Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A test powinien wyjść po min 14 dniach od owulacji, brałas coś na uregulowanie cykli? Tak długie cykle nie sprzyjają zajściu w ciążę.
-
Szczerze mówiąc to po twoim wykresie trudno powiedzieć kiedy była owulacja, ale skoro test był pozytywny i śluz na to wskazywał, to może wtedy co of wyznaczył, zatestować wcześniej nikt ci nie zabroni, tylko że czasem to nie potrzebny stres a co do cykli to może warto uregulować je hormonami mimo skutków ubocznych, ja też je odczuwam, ale wybrałam to czego pragnę bardziej, czyli walkę o fasolkę
-
Nie chcę ci doradzać, nie jestem lekarzem, a hormonów na własną rękę lepiej nie brać a badałas inne hormony? Lekarz nie wskazał przyczyny tego wydłużenia cykli? To dziwne, spróbuj skonsultować się z innym lekarzem, może on podpowie coś skutecznego
-
Jeśli owu była wtedy kiedy zaznaczył of to nie, tym bardziej z popołudniowego moczu, poczekaj jeszcze co najmniej 4 dni
-
Ja tak jak misKolorowy, wolałabym mimo wszystko wziąć hormony i wyregulować cykle, bo przy obecnych Twoich cyklach to już powinnaś mieć 2.. czyli masz o połowę mniej szans na ciążę w roku.
Jednak wiadomo, to każdego indywidualna sprawa. My jesteśmy tu tylko po to by pomóc w miarę możliwości -
Panan przydałoby się wyregulować cykle. Ja poprzedni cykl zaczęłam 1 maja, zdążyłam mieć owulację, małpę, zacząć nowy cykl, mieć drugą owulację (nie wiadomo, czy nie podwójną) i teraz będę testować razem z Tobą, na to wygląda. Sama widzisz, że masz o wiele mniejsze szanse z takimi cyklami.
W kwestii dupka to wiele dziewczyn go tu stosowało. Ja bym się poradziła jeszcze jednego lekarza i jak każe brać, to brała.marciaa lubi tę wiadomość
-
panan, z temperatur ciężko powiedzieć.. skok miałaś - spadku na razie nie ma więc szanse są chociaż nie zaznaczałaś serduszek
ja podchodzę, że jeśli było przytulanie w okresie płodnym i póki nie ma @ to są szanse
Nawet czasem udaje się kobietą które teoretycznie zajść nie powinny albo te co już przekreśliły ten cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 17:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:kark, a jakiej firmy? pink test?
chociaż słyszałam że te o czułości 10 to pic na wodę... no ale nie znam się xD -
nick nieaktualny