bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniqa przykro mi , al ciesze się ze właśnie taka pozytywna kobieta z Ciebie
Ja dziś tez spałam -chyba taka pogoda
U mnie 3 dzień @ nie taki jak ostatnio tylko taki przed porodem . Może moje hormony wracają do normy
No jeszcze ze 3 dni i będzie koniec @ i zaczynam starania na luzie ( no zobaczymy jak to będzie z tym luzem )Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 18:58
Moniqaaa lubi tę wiadomość
-
łazienkowa22 no właśnie nie wiem, poczekam jeszcze ze dwa dni, może od tych emocji mi się @ spóźnia, w końcu to poważny krok w moim idealnie zaplanowanym życiu. Aczkolwiek jakbym była w ciąży to szczęście na maksa! Ogólnie jakoś ostatni rok to same sukcesy u nas, i jeszcze jakby w pierwszym cyklu starań udało się zmajstrować malucha to idę kupić totka I wózki dla Wszystkich forumowiczek w prezencie!
W ogóle to świetnie, że jest takie forum dla niecierpliwych, przerażonych, rozemocjonowanych przyszłych mamłazienkowa22, Aasia85 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, właśnie wróciłam z pracy i zajrzałam na ten test. Widzę cień cienia Wiem, że po takim czasie nie powinno się odczytywać testu i pewnie już jakaś reakcja chemiczna zaszła
Poza tym, już miałam taką sytuację w tamtym miesiącu no i w ciąży nie jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 19:48
-
Mam nadzieje, ze wasze kreski będą prawdziwe . Swoją drogą u mnie nigdy żadne takie reakcje na tescie nie zachodziły i w ciąży wtedy też nie bylam.
Kickens, daj znać jaki wynik kiedy już zdecydujesz się zatestowac
U mnie dzisiaj ogólny brak mocy. Niby wstałam wypoczeta, ale w ciągu dnia już chciało mi się spać. Zdrzemnelam się, wstałam 2h temu, ale dalej jestem zmęczona :p. Mam nadzieje, ze brak mocy u was to tez objaw ciąży kobietkiAasia85 lubi tę wiadomość
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Witam trochę się rozpisze ale mam nadzieję ze nie aż tak. Od 4 dni spoznia mi się okres robilam dwa testy ale wyszly negatywne. Objawy mam podobne jak w pierwszej ciąży tj brak bolu piersi zgaga ból podbrzusza pojawil się dopiero w dniu spodziewanej miesiączki ale inny niz ten przed okresem senność lekkie zawroty glowy uczucie goraca temperatura rano 36.9 a w dzien 37.5-37.7 wiem że wtedy jest wyższa i nie powinno się jej mierzyć ale ja już chyba swiruje dodam ze pragne miec dziecko pierwsza ciążę stracilam w 17tc pol roku temu...dziwia mnie te negatywne testy pierwszy był robiony w dzien spodziewanej @ drugi dzień później i jedna krecha jak myślicie zrobić kolejny czy czekac na okresKatarina
-
Marteczka93 a czemu odstawiasz dupka?
Katarina22 może lepiej od razu zrobić bete? Jest najpewniejsza. Wiesz kiedy miałaś owulację, żeby się jakoś odnieść? Mi i innym dziewczynom przy staraniach wydłużyły się cykle i termin @ wypadał później niz zazwyczaj
Ja już wiem skąd ta senność u mnie! To przez tą luteinę! Wczoraj znów przeczytałam ulotkę i znalazłam przyczynęJestem Paulina
30.09.11r córeczka
maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(
-
Agulka, jak sytuacja wygląda?
Katarina, tak jak mówią dziewczyny, idź na betę, będziesz miała jasną sytuacje.
Łazienkowa - ot, znalazł się winowajca. Ja mam jednak nadzieję, że te objawy będą Ci jeszcze towarzyszyć przez 9 mcy
Aasia, @ już Ci się skonczyła?
Byłam niedawno powtórzyć betę, mam nadzieję, że ładnie przyrosła, trzymajcie kciuki!!
Podzielę się z wami jak będę miała wyniki
Właśnie jem sobie śniadanko i piję herbatkę. Najchętniej położyłabym się spać, ledwo żyje. A muszę jeszcze jechać do ortodonty, wrrrr, tak mi się nie chcełazienkowa22, Aasia85 lubią tę wiadomość
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Kickens nic się nie martw wiem że łatwo mówić a co do męża to większość facetów podchodzi do tego na luzie. Pamiętaj na tym forum nie jesteś sama tutaj każda Cię rozumie.
Marteczka i Moniqa trzymam kciuki. :)u mnei 8 dni do @ i dopiero wtedy testuję myślę o tym co będzie i sama nie wiem -
Nie wytrzymałam, zrobiłam test rano- wyszedł negatywny ale @ nadal nie mam. W pierwszej chwili wydawało mi się, że jest zaznaczona ta druga kreska ale po 5 minutach zupełnie biało na teście w tamtym miejscu. No nic, trzeba starać się dalej całe szczęście, że to takie przyjemne jest
-
Może za szybko ten test nie wiem... Ja kiedyś dostałam w 41 dc @ i niestety ciąży nie było ale każda kobieta jest inna. Może test mało czuły, za wcześnie... albo coś póki nie ma @ to nie martw się a jak się czujesz?
Ja już nie mogę się doczekać aż zrobię test ale z drugiej strony im bliżej tego dnia to jakoś przestaje mieć nadzieję chociaż pobolewają mnie piersi i jestem strasznie śpiąca. -
Hej! U mnie dalej lekkie plamienie. Takie beżowo - brązowe...cholera wie. Nie ma tego dużo ale zastanawia mnie czy to nie progesteron. Za 3 dni jakoś powinna być @ ale przez nigdy nie plamiłam. To za długo na implantacyjne chyba.
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)