bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zrobiłam drugi test bo pierwszy miała BOBOTEST a drugi QUIXX i na Bobo jest druga bardzo widoczna kreska,która wyszła po około 3 minutach a na tym drugim prawie nie widoczna,albo II kreseczki wcale nie ma - sama już nie wiem:(
Dziewczyny co jest? Martwię się,że za szybko się cieszyłam. Jutro kupię z rana test i znów zrobię.
-
nick nieaktualny
-
Bajka jeżeli potwierdzi się,że jestem w ciąży to oczywiście,że nie ucieknę. Związałam się z Wami i jeżeli nic nie pisałam nawet to codziennie Was czytałam.
Wracając do testu to przez dwie godziny nie miałam do w opakowaniu tylko otwarty leżał w pudełku a bobo był fabrycznie zapakowany może przez to.
Wydaję mi się,że cień tam jakiś jest,ale nie jestem pewna.
Masakra człowiek już się cieszy a tu, jeszcze jutro niech @ i w ogóle załamka:(
-
nick nieaktualnyHm, poczekaj do porannego moczu, bo większa szansa jest, że ten negatywny jest błędny niż jeśli miałby ten pozytywny być błędny. Jeśli wyszły dwie kreski to znaczy , że poziom beta hcg w organizmie jest, więc spokojnie poczekaj do jutra i zrób rano
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻycie jest jedno, nie powinno nas obchodzić co powiedzą ludzie, jakbyś miała 40 lat i pierwsze to będą mówić że za późno... nie dogodzisz ludziom..czy warto ? nie. Masz być szczęśliwa, jeśli to macierzyństwo ma ci przyniesć szczęście to czemu nie?! Ja mam dobrą pracę, skończyłam studia...to nie wystarcza! mimo to nigdy czegoś tak nie pragnęłam jak dziecka...a poczułam to dosyć niedawno. Jeśli mam tak szczere odczucia względem tego, to dlaczego nie?
Aasia85 lubi tę wiadomość
-
Madzia, ja też bardzo wcześnie poczulam instynkt macierzyński, nawet za szybko, bo miałam jakieś 14-15 lat. A córkę urodziłam mając niecałe 21. Nie planowaliśmy wtedy dziecka, bo jeszcze się uczyłam, ale stało się, nie zalowalismy nigdy, że los sprawił nam taką niespodziankę. Teraz ten skarb ma 3,5 roku i śpi z nami w łóżku, bo nie chce spać w swoim xd i oczywiście my śpimy na obrzeżach, a cały środek dla niej xd takie to małe, a tyle miejsca zajmuje
Jeśli czujesz, że dziecko da ci pełnię szczęścia, to nie hamuj swojego instynktu. Nie przejmuj się tym co ludzie powiedzą, oni zawsze będą gadać, bez względu na to jakie kroki poczynisz. To ty masz być szczęśliwa, a nie sępy, które gromadzą się wokół ciebie i tylko patrzą, z której strony zaatakować. To ty jesteś kowalem swojego losu, wiec rób to, co ci serce podpowiada.DettaWalker, Aasia85 lubią tę wiadomość
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Dzięki dziewczyny. Macie racje skoro teraz wlaczyl mi sie instynkt macierzysnki a wiem ze dam sobie rade bo mam wsparcie w chlopaku sama mam duzo oszczednosci ale to nie pieniadze sa w zyciu najwazniejsze tylko milosc. A miec takie szczescie z posiadania dziecka to jest najpiekniejsze co moe kazda kobiete spotkac. Taka iskierka milosci dwojga ludzi sie kochajacych.
-
nick nieaktualny