bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiu trzymam bardzo mocno kciuki żeby ta wstrętna @ nie przyszła i żeby wszystkie te objawy które wydaje ci się że sobie wkręcasz były oznaką ciąży. Twoją tempką bym się nie sugerowała ponieważ niestety bardzo nieregularnie mierzysz i to nie daje ci miarodajnych wyników.
Surfgirl ja jutro biorę się za porządki domowe z moim M. Dobrze jest się czasami komuś wygadać wiem coś o tym
Również życzę wam miłego i udanego wieczorkuAsia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKażda z nas by chciała zobaczyć te dwie tłuste kruchy na teście .
Wygadać się zawsze trzeba . Najlepiej najbliższym a jak nie można to jesteśmy tutaj aby się Wygadać
Dziękuję za to ze trzymacie kciuki . No zobaczymy . Chodź szyję ciut niżej . Co będzie to będzie . Mój tż się trochę zmartwił jak usłyszał ze może nie wyjść .
A gdzieś wyczytałam ze można mieć różnice między poślizgiem tak z 2 godzinki . No ale jeśli mówisz tak ze może mieć wpływ Nie reorganizacji mierzenie to się zdam na Ciebie -
Asiu coś czuję, że to może być to, oby!!!
Jak się nigdy nie modlę, dzisiaj pomodlę się za Ciebie Kochana!!!
SurfGirl świetnie, że się wygadalas swojemu facetowi. Ja jeszcze za bardzo nie chcę mojego naciskać żeby go nie zrazić
Kasiu to rzeczywiście, że jedziemy na tym samym wózku. Aby twój wyjazb był OWOCNY
Ja niestety będę musiała nadrobić przed świętami, bo na święta lecimy do teściów i pokój będziemy dzielić z młodszym bratem mojego M więc wiecie.....SurfGirl lubi tę wiadomość
-
ja dzisiaj mam dostać @, ale u mnie to różnie z długością cykli bywa... mam nadzieję, że nie przyjdzie ale jakoś tak wiem że w tym cyklu nic z tego - nawet mnie piersi nie bolą... no cóż kolejne dni płodne wypadną w święta może to będzie TEN czas
-
nick nieaktualnyMoniqaa bardzo dziękuję za wsparcie i modlitwę .
Nie spodziewałam się ze znajdę tu tak cudne dziewczyny i takie wsparcie
Ja dzis dopiero wstałam . Jak narazie czysto
Testu nie zrobiłam .
Jak dziś @ nie będzie to zrobię jutro
KKK trzymam za Ciebie kciukiSurfGirl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiu najlepiej mierzyć o tej samej porze może być różnica +- godzinka ale lepiej nie. U mnie czasami jest pół godzinki różnicy przy mierzeniu. Ale mam nadzieje że nie będzie już niedługo potrzebne mierzenie tempki Trzymam tak bardzo mocno kciuki jak tylko się da za dwie kreseczki
Moniqaa to będziesz miała przed świętami bardzo dużo pracy Oby owocnej
Buziaki dziewczyny przesyłam i życzę miłego wieczoru -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny,
Poradzcie prosze czy mamy szanse w tym cyklu. Byłam w sobote u gina w 5dc, dostałam tabletki an stymulacje od nowego cyklu ale powiedział ze mozemy sie starac juz w tym.
Pecherzyk w sobote w 5 dc, bo @ była w poniedziałek wieczorem miał 12 mm, lekarz powiedział ze od wtorku mozemy sie starac. Jednak wczoraj poszłam sobie jeszcze na usg do innego lekarza nic mu nie mowiac, pecherzyk miał 13,6 mm czyli przez 3 dni urósł mało.
Patrzac ze wczoraj był to 8 dc i miał 13,6 mm to sa szanse ze jeszcze urosnie....???powiedzcie prosze. cykle mam 26-27 dni a ten miałam 22 dni po usunieciu miesniaka, testy ovulacyjne negatywne, jajnik w którym jest pecherzyk kłującyPola -
nick nieaktualny
-
Nasza Asia niestety
Pola są szanse moim zdaniem że urośnie i starajcie się a nie zamartwiajcie
Owocnych staranek życzę
Pietruszek ty też do roboty się zabieraj
Ja też za jakieś 3 dni się biorę bo @ już ku końcowi -
dziekuje Kasia, mam nadzieje ze Asia wróci do nas szybko:-)
Niestety jakos nam sie przytualnie nie składa w tym tygodniu z mezem i czarno to wiedze...dzis znowu ma jakas wigilie w pracy. we wtorek był 8 dzien i 13,6 pecherzyk, dzis mam lepki cignacy sluz, test owulacyjny pozytywny, ból jajników, temperatura podwyzszona a meza nie ma...
Czy jutro jest jeszcze szansa, jak myslicie?
Kasia Ja tez mam recepte od nowego cyklu na Clostylbegyt, nigdy wczesniej nie brałam, Ty również?
Pola