Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
abby, właśnie też słyszałam o tym że 25 były czulsze od 10.
i koleżanka lekarka mi mówiła że 10 to własnie pic na wodę...
Pinka raz robiłam i pokazał negatyw - ale prawidłowo ;p
xbumx, jasne!
napisz coś o sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 18:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Nie P rzekreslaj dopóki nie dostaniesz @. Różnie z organizmem się dzieje i czasem te objawy to ciaza a czasem @. Pewnie czytaliście że na @ objawy są takie same co na ciaze. Dopiero pozytywny test daje 100%
widzisz masz racje, dobrze mowisz . Zastosuj to rowniez do siebie. to ze bola cie sutki, piersi nie bola... moze to byc @ jak i ciaza. Jesli dobrze kojarze bierzesz Castagnusa a on łagodzi bóle piersi przed @marciaa, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Z moich obserwacji opinii na forach jednym z pierwszych najbardziej charakterystycznych objawów jest właśnie ból sutków. Mnie zawsze bolały całe piersi nigdy sutki i zawsze przychodziła @. Moja przyjaciółka jest w 13tc i też mówi, że sutki bolą.
marciaa lubi tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka wrote:Z moich obserwacji opinii na forach jednym z pierwszych najbardziej charakterystycznych objawów jest właśnie ból sutków. Mnie zawsze bolały całe piersi nigdy sutki i zawsze przychodziła @. Moja przyjaciółka jest w 13tc i też mówi, że sutki bolą.
bolały Cię piersi + sutki czy same piersi? -
mnie zawsze przed okresem bolą sutki czasem piersi... a czasem piersi i sutki to nie jest żadna reguła... i nie czytajcie o pierwszych objawach bo to bezsensowne nakręcanie się przeczytacie, że w pierwszych dniach po zapłodnieniu ma się zgagę, metaliczny posmak w ustach, kłucie jajników, zawroty głowy itp. itd.
I same sobie wkręcacie. W kolejnym cyklu 50% objawów ciążowych u was występuje...
Kurdę no bezsensu byłam pięć razy w ciąży i wiem co piszę...marciaa, AJA_S, innamorata88, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCrisperss wrote:mnie zawsze przed okresem bolą sutki czasem piersi... a czasem piersi i sutki to nie jest żadna reguła... i nie czytajcie o pierwszych objawach bo to bezsensowne nakręcanie się przeczytacie, że w pierwszych dniach po zapłodnieniu ma się zgagę, metaliczny posmak w ustach, kłucie jajników, zawroty głowy itp. itd.
I same sobie wkręcacie. W kolejnym cyklu 50% objawów ciążowych u was występuje...
Kurdę no bezsensu byłam pięć razy w ciąży i wiem co piszę... -
nick nieaktualny
-
Mnie przed @ zawsze jeżeli już to bolą piersi po bokach, ale sutki mnie nigdy nie bolały i nigdy nie byłam w ciąży. Teraz też mnie nic nie boli Ale pewnie za wcześnie jest.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
nick nieaktualny
-
Każda z nas jest inna i pewnie każda będzie miała inne objawy typowe dla siebie. Koleżanka zrobiła test po tym jak prawie zasnęła przed komputerem w pracy i wyszedł pozytywny. Ja natomiast jestem od zawsze ciągle zmęczona i senna, więc to dla mnie żaden objaw. Piersi mnie bolą przed @ zawsze, ale nie sutki, więc tak sobie wmówiłam, że to będzie u mnie objaw ciąży i jak go nie ma to wiem, że nic z tego i jak dotąd się sprawdza.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
A mnie ostatnio coś swędzą xD nie cały czas ale tak momentami
A co do bóli piersi? Ja zawsze mam tak obolałe przed @ że nie idzie spać. najpierw po bokach, potem takie ociężałe a na koniec bolą strasznie 1dzień przed małpą
Niestety nie ma reguły co do objawów17.11.17-poronienie całkowite -
Castagnus biorę na uregulowanie raz brałam clostybegyt zaszlam w ciążę i poronilam. A co do piersi zawsze odkąd miesiaczkuje a w ciąży nie byłam bolały mnie piersi od boku i były ciężkie. Sutki dotykalam nigdy nie bolały takie sflaczale były a u mnie wczoraj lekki spadek dziś wzrost
-
nick nieaktualny