bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja ciocia miała miesiączkę przez 3 pierwsze miesiace w ciazy, jak jej się zatrzymała poszła do lekarza on mówi ze ciaza ona pełna radości a doktor mówi 4 miesiąc i szok ☺️dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
Ja niestety nie pocieszę, bo ja miałam plamienia właśnie przed @ (aż 2 dni)
A teraz miałam 3 dni @ i znów 2 dni plamienia (z odrobiną krwi, ale to może przez ), ale mam nadzieję, że to nie oznacza nic złego. Ale tak czy siak ginekolog kazał dzwonić w poniedziałek, więc przy okazji mu o tym powiem. Bo nie wydaje mi się normalne plamienie przed i po @..i to po 2 dni aż. -
Moko trzymam kciuki
My juz działamy . Coś mi się wydaje ze to cykl będzie krótszy. Od jutra robie testy bo już dziś płodny śluz miałam
A do tych co czekają na @ mam nadzieje ze wcale nie przyjdzie przez kolejnych 9 miejsce
Maredd lubi tę wiadomość
-
Pola a Ty jak tam?
Ja wczoraj powinnam dostać @ i jak narazie cisza. Brzuch mnie też nie boli.
Wczoraj miałam jakieś brązowe ale bardzo delikatne plamienie i to byłoby na tyle.
A po śluzie niemożliwe aby owulacja mi się przesunęła bo mam bardzo krótkie cykle i badałam śluz.
Testy oczywiście negatywne. Pozostaje czekanie:(
-
Joaska 87, badzmy dobrej mysli jezeli plamienie ustalo i brzuch nie boli:-)
Ja od 1,5 tyg na luzie z objawami i czekam na @ i na nowy cykl.... po tym jak w 11 dc mialam pecherzyk 28 mm i nawet po zastrzyku nie pekl powinnam we wtorek dostac @ i mam nadzieje ze sie nie opozni.
1 dc mam isc do nowej ginekolog i zaproponuje cos na te nie pekajace pecherzyki i zobaczy 1dc jaka mam rezerwe jajnikowa.
29 lutego wracam juz niestety do pracy wiec moze lepiej bo teraz starania beda bardziej na luzie juz jak wroce to wszystko mi jedno czy popracuje 2 czy 3 miesiace, daje sobie czas do wakacji zeby moc wakacje spedzic z dzieckiem a nie w pracy a ona z opiekunka:-(Pola -
Moko, daj znać jak powtórzysz test.
Do dzieła Aasia
Joaśka, poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test :*
Pola, sądzę, że powrót do pracy pozwoli ci odciągnąć myśli o dziecku. A zobaczysz, nim się obejrzysz będziesz miała 2 kreseczki na tescie
U mnie brak mocy, leżę w łóżku z mdłościami...Szyszka1 lubi tę wiadomość
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Ja już do końca cyklu muszę zaznaczyć temperatury jako zaburzone (choc takie nie są) bo program uparł się, żeby błędnie wyznaczy mi owulacje;)
Dzisiaj 7dpo. Moja niecierpliwość i podenerwowanie się nasila, zwłaszcza, że w sobotę mam wystąpi na konferencji dot. kobiet inspirujących;P i chciałabym nie być wtedy jakaś zdołowana;P A myślę, że w piątek zrobię test, to będzie 12 dpo...
miłego niedzielnego popołudnia kobietki.
Jestem podenerwowana, ale jako człowiek wierzący staram sie mimo wszystko na dnie serca mieć pokój wynikający ze świadomości, że Bóg nad tym wszystkim czuwa - bardzo w to wierzę -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny u mnie jak co cykl dzieją się rzeczy niestworzone. 6 dni po owulacji zauważyłam odrobinę plamienia w kolorze różowym, 10 dpo i 11dpo robiłam test niestety negatywny. od wczoraj odczuwam skurcze jakby macicy (czasami tak mam przed okresem, ale zawsze nie występowały tak często). dzisiaj 12dpo, chyba ten cykl można uznać za straty. nie wiem już co mam robić. mieliśmy w tym cyklu się gruntownie przebadać, ale sprawy się skomplikowały i nie bylo kiedy. normalnie chce mi się ryczeć.
-
nick nieaktualnymyślę, że we wtorek. w tamtym cyklu też miałam plamienia, ale obfitsze od 8 dpo i trwały do końca aż dostałam @. te są troche dziwne bo wystąpiły tylko 6 dpo i potem było czysto. sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. w tym cyklu piłam ziółka ojca Sroki i muszę przyznać, że owulację odczułam intensywniej a u Twój termin w niedzielę?