bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
łazienkowa22 wrote:sy__la przytulam zawsze kiedy przychodzi @ jest małe załamanie, ale głowa do góry! Wkońcu się uda, musi! Wyluzowanie jest dobre, chociaż nie wiem czy tak całkiem wyluzować się da Ja bym musiała odejść od Was, a mi tak dobrze Tylko będąc tu nie da się nie myśleć o objawach itd
co do wyjazdu do meża- myślę, ze to może być nie tylko "staranko" ale i też ciekawe przeżycie dla Was pomyśl jak zaskoczysz męża, kiedy się zjawisz Spędzicie bardzo miło czas i będziecie długo to wspominać Tylko jedz przed owulką
ps miałam kolegę który z zakopanego jechał do Berlina do dziewczyny dosłownie na 1 godzinke, żeby się z nią zobaczyć Do tej pory opowiadają
Pola1111 jak czytam takie przypadki jak Twój i inne gdzie "wszystko" w porządku a jednak nie jest to zastanawiam sie czemu lekarze podejmują jakieś działania dopiero po roku starań? Przecież jak ktoś chce się starać i od razu zrobi badania to i spokojniejszy i czasu, nerwów, stresu zaoszczędzi... mam nadzieję, że uda się znaleźć szybko rozwiązanie i będziesz niedługo się cieszyła II kreskami :*
Agulka ja planowałam testować w sobotę, ale jak nie będzie śluzu rozciągliwego, zmierze temp w piatek i będzie ładna, dojdzie może ból sutków to zatestuje w piątek ;p bo chcę zrobić też betę dla potwierdzenia zanim mężowi powiem a nie wiem jak w sobotę laby pracują
W pierwszej ciaży nie miałam plamienia implantacyjnego moge powiedziec tyle co czytalam - moze to byc pojedynczy slad krwi, a moze to byc lekkie 3 dniowe plamienie, ale jak wspomniałam to teoria jaką wyłapałam z neta ;p
Tzymam kiuki za Twoj pozytywny tescik za tydzien!!!
Ja bede znowu tydzien przed kolejna @ o ile bedzie o czasie bez duphastonu.
Doklanie, załamujace jest to ze chodzimy do kilku lekarzy (przynajmniej Ja) a kazdy mowi co innego a co najgorsze efektu nie ma.....przez to teraz kolejny miesiac do tyłu i stres w pracy który nie sprzyja niczemu:-(
Pola -
Marteczka, przykro mi. Nowy cykl, nowe szanse. Nie poddajemy sie
U mnoe dziwny wykres. Od kilku dni mam ta sama temp. z rana a co do wczorajszego plamienia to raczej nie implantacja bo internet mi powiedzial ze plamienie powinno byc zywa krwia a moje wygladalo jak wyplowiala krew xD
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Przykro mi Marteczka
Agulka, zamknij internet xd gdybym go sluchala, to wszystkie objawy u mnie by wskazywały, że nie jestem w ciąży xd
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
U każdej kobiety jest różnie, poza tym krew nie musiała wypłynąć od razu, tylko po kilku dniach i dlatego tak wygląda?
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Przykro mi Monia. Ciesze się jednak, że przyjmujesz to na miękko i się nie zalamujesz :*
Agus, ja do swojego ostatnio powiedziałam, że jego żołnierzyki są bardzo wytrwale, bo w czasie naszych starań miał spadek formy-osłabienie, źle samopoczucie, brak apetytu, podwyższona temperatura (pierwsze objawy przed ospa). Nie sądziłam nawet, że się uda, a nawet spisałam cykl na straty, a tu jednak niespodzianka
-
Monia,przykro mi że negatyw ale ciesze się że masz takie podejście. Super babka z Ciebie ;*
Położyłam syna spać więc i sama się pójdę położyć. Strasznie muląca pogoda u mnie dzisiaj...
-
Dziewczyny, muszę się gdzieś wygadać. Nikt nie wie, że staramy się o dziecko, w sensie ani moja mama, ani przyjaciółka, więc w sumie to nie mam komu powiedzieć o swoich zmartwieniach- oprócz męża ale on chyba trochę inaczej podchodzi do sprawy, zazdroszczę mu tego luzu.
Dziewczyny dzisiaj powinnam dostać @ a więc i zrobić test ale postanowiłam się wstrzymać trochę (bo oczywiście nie wytrzymałam i 3 dni temu zrobiłam i wyszedł negatywny). Brzuch mnie boli ale znowu nie skurczowo tylko ciągle... i normalnie leje się ze mnie taka ilość śluzu jakiej w życiu nie widziałam. (może to być objaw stosowania kwasu foliowego?) Zazwyczaj na tydzień przed okresem nie mogłam wręcz biustonosza założyć a teraz nic mnie nie boli, nie mam wrażliwej skóry, nie mam apetytu większego, mam nawet ogólnie dobry humor! No jak nie ja.
Byłam u ginekologa w poniedziałek i jest wszystko w porządku. Zapowiedział mi tylko, żebym nie planowała, nie wyliczała niczego. Łatwo się mówi...
-
Kwas foliowy nie wplywa na sluz. A co dp testu to jesli robisz go przed terminem @ to moze byc niewiarygodny. Jesli implantacje mialas w dniu wykonania testu to wyjdzie negatywny a ciaza bedzie. Hormon hcg powstaje dopiero 48h po implantacji. Co do piersi to u mnoe tez zero bolu i ewentualnie lekkie mrowienie. Moja kolezanka nie czula bolu piersi, nie byly wieksze ani nie swedzialy a okazalo sie ze jest w ciazy
Monika ok 13 dni trwa. Oczywiscie +- 1 dzien
-
Przykro mi Marteczka i Moniqa, ale póki @ nie ma to wiecie
kickens jeśli jest inaczej niż zawsze to może to dobrze wróżyć, zamierzasz testować jutro? skoro termin @ minął a poza śluzem nic nie ma
Ja dziś miałam takiego nerwa na męża, że szok. I w nosie mam że walentynki... pół dnia się do niego nie odzywałam, zajęłam się tylko córeczką. Koło południa już mi się spać chciało. Popołudniu maż zabrał nas na pizze, kupił róże i obiecał poprawę... wróciliśmy ok 17, córeczka się zajęła zabawą, ja leżałam obok niej na podłodze... i usnęłam. Zazwyczaj nie śpię w dzień, bo szkoda mi czasu i siedzę po nocy, a teraz jakoś nie mogę. Nie wiem czy to przez pogodę może?
Zawiesiłam obserwacje temp i szyjki, zobaczymy czy wytrzymam
Jestem Paulina
30.09.11r córeczka
maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(