bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joaśka_87 wrote:Dziękuję
Tak bardzo delikatnie mnie boli, wczoraj i dziś z rana troszkę mocniej więc nastawiałam się na negatywny test i @.
Staramy się 7 cykli. Od tego miesiąca od tygodnia brałam Cyclodynon a mąż AndroVit.
A kiedy będziesz testować? -
Joaśka_87 wrote:Dziewczyny zrobiłam drugi test bo pierwszy miała BOBOTEST a drugi QUIXX i na Bobo jest druga bardzo widoczna kreska,która wyszła po około 3 minutach a na tym drugim prawie nie widoczna,albo II kreseczki wcale nie ma - sama już nie wiem:(
Dziewczyny co jest? Martwię się,że za szybko się cieszyłam. Jutro kupię z rana test i znów zrobię. -
nick nieaktualny
-
Aasia85 dziękuje:)
Tak robiłam dzisiaj test i to nawet nie jeden a trzy.
Byłam dziś w trasie i przed chwilką wróciłam ale jak tylko znalazłam czas biegłam do łazienki i siusiałam. Dziś robiłam 2 testy z firmy Life 25mlU płytkowy w tym jeden przed chwilką i II kreseczki wyszły do minuty i na szybcika Bobotest 10mlU strumieniowy i wyszedł negatywny. Jutro z rana wyślę męża znów po testy a w poniedziałek beta:)
Wcale nie czuję się jakbym była w ciąży, troszkę mnie czasem mdli i czasami poboli brzuch jak na okres ale tak to ok. Ani piersi nie mam większych,ani mnie nie bolą
-
Hej:) dzis temp nadal 37, ale jajnik juz nie bolal - wiec tylko jednodniowy bol byl. Czekam do wtorku na testowanie. A mam pytanie: czy sugerujecie sie % jaki pokazuje detektor oznak ciąży? Mi dzis pokazal 35%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 01:00
-
nick nieaktualnyCześć Nie wiem kochana co z tym detektorem oznak ciąży...
U mnie test negatywny.. Już nie robię bo nie mam, we wtorek @ a jutro kontrola u ginekologa.
Moje piersi od wczoraj są całe w niebieskich żyłkach a te żyłki zaczynają się już na dekolcie a jedna wlazła na sutek o jak wesoło , miałyście takie coś przed @ ? Poza tym żadnych bóli wskazujących na zbliżającą się @ ale to pewnie we wtorek dopiero...