bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
detta, na zapalenie pęcherza polecam żurawinę. Sama przechodziłam zapalenie pęcherza jakieś 3 tyg temu i w związku z tak wczesną ciążą nie chciałam faszerować się żadnymi lekkami. W aptece pani poleciła mi Protego Żurawina, kapsułki, bezpieczne w ciąży. Nawet dzwoniłam do swojego ginekologa, aby się upewnić, czy nie zaszkodzę dziecku, powiedział, że spokojnie mogę ją zażywać. Jeszcze tego samego dnia poczułam ulgę, a po kilku problem z pęcherzem zniknął.
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chwalę się
Jest II kreseczka:)
Jutro powinnam dostać @,ale dziś coś mnie podkusiło i wieczorem zrobiłam test.
Jutro z rana powtórzę. Nie nakręcałam się w tym miesiącu, w ogóle żadnych objawów nie mam. A w tamtym miesiącu miałam wszystkie.
Jestem w szoku i nie dowierzam... brzuch ćmi jak na okres i trochę wzdęty mam.
Szok. W poniedziałek pójdę na betę czy przyrasta i zarejestruję się do mojej ginekolog.
Cieszę się z II kreseczki,ale jak zobaczę na usg fasoleczkę z serduszkiem bijącym będę dopiero cieszyć się naprawdę.
Szyszka1, Aasia85, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w tamtym miesiącu miałam wszystkie objawy a w tym żadnych.
A jak miałam dwa dni mdłości to zwaliłam to na tabletki.
Piersi mnie nie bolą i w dwóch poprzednich ciążach też nie bolały.
Boję się,że jutro jak zrobię test wyjdzie negatywny i @ dostanęSzyszka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurdę muszę się wygadać a nie mam komu bo nie chcę jeszcze rodzinie nic mówić a na święta im zrobię prezent.
Jak robiłam ten test i tak siedziałam na kibelku i patrzyłam jak zabarwia się ten paseczek to na początku nic nie było dopiero po minucie albo dwóch zrobiła się kreska II i do pięciu minut robiła się coraz ciemniejsza. Czy to też się liczy?
-
nick nieaktualny
-
Asiu, gratuluję CI bardzo mam nadzieję, że nie uciekniesz i bedziesz wpadać tutaj i opowiadać o swoich objawach
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
nick nieaktualnyBardzo bym chciała, ogólnie nagle mi się pojawiła ta chęć żeby mieć dziecko...jeszcze niedawno chciałam to odkładać w nieskończoność...cóż biologia
oj nie wiem czy wytrzymam z tym testowaniem szczególnie jak dziś po paru godzinach była ta druga kreska, bo zostawiłam test na umywalce i w sumie nie wiem kiedy sie pojawiła bo po 5 min poszłam sobie a kiedy poszłam znowu za ok 3 godziny to już 2 kreski były..... dziwne to no ale reakcje chemiczne sa i na taki test sie juz nie patrzy... -
nick nieaktualny