Czerwcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Dołączam do czerwcowego testowania
Wisienka Gratulacje
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, hej,
dziewczynyy, nie spadla dzisia jtemperatura :D:D Mega sie ciesze, ale jedyny test jaki mielismy w domu - Pink Test - wyszedł negatywny, bo zrobiliśmy zaraz rano, jak tylko okazało się, że temperatura nie spadła.
Z rozpędu wylałam poranne siuśki, ale zrobiłam jeszcze jedne do słoiczka i potem J. ma kupić jakieś inne testy. Z tego co pamiętam zawsze okres przychodził po 11 dc - a ten miałam wczoraj. Dzisiaj 12 dc, temperatura nie spadła, więc chyba mogę mieć delikatną nadzieję? Jak myślicie, inne testy wyjdą pozytywne? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się zaczynam stresować czy jutro rano nadal będzie wyższa temperatura czy nie. Nie czuje się w ogóle jak na okres - pobolewają mnie jajniki, ale chyba w inny sposób niż na okres.
Jesli będzie wyższa i okresu niet - to testuję. No i potem niezależnie czy test pozytywny czy negatywny (a okresu nie będzie) to w poniedziałek beta.
Uuuuuch, Dziewczyny -
Dzien dobry,
ja dalej jestem zbita z tropu - temperatura nadal w fazie wyzszych, ale nizsza niz w ostatnich dniach. Dwa testy z bobo negatywne (bezlitosnie, nie ma nawet cienia, jedna kreska jak byk).
Kurde, przyznam,ze wczorja nawet sie cieszylam,ale dzisiaj zaczynam sie martwic, bo czy temperatura nie powinna w ciazy rosnac? Tak samo poziom hcg? A on nadal i nadal nie rosnie, wiec jej nie ma albo cos jest nie tak?
Jesli nie dostane okresu jutro od rana ide na bete, oby w moim laboratorium wyniki byly tego samego dnia.