X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe testowanie
Odpowiedz

Czerwcowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    Dołączam do czerwcowego testowania :)

Wisienka Gratulacje :)

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Asienka! Czerwiec zaczyna się zielenić :) Oby tak dalej

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Max Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :-) teraz obysmy do Ciebie dołączyły ;-)

15.06 - 128,3
    17.06 - 370,6

xnw4csqv9cg1u5ee.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka gratulacje! I oby tak dalej!:)

• gabi111 Debiutantka

Wysłany: 5 czerwca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny jestem tu nowa czy ktoras z Was moglaby zerknac na moj wykres ? co o nim myslicie ? dziekuje :)

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 01:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asienka gratuluje i prosze o wiruski :)

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • moniqe Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 01:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi nie wiele narazie można z twojego wykresu wyczytac bo mierzysz tempke dosc ktrótko dopiero kilka dni po owu. dobrze ze jest wysoko trzyymam kciuki zeby nie spadla....

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, uwaga lecą wiruuuuuuuuusy!!!! Duuuuuużo wirusów!

Bunia86, Chica Mala lubią tę wiadomość

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łapie ile tylko dam rade :D

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej,
    dziewczynyy, nie spadla dzisia jtemperatura :D:D:D Mega sie ciesze, ale jedyny test jaki mielismy w domu - Pink Test - wyszedł negatywny, bo zrobiliśmy zaraz rano, jak tylko okazało się, że temperatura nie spadła.

Z rozpędu wylałam poranne siuśki, ale zrobiłam jeszcze jedne do słoiczka i potem J. ma kupić jakieś inne testy. Z tego co pamiętam zawsze okres przychodził po 11 dc - a ten miałam wczoraj. Dzisiaj 12 dc, temperatura nie spadła, więc chyba mogę mieć delikatną nadzieję? Jak myślicie, inne testy wyjdą pozytywne?

7v8rikgni12rlaff.png
  • gabi111 Debiutantka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coz pozostaje nam czekac :) Asienka moje gratulacje <3

• gabi111 Debiutantka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wg mnie to moga jeszcze wychodzic negatywne co nie znaczy ze sie nie udalo :) trzymam kciuki <3 daj znac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naoglądałam sie dzisiaj wykresów, gdzie miedzy 12 a 17 dpo wychodziły dziewczynom negatywy, a pozytywy od 18 lub nawet dopiero 24 dpo! Także dopóki nie ma @ zawsze jest nadzieja :-) Sama sie jej kurczowo trzymam ;-)

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 czerwca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiliśmy kolejne dwa testy - dwóch różnych firm i oba negatywy ;/ Ale - okresu nadal nie ma. Zobaczymy jutro rano.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero jutro będę w domu, więc jak dalej nie dostanę, to kupie jakiś i chyba zrobię od razu... ;-)

AnnaKliwijska lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zaczynam stresować czy jutro rano nadal będzie wyższa temperatura czy nie. Nie czuje się w ogóle jak na okres - pobolewają mnie jajniki, ale chyba w inny sposób niż na okres.

Jesli będzie wyższa i okresu niet - to testuję. No i potem niezależnie czy test pozytywny czy negatywny (a okresu nie będzie) to w poniedziałek beta.

Uuuuuch, Dziewczyny :D

7v8rikgni12rlaff.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy kupione. Jak dalej temp spadnie to sobie je daruję.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • moniqe Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie plamienie drugi dzień a tempka w lekko góre ehh głupie to wszystko to dopiero 9 dpo a w poprzednim miesiacu faza wyzszych temperatur trwala 14 dni :/

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dół takze nie marnuje testów

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.

Wysłany: 7 czerwca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,
    ja dalej jestem zbita z tropu - temperatura nadal w fazie wyzszych, ale nizsza niz w ostatnich dniach. Dwa testy z bobo negatywne (bezlitosnie, nie ma nawet cienia, jedna kreska jak byk).

Kurde, przyznam,ze wczorja nawet sie cieszylam,ale dzisiaj zaczynam sie martwic, bo czy temperatura nie powinna w ciazy rosnac? Tak samo poziom hcg? A on nadal i nadal nie rosnie, wiec jej nie ma albo cos jest nie tak?

Jesli nie dostane okresu jutro od rana ide na bete, oby w moim laboratorium wyniki byly tego samego dnia.

7v8rikgni12rlaff.png
‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ