bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis zrobilam test...oczywiscie negatywny...a okresu dalej brak. Kolezanka nastraszyla mnie ciaza pozamaciczna wiec jutro ide na bete zeby oficjalnie zakonczyc to gdybanie. Czlowiek sie tylko niepotrzebnie nakreca ze sie udalo i podswiadomie nie chce isc na bete bo nie chce zeby czar prysl....
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Agulka tulę mocno :* Ciąże pozamaciczną teścik też by wykazał więc nie ma co za wczasu się stresować.
Dziewczynki ja wam powiem że ja przez pierwsze dwa/trzy lata tak nie podchodziłam do tego tak stresowo i zastanawiałam się jak można kochać się tylko w dni płodne itd ale teraz jak najbardziej to rozumiem jak widzę że test lh jest pozytywny to sama czy mam ochotę czy nie to czuję presję że muszę. To ogólnie nie powinno tak wyglądać ale to niestety rzeczywistość -
Witam jestem w 21dc jedt to pierwszy miesiac moich staran o dzidziusia. Pierwsza ciaze stracilam w suerpniu 2015 i byl to prawie 17tc dzidzius byl chory na zespol braku pepowiny i zmarl. Teraz pragne znow byc w ciazy. Mysle ze moge byc w ciazy poniewaz mam objawy tak jak przy 1 ciazy a jest to zgaga bol podbrzusza jest taki napiety i podwyzszona temperaturka i dodatkowo jest mi lekko slabo i dzis zaczely mnie bolec piersi sa takie ciezkie. Moze to nic nie znaczy i tylko mam takie objawy bo idzie @ ale jest szansa ze jestem w ciazy niechce sie napalac bo to dopiero miesiac staran ale czy ktoras miala takie objawy jak ja i nyla w ciazy???
-
21 dc to bardzo wcześnie ale być może są to objawy, mnie dalej ciągnie brzuch jak by @ miała przyjść i tylko latam i sprawdzam ale jak narazie żadnych plamien nie mam i czekam na wizytę w przyszły piątek bo chyba że coś się zmieni
Agulka901 lubi tę wiadomość
-
kaska21 wrote:Witam jestem w 21dc jedt to pierwszy miesiac moich staran o dzidziusia. Pierwsza ciaze stracilam w suerpniu 2015 i byl to prawie 17tc dzidzius byl chory na zespol braku pepowiny i zmarl. Teraz pragne znow byc w ciazy. Mysle ze moge byc w ciazy poniewaz mam objawy tak jak przy 1 ciazy a jest to zgaga bol podbrzusza jest taki napiety i podwyzszona temperaturka i dodatkowo jest mi lekko slabo i dzis zaczely mnie bolec piersi sa takie ciezkie. Moze to nic nie znaczy i tylko mam takie objawy bo idzie @ ale jest szansa ze jestem w ciazy niechce sie napalac bo to dopiero miesiac staran ale czy ktoras miala takie objawy jak ja i nyla w ciazy???
A co do objawów trudno powiedzieć . Ja jak w obu ciałach miałem inne objawy , co je łączyło to ciągnięcie , napięcie w pachwinach .
No ale miesiąc temu też był te objaw przed @ a jednak okres się pojawił
Niestety musimy czekać .
Ile dnioewe masz cykle ? -
kaska21 wrote:Witam jestem w 21dc jedt to pierwszy miesiac moich staran o dzidziusia. Pierwsza ciaze stracilam w suerpniu 2015 i byl to prawie 17tc dzidzius byl chory na zespol braku pepowiny i zmarl. Teraz pragne znow byc w ciazy. Mysle ze moge byc w ciazy poniewaz mam objawy tak jak przy 1 ciazy a jest to zgaga bol podbrzusza jest taki napiety i podwyzszona temperaturka i dodatkowo jest mi lekko slabo i dzis zaczely mnie bolec piersi sa takie ciezkie. Moze to nic nie znaczy i tylko mam takie objawy bo idzie @ ale jest szansa ze jestem w ciazy niechce sie napalac bo to dopiero miesiac staran ale czy ktoras miala takie objawy jak ja i nyla w ciazy???
Ja mam takie objawy co miesiac i zwiastuja one @ niestety. Zycze Ci zafasolkowania ale nie nakrecaj sie zeby pozniej siecnie rozczarowac. Temp podniesiona powinna buc do 1,2 dni przed okresem , do dnia okresu lub spada chwile po rozpoczeciu. Musisz czekac...to jedyne co mozemy zrobic po owulce
-
kaska21 nadzieję zawsze trzeba mieć. Przynajmniej ja uwielbiam to uczucie
Daj znać czy objawy minęły czy się nasiliły. Jesteśmy z Tobą :*
Ja oczywiście mimo tego, ze sobie przysiegłam, że nie będę robić testów za wcześnie, wczoraj uległam...
4 dni przed spodziewaną @ zrobiłam test i oczywiście NICI.
Dzisiaj na niego zerknęłam i zauważyłam cień cienia. Wiem, że testu nie odczytuje się już po takim czasie, ale już zdążyłam sobie nawkręcać ehhh....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 11:40
-
Ja tez niechce robic testow wczesniej by nie czuc sie rozczarowana temperatura dzis rano mierzona 37.2. Choc jestem tu nowa to zauwazylam ze nie krytykujecie slowami typu" jestes glupia to za wczesnie itp" bo niestety na wielu forach mozna otrzymac taka odpowiedz a tutaj nie. Trzymam za Was kciuki damy rade bo jak nie my to kto
-
Kasia, tak jak pisze Monika - co tu hejtować? Powiem Ci że przy pierwszym msc starań zrobiłam test 6 dni po wg mnie "zapłodnieniu" i później już co 2gi dzień i szukałam jak idiotka tej kreski xD teraz test zrobiłam dzień po terminie @ i dalej negatyw! Dlatego dzisiaj beta rozwieje wątpliwości