bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasioua wiem, że ciężko ale odpuść sobie, pewnie i tak nic nie pokaże test.
Dzisiaj się dowiedziałam, że moja dobra znajoma poroniła (chociaż ciężko tak to nazwać, bo testy jej wychodziły a serduszko nie zaczęło w ogóle bić) Chyba lepiej tak wcześnie nie wiedzieć.
Dostałam luteinę i euthyrox od lekarza. Można się starać o malucha biorąc luteinę?Foczka lubi tę wiadomość
-
Kasiu, cierpliwośći!!! \
Kickens, a lekarz nie dał Ci żadnych zaleceń? Jeśli masz nieregularne cykle, to pewnie chce, by CI się wyregulowały. W takim przypadku luteine zaczynasz brać w 8 dniu cyklu przez 21 dni. Po odstawieniu powinna pojawić się miesiączka. Zawarty w luteinie progesteron będzie hamować owulację. Kobiety z niedomogą ciałka żóltego biorą progesteron w drugiej fazie cyklu, po owulacji, aby wspomóc zagnieżdżenie się zarodka i podtrzymanie ciąży. Masz problemy z tarczycą?
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Cześć Dziewczyny ) Czy mogę do Was dołączyć ) ??
Mam 30 lat i staramy się z mężem o Dzidzię, jak czytam to forum to jakbym czytała o sobie haha Wciąż tylko myślę kiedy test itd. Objawów też się dopatruję z każdej strony )
Ja wczoraj robiłam bHCG i wyszło mi 7,05 więc bardzo mało a był wczoraj 27 dzień cyklu przy cyklach 28-30 dni.. Chyba jutro pójdę zrobić znowu, strasznie się boję że będzie niższa, ale cóż...
-
Witaj MagdaKraków Trzymam kciuki za wzrost bety jutro
Dziewczyny, u mnie nowinki objawowo-ciążowe: Odrzuciło mnie od mięsa!!!! A normalnie uwielbiam mięso!!! Wczoraj jak wyskubałam trochę mięsa z ćwiartki z kurczaka i dodałam do zupy, to przy jedzeniu mnie zemdliło!! Poza tym od kilku dni jem kanapki z samym masłem i serem. Nie mogę patrzeć na żadne wędliny, bo mnie mdli, fuu..Foczka lubi tę wiadomość
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Witam również ))
Już się nie mogę doczekać jutra i wyniku popołudniu. Jeśli spadnie, to już od następnego cyklu się powstrzymuję od jakichkolwiek testów przed @, a nawet poczekam kilka dni po (o ile wytrzymam te kilka dni po).
Bajka- a u Ciebie może to też jakiś objaw już faktycznie )) Zmiana smaków o czymś świadczy.. -
Cześć Wracam do Was jako Doula mam dyplom w końcu ;DDD
Ten cykl olałam totalnie (nawet nie wiem który to dzień, ani ile trwała @ xD) Za dużo się działo 15-go mam wizytę u gina z wynikami - to jedyne co wiem na pewno ;PFoczka, Joaśka_87, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Kika - albo wegetarianka xd choć fajnie by było, gdyby był synek . Mam już córkę, to miałabym parke
Magda- jeśli leczysz tarczyce, to dobrze. Nie stanowi to problemu w zajsciu w ciążę. Nawet z nieleczona tarczyca można zajść, ale to już ryzyko, bo niesie zagrożenie dla rozwijającego się dziecka, powodować opóźnienie w rozwoju lub upośledzenie.
Witaj agulka, gratki w końcu wrocilas do nas