bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wiem jak się powinno mierzyć temp. Tylko w niektóre dni pracę zaczynam wcześniej, a w niektóre później. Przyznaje też otwarcie, że jestem leniem przez duże L i czasem walczę z budynkami przez parę godzin. Muszę się zmobilizować w przyszłym miesiącu.
No i mój termometr pokazuje temp z jednym miejscem po przecinku. Chyba muszę zainwestować w nowy. Polecacie jakiś? -
Hej dziewczyny - przepraszam za chwilę nieobecności - problemy rodzinno-życiowe
Uaktualniłam dzisiaj wykres, owu zaznaczona, starania wypadły w czas... ale jakoś zupełnie się nie nakręcam.
Mam jeden bardzo dziwny 'objaw' od wczoraj - non stop mi się tak odbija powietrzem, dosłownie co 2-3 minuty. Gdzieś kątem oka doszukałam się, że to może być ciąża, ale zgubiłam gdzieś po drodze tę całą 'spinę' i po prostu cieszę się dniem!
A jak tutaj? Którejś się udało? Komu gratulować? -
Moniqaaa a nie korci cię z ciekawości np żeby zmierzyć temperaturę jutro o 7.30 ?
ja mam termometr Microlife MT 16C2 i też myślę czy by nowego nie kupić bo ten ma ponad 5lat i zawsze mówie, ze od nowego cyklu kupie...
pietruszek hej ja jestem tu nowa, ale były ostatnio w wątku zielone kropki u dziewczyn zazdroszczę "nie nakręcania" sięWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:50
Jestem Paulina
30.09.11r córeczka
maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(
-
Moniqaaa a ile trwa u Ciebie faza lutealna? Bo ja mam cykle 30-31 dniowe i gdybym nie mierzyła temp to bym już szczała ze szczęścia, że mi się okr spóźnia ;P Ale owulacje najprawdopodobniej miałam w piątek więc @ dostane ok 17 lutego...38dniowy cykl...
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Łazienkowa, z tymi szyjkami to chyba różnie bywa, jedna ma tak, druga inaczej. W każdym razie czekam, nie licząc dzisiejszego wieczoru zostały mi 2 dni do testowania.
Witaj Pietruszek, ja również jestem nowa trzymam kciuki za II kreseczkiłazienkowa22 lubi tę wiadomość
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Moniqaaa wrote:Z tą owulacją też cuda na kiju przy 31 domowym cyklu, testy owulacyjne Clearblue wykazały owulacje 21dc. Nie wiem co myśleć....Jestem Paulina
30.09.11r córeczka
maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(
-
Ja od dziś, czyli od 1 dnia nowego cyklu biorę castagnus. Mam długie, nieregularne cykle,ale faza lutealna 14 dni. Martwię się tylko, bo dwa ostatnie okresy mam żywa krwią...jakoś wcześniej nie kojarzę żeby tak było
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Agulka901 wrote:Moniqaaa a ile trwa u Ciebie faza lutealna? Bo ja mam cykle 30-31 dniowe i gdybym nie mierzyła temp to bym już szczała ze szczęścia, że mi się okr spóźnia ;P Ale owulacje najprawdopodobniej miałam w piątek więc @ dostane ok 17 lutego...38dniowy cykl...
Aga to moje pierwsze starcie z testami owulacyjnymi, ale jeśli miałabym im wierzyć to moja faza lutealna trwa 9?! dni
Długość mojego cyklu zawsze trwała ok 29 dni, a od kiedy zaczęliśmy się starać to mi się wydłużyły do 31.
Nie wiem czy mam się spodziewać jeszcze dłuższego w tym mies.
Ah już sama się gubię
Aurellka a byłaś u gin ostatnio i wspominałaś mu o tych ostatnich @??? -
Moniqaa jak zmierzysz o 7:30 to zobaczysz czy skok się np. cały czas utrzymuje... a wtedy wiesz... będziesz po prostu wiedziała
PS. ja mam termometr Novama Ovula.. zadowolona jestem z niego, ładnie mierzy, ładnieMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Witam Pietruszek, jak też tu jestem nowa, czekam na II kreseczki... nie mogę się doczekać rana, no zrobie ten test zrobie, choć wolałabym jeszcze poczekać z tydzień, ale jutro mam gina i tak może by już coś było widać? Jak myślicie są małe szanse, że będzie bladzioch??
Niby detektor ciąży ovufriend mi pokazuje dzisiaj, że mam 18% na pozytywny test, może jutro skoczy do 30% ja wpisze wysoką temp...Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Łazienkowa, sprawdziłam jeszcze raz szyjkę, jest wysoko, twarda i zamknięta. Juz jej więcej nie ruszam :p
Kiepsko się dzisiaj czuje, boli mnie głowa i mam dreszcze. Mam nadzieję, że żadne choróbsko do mnie nie idzie
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Monika, nie byłabym tego taka pewna. Dzisiaj spadek tempki o 2 kreski, jeśli jutro też spadnie, to @ na pewno przyjdzie..
-
Bajka91 jeszcze szanse są, taki spadek to nie spadek, mi też dziś trochę spadła temp...
A test - negatywny...
No cóż, przez tego gin musiałam zrobić, a tak bym była spokojniejsza...
No ale nadal wierzę, że zafasolkowalam...
Wczoraj byłam na basenie wieczorem, jak plywalam cały czas mnie podbrzusze bolało, potem w domu i już tak pobolewa prawie tydzien.... Wierzę, wierzę że w walentynki będą II
Wam też się uda!Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]