bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulka przykro mi
Może następnym razem uda nam się musimy być dobrej myśli.
Dziewczyny nigdy nie miałam tak,że w trzeci dzień kończył mi się okres a teraz już mam tylko plamienie. Dziwny ten cykl jakiś.
Koleżanka mówila,że jej mama miala okres przez 3 miesiące z nią czy może tak być?
Ciąża i okres?
-
Agulka przykro mi Ale głowa do góry masz rację wypij sobie lampeczkę wina to odrazu się lepiej zrobi
Monia trzymam mocno kciuki żeby jutro wyszły dwie kreseczki. Oby się udało, oby się udało.
Ja dziewczynki @ niby mam dostać za 6 dni. Ogólnie jeszcze mnie nie korci żeby zrobić test myślę raczej że jak nie dostanę @ to wtedy zrobię. Na razie mam bóle jak na owulkę kłóją jajniki i dzisiaj spać nie mogłam jakieś miałam mdłości. Wczoraj wypiłam dwie lampeczki wina bo mojego synka imieniny były i tak pomyślałam sobie że może po tym winie bo i jakiej rannej biegunki dostałam. Już teraz wszystko ok ale rano nie było najlepiej. Zobaczymy czas pokaże
A za was kochane trzymam mocne kciukasy :* -
Joaśka może być tak że w ciąży ma się okres ja sama tak miałam ale miałam wywoływany ponieważ ginka nie skapnęła się że jestem w ciąży ale to długa historia
Ale radzę za bardzo się nie nakręcać :* -
Joaśka może być tak że masz @ i jest się w ciazy . Trzymam kciuki za wizytę
A ja znowu z bólem głowy wstałam .
I co chętke mam lekka ( a mój w pracy ) a znowu jak on przychodzi po pracy to mi się juz nie chce (no te hormony mi szaleją - nigdy w tym dc nie miałam chęci ) Tylko fakt faktem że to może być od odstawieniu małej od piersi .
Jednak kupie te testy owulacje ale może w apteceWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 08:34
-
Witajcie dziewczyny, Nowy rok a My te same rozterki, problemy i mysli ale kiedys sie nam uda:-0
Joaśka_87 nie chce Cie smucić ale Ja od poronienia tak mam okres 2 max 3 dni najczesciej 2 dni jeden dzien przerwy a pozniej 2-3 dni plamienia i juz tak od kilku miesiecy, nie chce odbierac Tobie nadzieji ale u mnie wlasnie okres tak wyglada:-(
Ja mam pierwszy cykl z Clo brałam od 2 do 6 dc, dzis 7 dc a 11 czyli we wtorek ide na usg zobaczymy czy cos tam urosło. Chociaz wczoraj i dzis bola mnie jajniki a wyczytałam na jakis innym forum ze wiekszosc dziewczyn miała owulacje nastepnego dnia po 5 tabletce Clo a nie kilka dni pozniej, wiecie cos na ten temat?????
Pola -
Ja nigdy tak krótkiego okresu nie miałam, zawsze trwał 5-7dni a dziś już lekkie plamienie także zamiast tamponu mam wkładkę. Ja nigdy nie poroniłam a po dwóch porodach okres zawsze był regularny i trwał 5-7dni.
Moja beta to była 1,2 i własnie w necie przeczytalam,że jest to wynik nie jasny i trzeba go powtórzyc,ale na drugi dzień dostałam @ i nie powtarzałam badań.
Stwiedziłam,że nie robię testu ani bety poczekam do 13 do wizyty zobaczymy co mi powie.
Może mnie zaskoczy;)
-
Dziewczyny ja z Wami jestem duchem i czytam i kibicuję, ale w pracy mam taki kocioł że już się zastanawiam czy tego nie pierdzielnąć
U mnie 11 dpo i bez zmian:
Cycuchy bolą jak oszalałe, taki rozpierająco-kłująco-piekący ból, czasem zaswędzą, czasem zabolą sutki, nigdy tak nie miałam, ale pewnie mnie jakoś przewiało...
Głowa mnie boli ale pewnie przez niskie ciśnienie...
Lekkie skurcze/bóle jakby okresowe więc pewnie na okres
Temperaturka lekki spadek więc pewnie na okres
Czasem czuję takie wiercenie w okolicy, w której myślę że może się kończyć jajnik ale ile w tym jest prawdy a ile mojego widzimisię - nie wiem
Wczoraj nie smakowały mi frytki które zawsze podjadam mężowi ale to pewnie przez nowy ketchup
Dużo wodnistego śluzu, czekam tylko aż się zabarwi na brązowo jak na okres...
Wczoraj zrobiłam test owulacyjny i ja tam widziałam jakiś cień cienia cienia, bo to nawet nie był ten nasz ukochany cień cienia, ale znając moje szczęście to one by mi akurat ciąży nie wykryły
32 dc w niedzielę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 17:38
-
nick nieaktualnypietruszek wrote:Dziewczyny ja z Wami jestem duchem i czytam i kibicuję, ale w pracy mam taki kocioł że już się zastanawiam czy tego nie pierdzielnąć
U mnie 11 dpo i bez zmian:
Cycuchy bolą jak oszalałe, taki rozpierająco-kłująco-piekący ból, czasem zaswędzą, czasem zabolą sutki, nigdy tak nie miałam, ale pewnie mnie jakoś przewiało...
Głowa mnie boli ale pewnie przez niskie ciśnienie...
Lekkie skurcze/bóle jakby okresowe więc pewnie na okres
Temperaturka lekki spadek więc pewnie na okres
Czasem czuję takie wiercenie w okolicy, w której myślę że może się kończyć jajnik ale ile w tym jest prawdy a ile mojego widzimisię - nie wiem
Wczoraj nie smakowały mi frytki które zawsze podjadam mężowi ale to pewnie przez nowy ketchup
Dużo wodnistego śluzu, czekam tylko aż się zabarwi na brązowo jak na okres...
Wczoraj zrobiłam test owulacyjny i ja tam widziałam jakiś cień cienia cienia, bo to nawet nie był ten nasz ukochany cień cienia, ale znając moje szczęście to one by mi akurat ciąży nie wykryły
32 dc w niedzielę...
-
nick nieaktualny