bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
kasioua wrote:Moge wam sie wygadac nie na temat? Mam tak okropnego dola ;( znalazlam tydzien temu w domu rachunek za zloty pierscionek z diamentem i cyrkoniami, serce mi stanelo z podekscytowania no i czekalam na ten moment az moj chlopak sie oswiadczy! W koncu staramy sie o dziecko, jestesmy 9 lat razem (poznalismy sie jak mielismy po 18 lat) wiec wszystko na to wskazywalo. A on wczoraj mi powiedzial, ze jego kuzyn sie zareczyl, ze byl u nas tydzien temu pokazac mu pierscionek i ze musi mu dac jego rachunek bo moze mu sie przydac... dziewczyny peklam, poszlam do lazienki i sie poryczalam. I tak mi smutno od wczoraj nie umiem przelknac tego.. przesadzam? Wiem, ze to nie na temat, ale jestescie jedynymi osobami ktorym moge to powiedziec anonimowo, bo w prawdziwym swiecie trzeba grac twardziela ;(
-
Patkaaa no ja tez jestem szefem i musze normalnie grafik na romantyczne gesty ustawiac mojemu S. Ale czasami by sie przydalo tak zrelaksowac i czekac na romantyczne niespodzianki. No coz.
A wracajac do naszego topicu - kto testuje w tym tygodniu?Szyszka1 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powodzenia w testowaniu!
Kasioua co do pierścionka zaręczynowego, naprawdę nie dziwię się, że zareagowałaś w taki sposób, bo ja bym zachowała sie tak samo też jestem bardzo emocjonalną osobą ale z doświadczenia wiem, że mężczyźni nie są domyślni (bynajmniej większość) i trzeba im niestety pokazywać i mówić wprost wszystko o czym marzysz, czego pragniesz, czego ci brakuje, co byś chciała zmienić itp.
Ja podobnie jak Bajka (i wiele innych kobiet) też musiałam poruszyć pierwsza temat zaręczyn i ślubu, a co do czego i tak byłam bardzo zaskoczona, kiedy już to nastąpiło
-
Witaj Anula1986! Powodzenia:) my tez staramy sie o pierwszego groszka (lub groszkę)
Agulka901 no to czekamy jutro na dobre wiesci!!
Marteczka93 no to juz mi calkiem lepiej, myslalam ze tylko ja tak mialam. Nigdy zadna z kolezanek mi sie nie przyznala, ze nagabywala chlopaka o zareczyny, wiec myslalam, ze cos jest nie tak w moim zwiazku. Teraz bede troche spokojniejsza.
Ja mam 2 tygodnie do testowania, ale chyba nici z tegow tym cyklu bo w tych dniach z wyliczen wypada owulacja a chlopak caly weekend pracuje w innym miescie. Ale objawy ciazy i tak pewnie beda wiec napisze wam, gdy tylko cos mnie zakluje -
Agulka901 wrote:Mam katar i kaszel a boje się brac coś silniejszego w razie co.
Agulka mam tak samo: leżałam cały dzień z bolącą głową, bo nie chciałam zanieczyszczać się tabletkami. I tydzień z przeziębieniem walczę bez stosowania leków - nie wiem czy to mądre, ale już przechodzi
Powodzenia jutro! trzymam kciuki za dwie krechySzczęściu trzeba pomagać.. -
Agus, jak u ciebie sprawy wyglądają?
Anula, witaj w naszym grobie i życzę powodzenia
Kika, już sobie wyobrazilam całą sytuację
[Chłopak pada na jedno kolano]
-jesteś moim szczęściem, kocham cię! Zostaniesz moja zona?
[Chwila milczenia]
-no żesz kurka wodna! Nie mogłeś mnie wcześniej uprzedzić?!?! Poszlabym przynajmniej do fryzjera i kosmetyczki! Jednak pomijając okoliczności - zgadzam się!
U mnie od wczoraj mdłościkika77, Marteczka93, Aasia85 lubią tę wiadomość
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Dziewczyny ja dziś powinnam dostać @,ale nie dostałam test też negatywny:( choć wydawało mi się,że cień II kreski był.
U mnie jakoś dziwnie. Brzuch mnie zawsze bolał a teraz tylko ćmi za to boli mnie lewy jajnik a z rana głowa mnie bolała co też dziwne bo nigdy mnie nie boli głowa.
Agulka a jak u Ciebie? Też miałaś dziś testować.
Ja powoli tracę nadziejeFoczka lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Chętnie się przyłącze do was. Mam prawie siedmiomiesięczna córeczkę o od tego cyklu staramy się o rodzeństwo dla niej. Jutro powinna być @ i pewnie przyjdzie bo zrobiłam dziś test i jest negatywnyJoaśka_87 lubi tę wiadomość
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
Asiu, skoro widziałaś cień cienia, to może wcale nie były zwidy powtórz test za 2 dni jak @ się nie pojawi trzymam kciuki!
Witaj Maredd dopóki nie ma @, nie ma co przesądzac, że na pewno będzie niektórym dziewczynom dopiero tydzień po terminie wychodziła blada druga kreska, wiec nie trać wiary!
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Maredd moja młodsza córeczka ma 15miesięcy a od 9 cykli i niestety na staraniach się jak narazie kończy choć w poprzednie dwie ciąże zachodziłam w drugim cyklu.
Ale trzymam kciuki aby wam się o wiele,wiele wcześniej udało.
Bajka no właśnie ja mam nadzieję,że ta II kreska mi się nie przewidziała.
Wczoraj nawet męża wołałam aby on sprawdził ale stwierdził,że mam zwidy już chyba.
Wpadam w jakąś paranoję chyba;p
-
w poprzedniej ciazy wyszedł mi test dzień przed @ a teraz nic. Nie sugeruje sie wielkością piersi bo one jeszcze nie wróciły do normy☺️ Ale poprzednio miałam bóle jak na @ i piersi duże ale ból piersi i duże otoczki sutkowe zrobilły się juz po terminie @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 13:48
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
dziewczyny wczoraj rano obudzil mnie bol i dostalam okres po 9 dniach spoznienia i tescie ciazowym ktory pokazal blada druga kreske i przestaly mnie bolec piersi wczoraj takze odbyl sie pogrzeb mojej babci a dzis moj tesc ma urodziny... a juz myslalam zebede mama smutek ogromny:(
-
Poprzednio dzień przed @ jechałam autobusem i wszystko mi śmierdziało okropnie, przyszłam do domu i koło 18 tej zrobiłam test i był pozytywny. Udało się nam w pierwszym cyklu a teraz nic, zero objawów.dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
katarina222 wrote:dziewczyny wczoraj rano obudzil mnie bol i dostalam okres po 9 dniach spoznienia i tescie ciazowym ktory pokazal blada druga kreske i przestaly mnie bolec piersi wczoraj takze odbyl sie pogrzeb mojej babci a dzis moj tesc ma urodziny... a juz myslalam zebede mama smutek ogromny:(
Katarina...mam nadzieje ze to nie samoistne poronienie z uwagi na przykre wydarzenia:-(
Nie martw sie jestesmy z Toba w oczekiwaniu na nowy cykl.....
Pola