X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe staraczki :)
Odpowiedz

Czerwcowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abby, właśnie też słyszałam o tym że 25 były czulsze od 10.
    i koleżanka lekarka mi mówiła że 10 to własnie pic na wodę...

Pinka raz robiłam i pokazał negatyw - ale prawidłowo ;p

xbumx, jasne! :D
    napisz coś o sobie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 18:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 19:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Nie P rzekreslaj dopóki nie dostaniesz @. Różnie z organizmem się dzieje i czasem te objawy to ciaza a czasem @. Pewnie czytaliście że na @ objawy są takie same co na ciaze. Dopiero pozytywny test daje 100%

widzisz masz racje, dobrze mowisz . Zastosuj to rowniez do siebie. to ze bola cie sutki, piersi nie bola... moze to byc @ jak i ciaza. Jesli dobrze kojarze bierzesz Castagnusa a on łagodzi bóle piersi przed @

marciaa, AJA_S lubią tę wiadomość

• Zieziulka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z moich obserwacji opinii na forach jednym z pierwszych najbardziej charakterystycznych objawów jest właśnie ból sutków. Mnie zawsze bolały całe piersi nigdy sutki i zawsze przychodziła @. Moja przyjaciółka jest w 13tc i też mówi, że sutki bolą.

marciaa lubi tę wiadomość

⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡

🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
    🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc

• panan12 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja zawsze narzekalam ze o pewnie ciaza bola cycki po bokach haha sutki dotykalam nigdy mnie przed @ nie bolały a teraz sa gorące i bola w dotyku no nic czekamy :) obym miała rację :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieziulka wrote:
    Z moich obserwacji opinii na forach jednym z pierwszych najbardziej charakterystycznych objawów jest właśnie ból sutków. Mnie zawsze bolały całe piersi nigdy sutki i zawsze przychodziła @. Moja przyjaciółka jest w 13tc i też mówi, że sutki bolą.

bolały Cię piersi + sutki czy same piersi?

• panan12 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie przed @ zawsze piersi a sutki były mięciutkie i flaki a po bokach od pach bolały a teraz sutki bola jak dotykam jakby spuchniety byly

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Crisperss Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie zawsze przed okresem bolą sutki :D czasem piersi... a czasem piersi i sutki :D to nie jest żadna reguła... i nie czytajcie o pierwszych objawach bo to bezsensowne nakręcanie się :) przeczytacie, że w pierwszych dniach po zapłodnieniu ma się zgagę, metaliczny posmak w ustach, kłucie jajników, zawroty głowy itp. itd.
    I same sobie wkręcacie. W kolejnym cyklu 50% objawów ciążowych u was występuje...
    Kurdę no bezsensu :P byłam pięć razy w ciąży i wiem co piszę...

marciaa, AJA_S, innamorata88, kark lubią tę wiadomość

6sut9jcgeodkavnc.png
    6sutdf9heulgg01i.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt się nie nakręca ja przynajmniej sobie opowiadam że coś odmiennego mnie spotkało ale zawsze trzeba być przy nadziei a nie myśleć negatywnie

f2w3k0s3plke7odf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Crisperss wrote:
    mnie zawsze przed okresem bolą sutki :D czasem piersi... a czasem piersi i sutki :D to nie jest żadna reguła... i nie czytajcie o pierwszych objawach bo to bezsensowne nakręcanie się :) przeczytacie, że w pierwszych dniach po zapłodnieniu ma się zgagę, metaliczny posmak w ustach, kłucie jajników, zawroty głowy itp. itd.
    I same sobie wkręcacie. W kolejnym cyklu 50% objawów ciążowych u was występuje...
    Kurdę no bezsensu :P byłam pięć razy w ciąży i wiem co piszę...
    Tak!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panan mozesz powiedziec co bierzesz na regulacje cykli? pisalas ze od kilku miesiecy regulujesz.

• Zieziulka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie przed @ zawsze jeżeli już to bolą piersi po bokach, ale sutki mnie nigdy nie bolały i nigdy nie byłam w ciąży. Teraz też mnie nic nie boli :( Ale pewnie za wcześnie jest.

• marciaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie za to całe bolały a teraz po bokach

• Czincja Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje cycki nic, sutki nic :) tylko brzuch boli ale ostatnio zawsze @ przychodzi na czas albo wcześniej to pewnie ona;)

6 CS pierwszy z clo i pregnyl
    30.03.2017 - Aleksander ❤️
    13.01.2015 - Anastazja ♡
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biore bromergon a on zmniejsza bóle piersi przed @, castagnus podobnie dziala.

• Zieziulka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z nas jest inna i pewnie każda będzie miała inne objawy typowe dla siebie. Koleżanka zrobiła test po tym jak prawie zasnęła przed komputerem w pracy i wyszedł pozytywny. Ja natomiast jestem od zawsze ciągle zmęczona i senna, więc to dla mnie żaden objaw. Piersi mnie bolą przed @ zawsze, ale nie sutki, więc tak sobie wmówiłam, że to będzie u mnie objaw ciąży i jak go nie ma to wiem, że nic z tego i jak dotąd się sprawdza.

• marciaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiadomo... inaczej by testy nie były potrzebne :D

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie ostatnio coś swędzą xD nie cały czas ale tak momentami :P
    A co do bóli piersi? Ja zawsze mam tak obolałe przed @ że nie idzie spać. najpierw po bokach, potem takie ociężałe a na koniec bolą strasznie 1dzień przed małpą :/
    Niestety nie ma reguły co do objawów :)

17.11.17-poronienie całkowite
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Castagnus biorę na uregulowanie raz brałam clostybegyt zaszlam w ciążę i poronilam. A co do piersi zawsze odkąd miesiaczkuje a w ciąży nie byłam bolały mnie piersi od boku i były ciężkie. Sutki dotykalam nigdy nie bolały takie sflaczale były :) a u mnie wczoraj lekki spadek dziś wzrost :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 9 dpo. I nic nie czuję :( nawet cycki jeszcze porządnie nie bolą jak zawsze. Zaczynam łapać doła :(

‹‹ 144 145 146 147 148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ