bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1407 wrote:Witam was dziewuszki może i dawno mnie tutaj nie było ale cały czas was czytam
Zagubiona trzymam mocno kciuki żeby jednak @ się nie pojawiła
Aasia witamy ponownie mam nadzieje że u ciebie wszystko ok ?
MałaMaja i Moniqaaa wam kochane życzę żebyście na teścikach pokazały się dwie grube krechy zresztą tego życzę nam wszystkim tutaj również
Skali gratuluję kochana z całego serducha i nie zawsze trzeba mieć objawy i przeczucia ty jesteś tego żywym przykładem
Ja jestem 6dpo prócz bólu jajników żadnych innych dolegliwości ale tempka tak skacze że raczej nici z tego cyklu.
Życzę wam miłego dzionka :*
Ja mimo wszystko trzymam mocno kciuki .
U mnie jest wszystko ok .
Poszłam do swojej ginekolog i powiedział ze żadnych przeciwwskazań nie ma ci do starań
Ja dziś mam 6 dpo -
Joaśka_87 wrote:No u mnie niestety dziś przyszła @
Czyli 6 cykl i znów porażka:(
Od tego cyklu mierzę temkę bo tak to cały czas obserwacja śluzu no i mężusia nie puszczam w delegacje;)
Myślimy pozytywnie:)
Jak nie teraz to za miesiąc- mam nadzieję
Przykro mi ze @ przyszła ale głów do góry uda się na pewno
Agulka trzymam kciuki -
Joaśka w takim razie cykl w zapomnienie bo oto zaczyna się nowy Głowa do góry. Może czas na kieliszeczek wina na rozluźnienie?
A jeśli chodzi o mnie to zrezygnowałam z bety bo rano brzuch zaczął boleć jak na miesiączkę. No ale oczywiście przeszło już. Rozmawiałam z mężem i stwierdziłam że jeśli do niedzieli nie dostanę okresu to zrobię rano test. Tak samo jak z moim pierwszym dzieckiem. Test zrobiłam tydzień po terminie @. Jeśli wyjdzie negatywny to wtedy beta a i jeśli ona będzie negatywna to marsz do gina po coś na wywołanie miesiączki. Muszę trochę zluzować bo wszystkim to powtarzam a sama nie praktykuje....
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Joaśka głowa do góry Nowy cykl nowe możliwości będzie dobrze
Aasia dobrze że przynajmniej ty wierzysz w mój cykl
Agulka ja jestem taka sama wszystkich pouczam a ze sobą jest mi troszkę gorzej choć robię postępy
Trzymajcie się dziewczynki :*
Miłego dzionka -
No i tak właśnie robię głowa do góry i za parę dni zaczynamy znowu:)
Będę musiała mężusia namówić aby został dłużej w domku bo on taki delegacyjny mąż jest i weekendowy bardziej więc trudno też nam się wstrzelić w te płodne,ale próbować można a wręcz trzeba:)
Dziewczyny nie ma co się poddawać i walczyć do końca trzeba:)
Ja od jutra mierzę temperaturkę( nawet nie wiem czy dobrze,że od jutra bo nigdy tego nie robiłam).
Agulka901 z tym winkiem to dobry pomysł dorzucę do tego kąpiel i książkę
-
A ja stwierdziłam ze tym cyklu odpuszczę trochę a w następnym mam plan zakupić testy owulacje .
Któraś z Was kupywała z allegro ?
Teraz te cykle mam jakoś nie regularne .
Ale moja ginekolog uważa że mogą się cykle wahać 7 dni (no między 26 a 32) to są cykle regularne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:12
-
No właśnie coś z tymi testami jest nie tak też to zauważyłam.
Ja w tym cyklu bez testów za to z temperaturą i dokładną obserwacją śluzu.
Mój ma zakaz wyjazdu do pracy przez całą owulację;p
A macie dziewczyny też tak,że w czasie owulacji macie ogromną ochotę na przytulenia a po nie czy tylko ja tak mam?
-
No właśnie coś z tymi testami jest nie tak też to zauważyłam.
Ja w tym cyklu bez testów za to z temperaturą i dokładną obserwacją śluzu.
Mój ma zakaz wyjazdu do pracy przez całą owulację;p
A macie dziewczyny też tak,że w czasie owulacji macie ogromną ochotę na przytulenia a po nie czy tylko ja tak mam?
-
Hehehe to prawda;)
Niestety mój mąż z tego faktu nie jest zadowolony,ale przecież zmuszać się nie będę.
Najgorsze jest dla mnie to,że czasami w czasie przytulania przemknie mi przez myśl,że może się uda tym razem itp wtedy powinnam skupić się na przyjemności a nie myśleć co będzie...
-
Joaśka_87 wrote:Hehehe to prawda;)
Niestety mój mąż z tego faktu nie jest zadowolony,ale przecież zmuszać się nie będę.
Najgorsze jest dla mnie to,że czasami w czasie przytulania przemknie mi przez myśl,że może się uda tym razem itp wtedy powinnam skupić się na przyjemności a nie myśleć co będzie...
Wiesz czemu tak jest? Bo jak sie nie planuje dziecka to sex jest wtedy kiedy masz ochotę i nie myślisz o płodnych owulce itp. A my teraz zaprzątamy sobie głowę wykresami, termometrem, testami iTP ;p Kiedyś tego nie było
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)