bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Zagubiona, super beta, druga będzie jeszcze lepsza ! Justysia, czerwone bo mocno działają na facetów Podobno ten kolor kojarzy im się tylko z uniesieniami He he, przynajmniej w teorii
A mnie trzyma jeszcze małpa, dziwna jest w tym cyklu, ale może to przez moje infekcje i leki. Wypadła mi w zeszły czwartek i tak miałam wątpliwości czy coś zaznaczać, bo tak ledwo plamiłam, pokazywało się troszkę w ubikacji i tego samego dnia miałam wizytę u gina i tak mnie zmaltretowała, że wieczorem spokojnie mogłam zaznaczyć jedną kropelkę. A następnego dnia nic... W sobote jak się rozhuśtało, ałć. Zazwycaj 6 dnia mam malutkie plamienie, a tu 7 dzień i zaznaczyłabym jedną kropelkę... Co prawda od poniedziałku ćwiczę i w sobotę mieliśmy małą imprezę i wypiłam trochę sporo... Ostatni raz tak się upiłam 6 lat temu... Może to przez alko... I nie wiem teraz jak liczyć owu... Zostają mi moje odczucia.
Zaraz po nowym roku zapisałam się do gina niedaleko mojego domu w Polsce, więc będę mogła wszystko posprawdzać porządnie i nie martwić się o kasę za mocno. A do tej pory trzeba wyluzować i dać się ponieść namiętności Może akurat pojade do gina na potwierdzenie ciąży i może zobaczę wtedy serduszko
Zagubiona, wrzucisz jakieś foty swojego drugiego serduszka jak już będziesz miała usg?
P.S. Nigdy więcej alkoholu, bleWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 14:19
Buziaki i miłego starania się :* -
nick nieaktualnyRatunku, nie wiem co jest w terminie @ zrobilam test,negatywny , po 2h zrobila sie jasna deuga kreska, widac ja , sluz brazowy wtedy rano, ustapilo, na nastepny dzien dalej @ nie przyszla i znow rano brazowo rozowy sluz, znowu zaniklo... dzis rano znow mnostwo sluzu w tym troche brazowego i jakies male naczynko krwi, tylko najdziwniejsze to,ze to wszystko to jednorazowe incydenty przez te 3 dni i to rano, nagle ustepuje i sluz jest normalny, szyjka twarda wysoko, jajniki czuje raz jeden raz drugi i sporadycznie bole @. Co to moze znaczyc? Ciaza jednak? Kurcze, ta kreska dosyc slaba byla, a z drugiej strony to przez 3 dni to sie okres przeciez powinien rozwinac, glupieje no..
-
Witam. Nie mam dobrych wieści. Wróciłam dzisiaj ze szpitala nie miałam siły pisać. Beta słabo przyrastała, w szpitalu okazało się że to ciąża pozamaciczna i straciłam prawy jajowód do staranek mogę wrócić dopiero w okolicy lutego marca. Jest mi bardzo przykro i nie mam siły siedzieć tutaj :'( pozdrawiam gorąco i trzymam za was kciuki.Nadzieja umiera ostatnia!
-
Zagubiona strasznie mi przykro! Czytałam ten wątek od początku i się bardzo ucieszyłam, patrząc na datę sprzed kilku dni, że || kreski i beta pozytywna!
Ja jestem albo 11dpo albo 8 dpo - zależy jak interpretuje do wykres (korzystam z aplikacji na telefonie). Dzisiejszy test o czułości 10 negatywny, ale wzdęty brzuch, pobolewanie ale takie inne, kłucia w jajniku i pachwinach, bóle głowy, senność i taka trochę niechęć do słodkiego... może w końcu coś zaskoczy.
Ktoś jest obecnie w podobnym momencie i chciałby wspólnie się wspierać w testowaniu na przełomie weekendu i nowego tygodnia?
-
Pietruszek ja jestem w 6 dpo i jak coś za tydzień testuje choć jakoś za wcześnie w tym cyklu wszystko mam ponieważ zazwyczaj cykle mam 45 dniowe a tym razem prawie o połowę mniejszy więc coś tak bardzo nie napalam się że będzie wszystko tak w terminie
Ale nie mniej jednak jak nie nadejdzie @ to będę testować ok 10 grudnia -
Ppietruszek pamietaj że zagniezdzenie czasami dochodzi nawet 6 dni od stosunku więc tak czy tak najlepiej test robić w dniu spodziewanej @ albo z dwa dni przed. Ponieważ tak to sie nie potrzebnie dolujemy