bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszki melduję że dzisiaj dwie grube krechy ujrzałam na teściku LH a mój M ma nocki Ale jutro będziemy się oj mocno przytulać i mam nadzieje że nie będzie za późno.
Agulka zazwyczaj faza lutealna jest taka sama może być różnica 1-2 dni. -
Kasia1407, myślę, że jak dziś podziałacie to może jakiś celny i mocny żołnierzyk będzie wiedział co robić
Ogólnie czytałam gdzieś, że trzeba 2-3 dni przed owulacją i zaraz po.
Ciekawe czy naprawdę tak jest, że plemniki w nas przeżywają. Zaraz "po" staram się leżeć ale po czasie mam wrażenie, że i tak wszystko wylatuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 08:20
-
Madziaw to tak jak ja 20 min po na leżąco i tylko na wszystko mowię ze nie mogę zrobić bo nie mogę wstać cóż u mnie temperatura rośnie ale powolutku... Może właśnie tak trafiliśmy jak mówisz, zobaczymy - ale cos mam średnie przeczucia. Trzymam kciuki za Was dziewczyny !!
-
Ja siedzę w robocie i ryczę nad fakturami - patrząc na ich ilość to są to właśnie moje plany na jutro i na następne 3 dni...
Stres w pracy mnie powoli zabija. Serio, chyba wolałabym siedzieć na kasie w biedronce niż 'robić karierę' której wcale nie chcę
a jak u Ciebie kochana? -
Madzia! skąd wiedziałaś, że tak robię?! hihi
A tak serio, dzisiaj cały dzień bolą mnie piersi, i to nie jest takie uczucie ciężkości tylko lekkie kłucia. Normalnie bym już milion stron przejrzała czy to objaw ciąży owulacji ciązy pozamacicznej porodu i co tylko! A ja co? Mówię sobie: weź dziewczyno daj se spokójSówka35, madziaw88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypietruszek wrote:Madzia! skąd wiedziałaś, że tak robię?! hihi
A tak serio, dzisiaj cały dzień bolą mnie piersi, i to nie jest takie uczucie ciężkości tylko lekkie kłucia. Normalnie bym już milion stron przejrzała czy to objaw ciąży owulacji ciązy pozamacicznej porodu i co tylko! A ja co? Mówię sobie: weź dziewczyno daj se spokój
No to sobie ponarzekałam hihi
-
jak czytam wasze wpisy to czuję się jak bym w zaawansowanej ciąży była wszystkie objawy na raz
ja idę z mężem jutro do kolegi na popijawkę i wypiję zdrowie każdej z was a kto mi zabroni
i zastanawiam się czy testu nie zrobić bo kilka razy się z mężem zapomniałam a @ nie ma ;/ masakra jakaśNadzieja umiera ostatnia! -
jak czytam wasze wpisy to czuję się jak bym w zaawansowanej ciąży była wszystkie objawy na raz
ja idę z mężem jutro do kolegi na popijawkę i wypiję zdrowie każdej z was a kto mi zabroni
i zastanawiam się czy testu nie zrobić bo kilka razy się z mężem zapomniałam a @ nie ma ;/ masakra jakaśNadzieja umiera ostatnia! -
No właśnie Zagubiona, testuj jak najszybciej i daj nam koniecznie znać. Aż sama jestem ciekawa.
Ja już nie patrzę na objawy, w tamtym miesiącu tak sobie nawkręcałam, że miałam wszystkie objawy naraz, książkowo.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku kobitki. Obyśmy wszystkie w 2016 popierniczały z wózkami!!!