bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
kasioua wrote:Ah Bajko gratuluje! Jestes nasza nadzieja tutaj, mam nadzieje, ze niedlugo bede z toba moglw dyskutowac FAKTYCZNE objawy )
Eh siedze w pracy i nie moge sie skupic, najchetniej to bym tylko czytala o objawach ciazy w kolko haha
Hahaha miałam tak w drugiej ciąży, zamiast pracować czytałam, co chwilę się gdzieś logowała, sprawdzałam, pytałam, wtedy się okazało słusznie i zasadnie więc życzę Tobie by było tak samo. Kiedy testowanie skoro już tak się nakręcamy ??Foczka -
Foczka - chce sie zaprzec i testowac dzien po spodziewanej @ czyli 7go. A czy dotrwam to juz inna sprawa haha ja mam dosyc dlugie cykle (31/3w dni) wiec mysle, ze teraz i tak nic by jeszcze test ani Beta nie pokazaly (dzis 11 dzien po owulacji)
A tak w ogole to na jakim etapie ty teraz jestes? (Przepraszam nie mam czasu zagladnac na poprzednie posty i wysledzic Twojej sytuacji )
Kickens daj koniecznie znac jak beta! Zycze, zeby byla wysoooooka
-
Foczka - chce sie zaprzec i testowac dzien po spodziewanej @ czyli 7go. A czy dotrwam to juz inna sprawa haha ja mam dosyc dlugie cykle (31/3w dni) wiec mysle, ze teraz i tak nic by jeszcze test ani Beta nie pokazaly (dzis 11 dzien po owulacji)
A tak w ogole to na jakim etapie ty teraz jestes? (Przepraszam nie mam czasu zagladnac na poprzednie posty i wysledzic Twojej sytuacji )
-
-
Kasia, chyba każda z nas lubi czytać o wczesnych objawach ciąży, a nawet jeśli nie mamy jakiegos objawu, to i tak wyciągamy słowo z kontekstu i przypisujemy sobie xd
Kickens, daj znać jaki wynik bety
Swoją drogą, to mam tak ciężkie cycki, że czasem każdy krok sprawia mi bol, bo wtedy podskakują xd. Nudnosci trochę ustąpiły i jestem ciekawa czy to za sprawą tego suplementu diety, który zalecił mi mój ginekolog. Prenatal uno - ma imbir w składzie i ma łagodzić nudnosci. Można go stosować nawet przed ciążą i w ciąży do 12 tyg. Brała któraś z was?
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
A matko, weź nic nie mów o zgadze xd w pierwszej ciąży miałam zgage od 8 tyg. aż do porodu xd. Córka za to urodziła się z bujną czupryna xd. Mam jednak nadzieję, że zgaga nie przyjdzie teraz tak szybko
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Oczywiście dam znać, powinnam mieć wyniki online po 18 więc już, ale sprawdzałam i jeszcze nie ma robie bete w sumie po to żeby totalnie wykluczyć ciążę, około tygodnia temu test wyszedł negatywny a że wydałam już nie wiem ile na sikane testy postanowiłam ukrócić tlące się nadzieje raz na miesiąc
-
hehe dziewczyny no co do objawów to ja mam nawet teraz dzień po @ buahahah u mnie zaczęty nowy cykl... sama nie wiem co robić... jutro wracam do pracy po macierzyńskim my mamy dwie córki cudowne 5,5 latek i 1 rok i 3 m-ce no i od zawsze marzy mi się trzecie a że już 32 na karku zaraz to chciałabym chyba jak najszybciej no ale że wracam do work to nie wiem czy się nie odwlecze.. musimy z mężem usiąść i obgadać czy odraczamy pół roku czy nic nie zmieniamy... hehe ale to nie stoi na przeszkodzie by szukać objawów
kickens... czekamy z TobąFoczka -
Kickens przykro mi ale idz do lekarza i z jego pomaca na pewno w nastepnym cyklu sie uda!
Ja sobie siedze i w sumie czuje sie jakbym miala dostac okres (wiecie to mulenie w podbrzuszu), ale do terminu jeszcze 5 dni. Jestem 11/12 dni po owulacji, myslicie, ze warto juz zateścić? -
Kasiu, poczekaj jeszcze, chociaż do terminu @, bo nawet jesli jesteś w ciąży, to beta hcg mogło tylko nieznacznie wzrosnąć i test ciążowy tego nie wykryje i tylko niepotrzebnie się rozczarujesz. No, chyba, że masz na mysli badanie krwi, to takie stęzenie mogłoby zostać już wykryte, ale raczej proponuję, abyś zaczekała do terminu @ .
-
Bajka91 wrote:Kasiu, poczekaj jeszcze, chociaż do terminu @, bo nawet jesli jesteś w ciąży, to beta hcg mogło tylko nieznacznie wzrosnąć i test ciążowy tego nie wykryje i tylko niepotrzebnie się rozczarujesz. No, chyba, że masz na mysli badanie krwi, to takie stęzenie mogłoby zostać już wykryte, ale raczej proponuję, abyś zaczekała do terminu @ .