Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie bóle jak na okres a ciąża
Odpowiedz

bóle jak na okres a ciąża

Oceń ten wątek:
  • Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam zbytnio głowy do myślenia o objawach itp :)

Kochane żeby nowy rok był dla was szczęśliwym rokiem z maleństwami :)

Nadzieja umiera ostatnia!
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na dobre wieści Sylwia!! :)
    Moje plany? Wróciłam z pracy, pobeczalam sie na myśl ze mój kot kiedyś odejdzie (ma 2 lata) i położyłam sie do łóżka i chyba sie prześpie :)

Kaczorka lubi tę wiadomość

• Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pietruszek padnę zaraz w tą sylwestrową noc. Hahaha... A co kot na to?? Pewnie totalna olewka na łzy swojej pani.

Tylko nie prześpij wejścia w nowy rok.
    Buziaki

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 1 stycznia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane!! :)
    Co kilka tygodni zaczynamy nowe cykle - teraz zaczęłyśmy NOWY ROK. Niby to taki sztuczny podział, bo dzień jest podobny do poprzedniego, ale jednak coś nowego od razu inaczej nastraja...

Ja zaczęłam rok bardzo dobrze - tuliłam i uspokajałam moje 3 kociątka, które bardzo się bały petard. Na portalu książkowym dostałam wiadomość o tym, że ktoś właśnie skończył czytać książkę, którą ja chcę przeczytać od dawna, i poprosił o mój adres, żeby mi ją przesłać. Prószy śnieg :) Pierwszy w tym roku! :D Temperatura mi skoczyła, co pozwala mi podejrzewać, że owu gdzieś tam była. Jako że ja jestem dziecko poczęte w sylwestrowe szaleństwo, to jak się teraz uda - to mój mąż będzie miał może tylko jedną datę urodzin do pamiętania :) A jak nie? Przed nami 12 kolejnych szans. Nastawmy się na piekny rok dziewczyny :)

Wszystkiego dobrego! Dzięki, że jesteście :)

NiecierpliwaKarolina, ChudaRuda, Nuteczka91 lubią tę wiadomość

• Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane rano dam znać jak test :)

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co, i co?? :)

• Beatrajs Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszysykiego co najlepsze w nowtm roku :*Nie wiem co mam myśleć. 8mego grudnia miałam IUI . 22.12 powinnam Dostać @ ale nic z tego. Zrobiłam test w dniu spodziewanej @ i negatyw. A okresu brak. Wiec poszłam na betę i w dniu spodziewanej @ wyszła 1,2. Ale lekarz powiedział ze to za wcześnie i dalej mam brać luteine.3 dni temu zrobiłam test i znowu negatyw. Dziś mija 11 dzień od spodziewanej @. Pezedwczoraj dostalam dziwnych brązowych plamień. Co myślicie?

beatrajs
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie takie plamienia zawsze zwiastowały okres, ale słyszałam też opinie, że mogą oznaczać ciążę :) Spróbuj jeszcze raz zrobić test jutro rano, o ile @ się nie rozkręci - trzymam kciuki!

Mi dzisiaj OF przesunął o jeden dzień do przodu dzień owulacji - dziwne. Piersi mnie bolą od 3 dni coraz mocniej, i to tak inaczej niż przed okresem - przed @ zawsze są takie ciężkie i bolą, a teraz są 'normalne' tylko tak dziwnie kłują i pobolewają :)

• Beatrajs Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszek wrote:
    U mnie takie plamienia zawsze zwiastowały okres, ale słyszałam też opinie, że mogą oznaczać ciążę :) Spróbuj jeszcze raz zrobić test jutro rano, o ile @ się nie rozkręci - trzymam kciuki!

Mi dzisiaj OF przesunął o jeden dzień do przodu dzień owulacji - dziwne. Piersi mnie bolą od 3 dni coraz mocniej, i to tak inaczej niż przed okresem - przed @ zawsze są takie ciężkie i bolą, a teraz są 'normalne' tylko tak dziwnie kłują i pobolewają :)

A ja wlasnie nigdy nie mialam takich objawow ani przed okresem ani nogdy. Chyba tak zrobię dziś kupie test jutro rano zrobię.
    To moze przez stres przesunal ci się dzień owulacji ? :)

beatrajs
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto to wie :) Zobaczymy za 2 tygodnie czy będzie @ czy nie będzie :)

Zagubiona chyba dobre wieści przyniesie... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 11:56

• Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety negatyw :)

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łee szkoda! Ale jestem pełna podziwu dla Twojego nastawienia!
    Jesteś the best :)

• MałaMaja93 Przyjaciółka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze zostało mi do testowania około 9 dni :) to bardzo dużo ale denerwuje się. Muszę przyznać w tym cyklu jestem pewna, że trafiłam z owu i to w samo sedno. Serduszkowanie było prawie dokładne :p

6sutgywl8eldt4rx.png
  • madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja, czym się sugerowałaś trafiając w sedno?:) własne obserwacje siebie, czy testy owulacyjne?

16ud43r8bgfa44ek.png

Wysłany: 2 stycznia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziaw88 wrote:
    Maja, czym się sugerowałaś trafiając w sedno?:) własne obserwacje siebie, czy testy owulacyjne?

Jestem pewna kiedy owulka była. Powiem może nie uwierzysz ale mega ból rwący, śluz i obolałe cycuchy :D

6sutgywl8eldt4rx.png
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 02:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja mi do testowania zostało 7 dni. Trzymam za Ciebie kciuki.
    Zagubiona już wkrótce następny cykl więc udanego starania.
    Dobranoc

MałaMaja93 lubi tę wiadomość

Wysłany: 3 stycznia 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za Ciebie tez.Dziś w nocy obudziły mnie wymioty. Chyba zbyt się ostatnio objadam. A może to reakcja organizmu na coś innego ;) hihiih kto wie , kto wie ;p

6sutgywl8eldt4rx.png
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo to bardzo dobry znak, zawsze pobudza naszą nadzieję hehe.
    Miłej niedzieli!
    Ja właśnie jadę do pracy...

• Pola1111 Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny w Nowym Roku, z nowymi nadziejami:-)kolejny miesiac po zabiegu cykl wrocił do normy, 25 dni i dzis od drugiego dnia wziełam pierwsza tabletkę Clo wiec zobaczymy, chociaznie nastawiam sie na jakis sukces bo słyszałam opinie ze na mało osób działa taka stymulacja, jak brałyscie te tabletki to powiedzcie prosze jak u Was:-)

Zagubiona,trzymam kciuki i wierze ze ten Nowy Rok bedzie dla nas wszystkich zdecydowanie lepszy,musi być lepszy!!!

Pola
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) właśnie niedawno się zorientowałam, że zamiast napisać tu u was w temacie dodałam post w innym a wcześniej sobie was podczytałam trochę. Mnie już od dobrych 5 dni brzuch boli, wierci, bolą cycki, ale zawsze mam tak przed @,brzuch mnie boli a piersi to wysoka prl. Ale wczoraj z głupa zrobiłam test w 25 dc(26dniowe cykle), obstawiam, że to jakiś 12/13dpo i wyszły 2 kreski, oczywiście beta zrobiona i ku mojemu zaskoczniu 59,04 więc czekam do jutra czy przyrośnie. Ale nawet do męża mówię, że w ogle nie czuję nic innego jak przed okresem, no ...chyba, że jutro przyjdzie w dniu spodziewanym. Dziś mi się cały dzień wydawało, że przyjdzie, ale jak na razie czysto. Miło się was czyta i 3 mam kciuki i za was i za siebie:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ