bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka91 wrote:Madzia - z pewnością zrobiłaś betę za wcześnie, jednak skoro to twój 25 dc i masz bóle podbrzusza, to raczej bliżej Ci do @ niż do ciąży. Nie zrozum mnie źle, ale skoro w "pierwszym" miesiącu starań wpadasz w paranoje, to nie chce wiedzieć co byłoby po roku. Jest tu wiele dziewczyn, które starają się o wiele, wieeeeeeleeeeeeeeeee dłużej i często bez skutku. Trzeba myśleć racjonalnie. Już kiedyś o tym pisałam, że zajście w ciąże to wcale nie taka prosta sprawa, jakby się wydawało... Dla pewności, powtórzyłabym badanie na Twoim miejscu, już teraz powinno dać wiarygodny wynik. I na przyszłość wrzuć na luz, bo stres w niczym nie pomaga
Kika, czekam tylko na ten dzień, gdy obudzę się i nie będę miała mdłośći!
I tak się dziwię, że udaje mi się przyjmować jakieś pokarmy, bo w pierwszej ciąży nie mogłam nic przełknąć. A najlepsze jest to, że w pierwszej ciąży pomimo odżywiania się samym powietrzem nie schudłam ani troche, a w tej pomimo, że nie jem specjalnie dużo, ale coś jem, to schudłam i spodnie w rozmiarze S, które kupiłam niedawno i tak pięknie na mnie leżały, są teraz na mnie za duże!!
Hehe nie no troche przesadzilam z tym ze wpadam w paranoje chociaz bardzo pragne dziecka jak kazda z nas to umiem opanowac stres. Wiem ze przez stres moze byc ciezej z zajsciem w ciaze. Nie wiem po prostu tak powiedzialam. Moze troche przesadzilam. Tak i doceniam te kobiety pomimo tego ze sie tyle staraja nie poddaja sie bo jest dla kogo walczyc Troche mnie ponioslo ale dziekuje bardzo Bajka :* -
amoniaa wrote:Kika to mnie załamałaś...
skoro torbiel może opóźnić owu nawet o cały cykl ( a ja nie wiem czy owu miałąm) to chyba wcale nie powinnam się cieszyć bo pewnie zwyczajnie mi sie @ spóźnia..a temp mam zamiar zacząć mierzyć od przyszłego cyklu...
może, więc niekoniecznie jest tak u Ciebie. Ja jak miałam torbiel to co drugi cykl trwał prawie 2 mce, a co drugi - miesiąc. Bez monitoringu ciężko powiedzieć co z owulacją, więc nie trać nadziei! ważne jest zdrowe podejście
A czy dostałaś jakieś leki na torbiel?Szczęściu trzeba pomagać.. -
amoniaa wrote:Hej nie, leków nie dostałam bo ponoć torbiel jest mały/a? i niby dlatego.
Dziś za chwilę będę testować, @ nie ma....
to tym bardziej skoro jest mała i ma się sama wchłonąć niekoniecznie ma moc przy przesunąć Ci owulację
jak teścik?Szczęściu trzeba pomagać.. -
Witajcie. To moj pierwszy cykl na ovu, ale wcześniej ok 3 miesiace tez mierzylam temp. Dzisiaj 8 dpo, temp skoczyla z 36,90 do 37,05 oraz odczuwam bol/ ciagniecie lewego jajnika, cos jak na okres. Nie chce sie znow nakrecac, ale dzis ten jajnik dal jakis cien nadziei, choc możliwe ze to objaw zbliżającego się @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe zostawiłam z rana test na umywalce i o nim zapomniałam i się kreska pojawiła xD ha ha wiadomo reakcje chemiczne ale zabawne to jest Jutro powtórzę, zobaczymy
Oprócz bólu głowy jest ok, zniknęły wczorajsze plamienia, czyli trwały jeden dzieńSzyszka1 lubi tę wiadomość
-
Moze serio sie udalo i bedzie mala fasoleczka?? To dobrze, ze plamienia zniknely a nic cie nie boli brzuch piersi ??
Jak powtorzysz koniecznie sie pochwal
ja sie dziwie kobiety ktore pragna zajsc maja problem a dzieciaki ktore raz sie kochaja albo ludzie co nie chca dziecka od razu zachodza gdzie tu sprawiedliwosc .. -
nick nieaktualnyMiałam może jedno takie ukłucie w dole brzucha, dość nisko. Tak to piersi ok jedynie brodawki mają taki ciemny jakby pod fioletowy podchodzący kolor, ale to już raz miałam w tamtym cyklu takie coś, może zasługa hormonów.
Ano, nie ma sprawiedliwości. Jedni porzucają, inni zabijają...tragedia -
nick nieaktualny
-
Datta test zrobiłam, bo mój organizm ostatnio wariuje. W ogóle to wolałabym zajść w ciążę przypadkowo a nie teraz te wygibasy...
Do momentu starań wszystko było ze mną ok, a teraz tarczyca, jakieś gorączki, do tego doszło jeszcze sikanie co pół godziny, chyba na tle nerwowym bo infekcji nie mam. -
nick nieaktualny