bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
No cóż, czasem może orzsądniej byłoby porzucić nadzieję, ale po co? I tak wiadomka, że ją mamy:) Skoro jest INACZEJ to może byc TO - czego Tobie i nam wszystkim zycze.
Ja biorąc po duwagę wcześniejszą owulację w tym cyklu powinnam dostać okres jakoś w weekend za tydzień. A w tym cyklu po owu i też dzisiaj zaobserwowałam nieomylny_objaw_ciąży... ;P mam duży srebrny pierścionek z bursztynem, bardzo ładny:) Czasem mam na niego faze i nosze codziennie, ale nigdy nie barwił mi palów, a teraz zostawia mi wyraźne czarne ślady... hmmm/ czy popadłam już w absurd niemożebny, czy jeszcze nie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahhahahaa moja psina jak mi brzuch obwąchiwała to też się cieszyłam okazało sie, ze miałam plame po sosie i stąd te wariacje choć ostatnio spotkałam sie ze znajoma pielegniarką, która powiedziala że musze jeść za dwoja, więc zapytałam się dlaczego a ona no jak to dlaczego przecież dzidziusia będziecie mieć. żałuj że nie widziałas mojej miny hehehehe na drugi dzień test oczywiście i nic to ten 8 dpo. wieczorem wróciłam po pracy i odgrzebałam test z rana a tam cień cienia cienia. aż zamarłam.... poczytałam na forach i testy PINK tak mają. postanowiłam zrobić drugi i równe 3 godziny później tak samo cień, ale rano pepino o czułości 10 był negatywny bez cieni. wystąpiła pewnie jakaś reakcja chemiczna.
Szyszka1, Foczka lubią tę wiadomość
-
Bajka jak się czujesz po weekendzie?
Ja od soboty czekam na @ i się jeszcze nie doczekałam. W dniu @ miałam maleńkie brązowe plamienie i dziś też jeszcze mniejsze brązowe plamienie. Wczoraj robiłam test,ale negatywny.
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z tym okresem.Chodzi o to,że zawsze po owulacji miałam po 15 dniach okres. Teraz owulację miałam najprawdopodobniej albo 5.02,06.02 lub najpóźniej 7.02 bo w poniedziałek 8.02 nie miałam już śluzu płodnego.
W niedzielę (tj 7.02) już go było bardzo mało.
Najwięcej było w sobotę tj 6.02 i jeżeli w ten dzień miałam owulację a na to wskazuje śluz to okres powinnam dostać po 15 dniach czyli w sobotę, a nawet jeżeli nie miałam w sobotę tylko w niedzielę to wczoraj powinnam dostać @.
Ja mam krótkie cykle bo co 23-25 dni.
Ostatni miałam 23 dni.
Brzuch mnie nie boli tylko raz po raz ćmi, jak nigdy za to czasami kłuje i boli lewy jajnik.
Testu i bety nie robię. Czekam na @ a jak nie pojawi się i lepiej aby się nie zjawiła to pojadę do mojej ginekolog na przyszły tydzień.
W ogóle czuję się tak inaczej.
Na t-time kalkulator płodnych dni pokazało mi,że zagnieżdżenie zarodka(jeżeli takowe było) odbyło się 15.02 i tego dnia czułam ból miesiączkowy i mrowienie w piersiach.
P.S.
Ostatni okres 28.01 - 1.02.
Po śluzie dni płodne 2.02-7.02
Mija już 26 dzień cyklu i nadal @ nie ma.
-
No to u mnie to samo, @ powinna być wczoraj, piersi duże, sutki ogromne, ale miękkie, chwilami ćmi mnie w podbrzuszu a kłuje lewy jajnik. Czuje że @ ma przyjść ale jej nie ma i dzień przed datą@ test negatywny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:41
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
Audobrandessa wrote:odgrzebałam test z rana a tam cień cienia cienia. aż zamarłam.... poczytałam na forach i testy PINK tak mają.
no właśnie mój PINK też mi takiego psikusa wywinął już go nie lubię i więcej nie kupię Nie cierpie spóźniających się ale przychodzących @.... kiedy się je przegania. Ja też porzuciłam nadzieję choć do terminu @ 3 dni ale czuję się iście okresowo już teraz więc...Foczka -
U mnie 3 dzien okresu ale jest on dziwny bo to krew z brazowa wydzielina piersi mnie tak nie bola ale mam mdlosci z dnia na dzien mocniejsze no i z ciekawosci zmierzylam tempke i byla 37.1 bardzo zle sie czuje a moja gin ma urlop niewiem co mam zrobic caly czas mysle o tamtym pozytywnym tescie itym 9 dniowym spoznieniem
-
Hejka dziewczyny wracam do Was po weekendzie. Parę stron napisałyście.
Ja dostałam @ trzy dni za wcześnie ale w sumie dziwny bo jakoś tak szału nie ma nie pasuje na @ ale może się rozkręci. Daj sobie spokój ze staraniami bo dostaje od tego wszystkiego na głowę nie będę już liczyć tych dni cyklu i nie wiadomo co jeszcze wyprawiać..... ale życzę Wam powodzenia i zajrzę do Was czasem -
Joaśka, od kilku dni mecza mnie mdłości. Odebrałam dzisiaj wynik bety - 40 744,00 mIU/ml. Chciałam mieć świeży przyrost na wizytę u ginekologa w czwartek.
Kochana, może powinnaś zrobić betę lub tak jak mówisz wybrać się do ginekologa. Ja trzymam kciuki za fasolkę :*
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
nick nieaktualny
-
Ja już chyba czekam na @ brzuch zaczyna bardziej boleć nadal z przewagą lewego jajnika. Kupiłam głupia test i oczywiście negatyw. Do brązowego plamienia doszedł śluz różowy. Nigdy nie miałam przed okresowych plamień.
Powiem Wam,że ja mam już dosyć. Ciągłe myślenie czy jestem w ciąży czy nie już mnie wykańcza. Tracę nadzieję i chyba odpuszczę sobie. Co ma być to będzie.
-
Jak już wiemy że nic nie wyszło w tym cyklu to już chcemy @ by zacząć następny cykl. A tu się przedłuża i nie wiadomo po co. Ja w piątek ide do lekarza, No chyba że @ przyjdzie to przesunę wizytę.dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
nick nieaktualnyAasia85 wrote:Bajka pięknie Ci rośnie beta
Dziewczyny nie trakcie nadzieji a bardziej wyluzujcie
Audobbrandessa kiedy powinnaś mieć @ ?