: 414 296

    Wysłany: 3 sierpnia 2019, 10:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurora wrote:
    Cześć Dziewczyny.
    Co myślicie o tym wyniku? Jest robiony 12dpo. Do @ zostały dwa dni.

    https://naforum.zapodaj.net/88ef7c17b406.jpg.html
    https://naforum.zapodaj.net/a5ae7bc5fafd.jpg.html

    Dziękuję Wam za pomoc i życzę udanej soboty:-)

    Pozytyw jak nic :)

    15.04.2016 synek Filipek ❤️
    12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) usunięty lewy jajowód
    31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane

    Ja: 32 lata
    kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez, wit. B6, koenzym Q10
    TSH 0,596
    Prolaktyna 8,6
    Testosteron 0,39

    On: 32 lata
    Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
  • problemik Autorytet
    Postów: 2437 2149

    Wysłany: 3 sierpnia 2019, 23:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurora wrote:
    Cześć Dziewczyny.
    Co myślicie o tym wyniku? Jest robiony 12dpo. Do @ zostały dwa dni.

    https://naforum.zapodaj.net/88ef7c17b406.jpg.html
    https://naforum.zapodaj.net/a5ae7bc5fafd.jpg.html

    Dziękuję Wam za pomoc i życzę udanej soboty:-)

    Pozytyw :)

    07.2016 Crio :(
    II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
    11.2016 et 4tc :(
    02;07;09.2017 crio :(
    11.2017 leczenie immuno
    12.2017 crio ☃☃4tc :(
    III ICSI ⛄⛄
    4.2018 crio :(
    07.2018 pożegnanie z Novum
    10.2018 telefon do OA.
    10.2019 Nowy rozdział w życiu ❤
  • problemik Autorytet
    Postów: 2437 2149

    Wysłany: 3 sierpnia 2019, 23:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juliii wrote:
    Hej dziewczyny, powiedzcie czy coś tu widać? Test facelle robiony w 23 dniu cyklu

    https://zapodaj.net/afab9eec35109.jpg.html

    Nie jest ważne który dc. Najistotniejsze który dpo.

    Evap - negatyw.

    07.2016 Crio :(
    II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
    11.2016 et 4tc :(
    02;07;09.2017 crio :(
    11.2017 leczenie immuno
    12.2017 crio ☃☃4tc :(
    III ICSI ⛄⛄
    4.2018 crio :(
    07.2018 pożegnanie z Novum
    10.2018 telefon do OA.
    10.2019 Nowy rozdział w życiu ❤
  • Alunis Ekspertka
    Postów: 208 158

    Wysłany: 4 sierpnia 2019, 10:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    *KasiaS* dziękuję <3

    Juliii wrote:
    Hej dziewczyny, powiedzcie czy coś tu widać? Test facelle robiony w 23 dniu cyklu

    https://zapodaj.net/afab9eec35109.jpg.html
    Bardzo słaba kreska, ale zrobiłaś dośc wcześnie test. Powtórz test najlepiej z porannego moczu dzień po dniu. Mocniejsza kreska da Ci odpowiedź. :) Na moje to może być ciąża.

    Marzenka 13.03.2020r <3
    l22ni09ky8d09mfx.png

    Mutacja czynnika V Leiden hetero.
  • Juliii Nowa
    Postów: 4 0

    Wysłany: 4 sierpnia 2019, 18:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alunis wrote:
    *KasiaS* dziękuję <3



    Bardzo słaba kreska, ale zrobiłaś dośc wcześnie test. Powtórz test najlepiej z porannego moczu dzień po dniu. Mocniejsza kreska da Ci odpowiedź. :) Na moje to może być ciąża.

    Dziękuję ❤️
    Poczekam na termin @,jak się nie pojawi to wtedy powtórzę test 😊

  • szona Autorytet
    Postów: 4271 9903

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 09:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    problemik wrote:
    Nie jest ważne który dc. Najistotniejsze który dpo.

    Evap - negatyw.

    Co wg Ciebie wskazuje na evap, skoro kreska jest (choć ledwie widoczna, to jednak) różowa?

    8 cs po cb.

    ▪️Lh, Fsh, Estradiol, Prolaktyna, Progesteron, Testosteron ✔️
    ▪️Mycoplasma, Chlamydia, Ureaplasma ✔️
    ▪️HBs, antyHCV, różyczka, toxo, VDRL, antyHBc, cytomegalia - ✔️
    ▪️P/c p. kardiolipinie IgG/IgM - ✔️
    ▪️P/c p. beta-2 glikoproteinie-1 IgG/IgM - ✔️
    ▪️Antykoagulant toczniowy - ✔️
    ▪️Kariotypy - ✔️
    ▪️białko C i S - ✔️
    ▪️sonoHSG - 10.2019r. - oba jajowody drożne - ✔️

    🔺Homocysteina: ok. 7
    🔺AMH - 2,83
    🔺TSH: 1,3
    🔺ft4: 1,07 (0,7-1,48)
    🔺aTPO: 5,16 (0,00-5,61)
    🔺aTG 1,58 (0,00-4,11)
    🔺żelazo 137 (50-170)
    🔺glukoza 88, insulina 3,7, homa IR - 0,8

    ✖️MTHFR C677T - homo
    ✖️PAI-1 4G/5G - hetero
    ✖️Torbiel 14 mm - endometrioza?
    ➖dieta
    ➖26.03 - początek fizjoterapii uroginekologicznej

    🚀 morfologia - 4%->11%->28%
    /ruch/ilość/koncentracja - ok

    Plan na marzec: ANA1, ASA, AOA
    Plan na kwiecień: komórki NK, znów Lametta
  • problemik Autorytet
    Postów: 2437 2149

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 10:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na facelli zawsze pojawiają się kreski.

    07.2016 Crio :(
    II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
    11.2016 et 4tc :(
    02;07;09.2017 crio :(
    11.2017 leczenie immuno
    12.2017 crio ☃☃4tc :(
    III ICSI ⛄⛄
    4.2018 crio :(
    07.2018 pożegnanie z Novum
    10.2018 telefon do OA.
    10.2019 Nowy rozdział w życiu ❤
  • szona Autorytet
    Postów: 4271 9903

    Wysłany: 5 sierpnia 2019, 10:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    problemik wrote:
    Na facelli zawsze pojawiają się kreski.

    Ciekawe ;) Nie miałam przyjemności zobaczyć 2 kreski na Facelle, a zrobiłam ich już trochę.

    8 cs po cb.

    ▪️Lh, Fsh, Estradiol, Prolaktyna, Progesteron, Testosteron ✔️
    ▪️Mycoplasma, Chlamydia, Ureaplasma ✔️
    ▪️HBs, antyHCV, różyczka, toxo, VDRL, antyHBc, cytomegalia - ✔️
    ▪️P/c p. kardiolipinie IgG/IgM - ✔️
    ▪️P/c p. beta-2 glikoproteinie-1 IgG/IgM - ✔️
    ▪️Antykoagulant toczniowy - ✔️
    ▪️Kariotypy - ✔️
    ▪️białko C i S - ✔️
    ▪️sonoHSG - 10.2019r. - oba jajowody drożne - ✔️

    🔺Homocysteina: ok. 7
    🔺AMH - 2,83
    🔺TSH: 1,3
    🔺ft4: 1,07 (0,7-1,48)
    🔺aTPO: 5,16 (0,00-5,61)
    🔺aTG 1,58 (0,00-4,11)
    🔺żelazo 137 (50-170)
    🔺glukoza 88, insulina 3,7, homa IR - 0,8

    ✖️MTHFR C677T - homo
    ✖️PAI-1 4G/5G - hetero
    ✖️Torbiel 14 mm - endometrioza?
    ➖dieta
    ➖26.03 - początek fizjoterapii uroginekologicznej

    🚀 morfologia - 4%->11%->28%
    /ruch/ilość/koncentracja - ok

    Plan na marzec: ANA1, ASA, AOA
    Plan na kwiecień: komórki NK, znów Lametta
  • Olga856 Przyjaciółka
    Postów: 96 86

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 07:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dzisiaj mój 16 dpo, wczoraj po południu robiłam test z Rossmanna facelle słupkowy i w czasie ok 1minuty pojawiła się druga kreska, ale jest taka blada, że sama nie wiem.. Co prawda jest widoczna gołym okiem, ale mam torbiel na jajniku, a gdzieś czytałam, że to może zaburza wynik testu 🤔 dzisiaj jadę zrobić betę.
    Co o tym myślicie?
    https://zapodaj.net/2e35f83c8a709.jpg.html

    c55fyx8d83g33aob.png
  • Olga856 Przyjaciółka
    Postów: 96 86

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 07:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zdjęciu trochę gorzej ja widać niż na żywo

    c55fyx8d83g33aob.png
  • *KasiaS* Autorytet
    Postów: 414 296

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 08:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga856 wrote:
    Witajcie, dzisiaj mój 16 dpo, wczoraj po południu robiłam test z Rossmanna facelle słupkowy i w czasie ok 1minuty pojawiła się druga kreska, ale jest taka blada, że sama nie wiem.. Co prawda jest widoczna gołym okiem, ale mam torbiel na jajniku, a gdzieś czytałam, że to może zaburza wynik testu 🤔 dzisiaj jadę zrobić betę.
    Co o tym myślicie?
    https://zapodaj.net/2e35f83c8a709.jpg.html

    Coś tam widać :) trzymam kciuki za betę! :)

    15.04.2016 synek Filipek ❤️
    12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) usunięty lewy jajowód
    31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane

    Ja: 32 lata
    kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez, wit. B6, koenzym Q10
    TSH 0,596
    Prolaktyna 8,6
    Testosteron 0,39

    On: 32 lata
    Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
  • Olga856 Przyjaciółka
    Postów: 96 86

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 08:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    *KasiaS* wrote:
    Coś tam widać :) trzymam kciuki za betę! :)
    Dziękuję, dam znać jak wyszła beta.

    c55fyx8d83g33aob.png
  • Olga856 Przyjaciółka
    Postów: 96 86

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 10:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak nic z tego. Zaczyna się @

    c55fyx8d83g33aob.png
  • key_b Autorytet
    Postów: 577 519

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 12:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurora wrote:
    Cześć Dziewczyny.
    Co myślicie o tym wyniku? Jest robiony 12dpo. Do @ zostały dwa dni.

    https://naforum.zapodaj.net/88ef7c17b406.jpg.html
    https://naforum.zapodaj.net/a5ae7bc5fafd.jpg.html

    Dziękuję Wam za pomoc i życzę udanej soboty:-)
    pozytyw!!

    16.04.2017 jestem żoną!!! ❤
    14.04.2018 jestem mamą :-)

    Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

    czekamy na dwa bąbelki...❤❤
    8p3o43r8mb3ofhge.png
  • key_b Autorytet
    Postów: 577 519

    Wysłany: 7 sierpnia 2019, 12:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juliii wrote:
    Hej dziewczyny, powiedzcie czy coś tu widać? Test facelle robiony w 23 dniu cyklu

    https://zapodaj.net/afab9eec35109.jpg.html
    jakby bladzioch byl ;)

    16.04.2017 jestem żoną!!! ❤
    14.04.2018 jestem mamą :-)

    Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

    czekamy na dwa bąbelki...❤❤
    8p3o43r8mb3ofhge.png
  • Joa Koleżanka
    Postów: 33 4

    Wysłany: 3 września 2019, 17:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane!

    Wracam do was po 2 miesięcznej przerwie , dodam że całkowicie z mężem odpuściliśmy dziecko. I stało się coś nieoczekiwanego dziś pierwszy dzień planowanej miesiączki i proszę taki efekt🙂
    https://zapodaj.net/180454d3ac4d3.jpg.html
    Zazwyczaj te blade kreski po godzinie znikały a ta cały czas jest widoczna ale pierwszy zrobiłam 4 dni przed planowaną miesiączka i była właśnie bardzo ale to bardzo blada widoczna tylko dla mnie - tel tego nie uchwycił.
    Po takim porannym teście poleciałam od razu na betę i otrzymałam wynik 146,60 ☺️ cuda naprawdę się zdarzają dodam tylko że objawy nie wskazywały nic innego jak nadejście miesiączki. Z ciekawości zajrzałam w kalendarz online kiedy teoretycznie przyszło by na świat wskazało datę 13 maja dokładnie tego samego dnia urodziłam córkę🙂 Trzymam za was kciuki i pozdrawiam Was serdecznie ☺️

‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)