X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie bóle jak na okres a ciąża
Odpowiedz

bóle jak na okres a ciąża

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja już się nastawiłam jak zwykle co cykl sobie obiecują, że nie będę, ale nie da się chyba inaczej. Kręci mnie w brzuchu jak na okres w sumie niestety zawsze tak mam przed okresem wiec chyba i tym razem @ przyjdzie. Na test jeszcze za wcześnie, skąd brać tą cierpliwość?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie 22dc,od wczoraj mam bóle jak na @ a to jeszcze za wcześnie! :(

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Witam po kilku dniach przerwy - komuś coś pozytywnego wyszło po drodze?? :)

Jak ktoś z doświadczonych ma chwilkę to wielka prośba żeby zerknął na mój wykres - 30 dc, dzisiaj temperatura jeszcze w górę... to jest mój pierwszy mierzony cykl.

Nie mam nawet jeszcze tego plamienia, które zwykle pojawiało się około 2 dni przed miesiączką. Dzisiaj o 3 w nocy się obudziłam, bo było mi niedobrze i chciało mi się wymiotować. Bóle takie 'okresowe' miałam wczoraj i przedwczoraj, dzisiaj ustały i czuję często jajnik, takie ukłucia.

Nie nastawiam się, rokowania ostrożne, ale jakoś tak... mogłoby się udać, nie...? :(

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i moje objawy na okres chyba się skończą okresem - brązowe plamienie rozpoczęte :(

• Rockyheavy Znajoma

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A brazowe to nie na ciąże ?

Kama
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rockyheavy - tak coś czuję - zwykle mam takie przed miesiączką. Na pewno nie jest to implantacja, bo dużo za późno. Może się nie rozkręci nic z tego, ale to taka moja dyżurna nadzieja, co miesiąc to samo :)

• Rockyheavy Znajoma

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam te brązowe w sobote a do dzis krew..no ale zrobilam test, glupie wiem nie mogłam się postrzymac i 2 kreseczki...:)ide w piatek na bete :)

SurfGirl lubi tę wiadomość

Kama
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo przywróciłaś mi nadzieję!! :) Gratulacje!!! :)
    W sumie, temperatura mi nie spada, czoło dalej mam cieplejsze... To trzymaj swoje ciążkowe kciuki za mnie! :)

• Rockyheavy Znajoma

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma sprawy jeszcze z rana jeden test ale sie juz ciesze i mooooocnooo trzymam kciki za Was :))

Kama
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przed chwilą negatywny... no więc cóż :(

• SurfGirl Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, Pietruszek, tule... Oprócz Rockyheavy same dzisiaj negatywy :( Ale głowa do góry. Póki jest szansa trzeba działać i nie oglądać się za siebie ;)

Buziaki i miłego starania się :*
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też odliczamy dni do spodziewanej @
    Jeszcze 3 dni.
    Wczoraj zrobiłam test i wyszedł- NOT PREGNANT.
    czekamy jeszcze 3 dni i próbuję dalej.

P.S.
    Czytałam Wasze wypowiedzi od początku, płakałam i cieszyłam się z Wami. Czas dołączyć do rozmowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Jestem nowa czy mogę dołączyć ?

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki u mnie również negatyw wczoraj wyszedł a miesiączki jak nie było tak nie ma ale już nie mam złudzeń tempka spadła testy negatywne więc czekam na @ ale nowy cykl i nowe możliwości :)

Pietruszek tulę mocno wiem co czujesz :(

Rocky wielkie wielkie gratulacje :) Bardzo się cieszę :)

I witamy Moniqaa I Asia na pokładzie :)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kasiu.
    Masz wspaniałe nastawienie, trzymaj tak dalej!!!!
    Ja jutro rano pyknę kolejny test, a nóż widelec

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 grudnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia u mnie już 2dc - jeden dzień przebeczany a dzisiaj z uśmiechem odliczam do wigilii wyznaczonej jako pierwszy dzień do starania! :)

Zrobiłam przy okazji wczoraj pełną morfologię i mam WSZYSTKO idealne!! A dodatkowo żelazo mam bardzo niskie, a jak wyczytałam - żelazo wpływa na zdrowie komórki jajowej. Więc od rana brokuły, potem dokupię jakiś suplement, i a nuż znajdę 'swoją' przyczynę :)

Walczymy dalej, no bo jak inaczej :)

• Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dupa...
    A już rąk się wkrecilam w te wszystkie "objawy". Test oczywiście NOT PREGNANT...

Pietruszek trzymam kciuki, na pewno znajdziesz przyczynę. I w przyszłym roku będziesz paradować z brzuszkiem

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqaaa a powiedz mi - jaki robisz test? Bo rozumiem, że Ci 'pisze' wynik, a nie pokazuje? To jakiś wielorazowy test? ;)

• Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To test Clearblue z wyświetlaczem. W razie W pokazujący, w którym tyg ciąży jesteś. Jest jednorazowy.
    Następnym razem zaopatrzę się w najzwyczajniejsze, bo zbankrutuję

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rocky gratuluję :) ciesze się ze się udało

Kasiu zazdroszczę takiego podejścia :)

Moniqaa przykro mi ze test wykazał negatyw ,może to jeszcze za wcześnie na test

Ja mam 25 dc i tak się zastanawiam kiedy zrobić test . Ale jak a razie temp nie jest aż tak wysoka . Moze jutro podskoczy lub zmaleje . No zobaczymy . Obstawiam cykl 27 lub 28 dniowy. Ale bardziej 28
    Najchętniej bym już dziś zrobiła test ale obiecałam sobie ze czekam do @ lub dzień po .

Dzis zrobiłam tsh bo biorę leki na tarczycy i wynosi 1,910

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 19:06

‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ