Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wiesz pierwsza wyższa była 10 czerwca więc napewno nie było owulacji. Nie masz w swoim mieście kliniki niepłodności? u mnie jest coś takiego za darmo i wszystko wiem co się z moim organizmem dzieje. Wszystko wyczytasz z temperatury i śluzu a ja testuje w czwartek :)w dzień ojca
-
Quote:wszystko wiem co się z moim organizmem dzieje.
Iśka79, kark, lis87, gosia89, _Abby_ lubią tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Malinka który to Twój cykl z owu? Jeśli kolejny, to może coś w ustawieniach nie tak, np. nie uwzględnia któregoś z poprzednich cykli. Według owulacji powinnaś mieć 31 dniowy cykl. Owulacje miałaś podobnie, jak ja i też testuje 25-26 czerwca.
AJA ja od dłuższego czasu miałam cykle 29-31 dni, a tu kilka cykli temu, śluz płodny zaraz po @, ból jajników, owulacja wczesna i cykl 26 dniowy. Taka niespodzianka Dlatego dobrze regularnie , żeby nie przegapić momentu, ale z Twoim libido, to raczej nie grozi. Czasem zazdroszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 12:22
-
kasieniaczek wrote:Malinka który to Twój cykl z owu? Jeśli kolejny, to może coś w ustawieniach nie tak, np. nie uwzględnia któregoś z poprzednich cykli. Według owulacji powinnaś mieć 31 dniowy cykl. Owulacje miałaś podobnie, jak ja i też testuje 25-26 czerwca.
AJA ja od dłuższego czasu miałam cykle 29-31 dni, a tu kilka cykli temu, śluz płodny zaraz po @, ból jajników, owulacja wczesna i cykl 26 dniowy. Taka niespodzianka Dlatego dobrze regularnie , żeby nie przegapić momentu, ale z Twoim libido, to raczej nie grozi. Czasem zazdroszczę
czy ja wiem moje libido jest wysokie po @ tak przez 2tyg potem ciężko czerpać przyjemność... jestem zła bo gin kazał trzymać celibat do 12dc. więc do 7dc są ♡ a potem dopiero 12dc więc też ciężko stwierdzić czy się wbije w owu17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
AJA a nie lepiej po prostu co drugi dzień współżyć? Wtedy duże szanse na wstrzelenie się w owu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlcc. wrote:Jutro mam monitoring, żeby sprawdzić czy mi jakieś pęcherzyki urosły i już dziś się tak stresuję, że zaraz oszaleję, czas mi się ciągnie, przeczytałam już chyba 10000 stron wpisów na ovufriend, masakraaaaa