Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
Oda a więc na 1 wizycie w klinice dr.kazał powtórzyć nam badanie nasienia i zrobić AMH bo od tego zależała dalsza droga leczenia.
A badania robiłam takie:
DHEA-SO4
DHEA
androstendion
SHBG
homocysteina
ferrytyna
kreatynina
Lipidogram
Sod
Potas
Magnez
Żelazo
Ob
Crp
Wit.d3
Wit B12
Kwas foliowy
Krzywą cukrową i insulinową
Morfologię
Tsh,ft3, ft4 antyTPO, antyTG
no i robiłam ana4 bo mam hashi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Halszka, dziekuje! :* lista wyglada imponujaco, ale chyba zrobie podstawy przed poniedzialkiem. A to AMH robi sie w krorym dniu cyklu?
s1985
Testy sikane jednak maja duzy margines błedu. Szkoda że w tą stronę...
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzix88 tak!! Dużo się uśmiechaj, bo jutro wasz wielki dzień
AMH u mnie 180 zł, spodziewałam się, że drożej, bo akurat badania robię niestety w drogiej przychodni, ale juz chce w tym samym labo, zeby porownac ostatnie wyniki. Chyba sie zdecyduje, sama już nie wiem.
Tak nadal plamię, na wkładce po nocy nic, przy porannej toalecie nawet sporo brązowych plamień. Zobaczymy czuję od wczoraj coraz silniejszy ból brzucha więc się rozkręca, powoli ale rozkręca.
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Nie, już tak miałam, że @ zaczynała mi się nawet tygodniowym lekkim plamieniem. Poza tym dzisiaj już zaczęło bardziej, więc lada moment pewnie przerodzi się w @.
Ale jeżeli przez kilka dni się nie rozkręci - oczywiście zrobię test, chociaż obawiam się, ze z takimi plamieniami nic dobrego by z tego nie wyszło.
Jestem już nastawiona na nowy cykl, mam trochę badań do zrobienia, nową lekarkę do konsultacji, więc niech ta @ już przychodzi* hormony w normie
* naturalna owulacja
Madzix88 wrote:Tp już jutro!!
Będę mocno trzymać kciuki!!! jutro rano?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny