bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ja już się nastawiłam jak zwykle co cykl sobie obiecują, że nie będę, ale nie da się chyba inaczej. Kręci mnie w brzuchu jak na okres w sumie niestety zawsze tak mam przed okresem wiec chyba i tym razem @ przyjdzie. Na test jeszcze za wcześnie, skąd brać tą cierpliwość?
-
Cześć dziewczyny! Witam po kilku dniach przerwy - komuś coś pozytywnego wyszło po drodze??
Jak ktoś z doświadczonych ma chwilkę to wielka prośba żeby zerknął na mój wykres - 30 dc, dzisiaj temperatura jeszcze w górę... to jest mój pierwszy mierzony cykl.
Nie mam nawet jeszcze tego plamienia, które zwykle pojawiało się około 2 dni przed miesiączką. Dzisiaj o 3 w nocy się obudziłam, bo było mi niedobrze i chciało mi się wymiotować. Bóle takie 'okresowe' miałam wczoraj i przedwczoraj, dzisiaj ustały i czuję często jajnik, takie ukłucia.
Nie nastawiam się, rokowania ostrożne, ale jakoś tak... mogłoby się udać, nie...? -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki u mnie również negatyw wczoraj wyszedł a miesiączki jak nie było tak nie ma ale już nie mam złudzeń tempka spadła testy negatywne więc czekam na @ ale nowy cykl i nowe możliwości
Pietruszek tulę mocno wiem co czujesz
Rocky wielkie wielkie gratulacje Bardzo się cieszę
I witamy Moniqaa I Asia na pokładzie -
Kasia u mnie już 2dc - jeden dzień przebeczany a dzisiaj z uśmiechem odliczam do wigilii wyznaczonej jako pierwszy dzień do starania!
Zrobiłam przy okazji wczoraj pełną morfologię i mam WSZYSTKO idealne!! A dodatkowo żelazo mam bardzo niskie, a jak wyczytałam - żelazo wpływa na zdrowie komórki jajowej. Więc od rana brokuły, potem dokupię jakiś suplement, i a nuż znajdę 'swoją' przyczynę
Walczymy dalej, no bo jak inaczej -
nick nieaktualnyRocky gratuluję ciesze się ze się udało
Kasiu zazdroszczę takiego podejścia
Moniqaa przykro mi ze test wykazał negatyw ,może to jeszcze za wcześnie na test
Ja mam 25 dc i tak się zastanawiam kiedy zrobić test . Ale jak a razie temp nie jest aż tak wysoka . Moze jutro podskoczy lub zmaleje . No zobaczymy . Obstawiam cykl 27 lub 28 dniowy. Ale bardziej 28
Najchętniej bym już dziś zrobiła test ale obiecałam sobie ze czekam do @ lub dzień po .
Dzis zrobiłam tsh bo biorę leki na tarczycy i wynosi 1,910Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 19:06