Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie !
To był moj pierwszy test w ,który nikt nie wierzył
https://naforum.zapodaj.net/c7e0aa92ca1f.jpg.html
A to jets drugi piękny
https://naforum.zapodaj.net/58cc1db69b8a.jpg.html
Byłam u lekarza narazi enic nie widać ,tylko miejssce na kropeczke https://naforum.zapodaj.net/fd343e0fab7c.jpg.html
owu mialam 7,8 lipca @ miałam miec 17 ale naszczescie nie przyszedł
Mam pytanie
Kiedy powinnam udać się na kolejną wizytę ?
Czy to normmalne ze pęcherzyk jeszcze nie dotarŁ ?
Czy ktoś tak miał ?
Proszę napiszcie coś , bo nie chce znowu rozczarować się po wizycie,tyle mnie to emocji kosztujeZAGUBIONA -
Dla mnie pierwszy test słabiutki ale skoro na drugim wyszła taka wyraźna kreska to test jest pozytywny bez dwóch zdań. Na USG to ja się nie znam, ale ważne co ci lekarz powiedział. Jest ponad tydzień po spodziewanej miesiączce, ale wszystko mogło się przesunąć o parę dni owulacja też. Robiłaś testy owu? Czy na USG owu była potwierdzona? Wystarczy że jajeczkowanie przesunęło się o jakieś 5 dni, zarodek zagnieżdża się w ciągu około 7 dni więc może faktycznie jest za wcześnie. A lekarz nie mówił ci co dalej?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juicy Cudnie! To teraz Madzixx88 chyba Twoja kolej Jutro dawaj znać Kochana jak Twoje pęcherzyki, jak się czujesz i jak poszło. Tutaj całe forum będzie Cię wspierać duchowo!!
Madzix88, Halszka112 lubią tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przyjechałam do teściów a tam kuzynka przyjechała z pół rocznym synkiem no i oczywiście od raZ mi go wepchneły na ręce i masz masz może się w końcu zarazisz.... Qurwa mać !!!!!!
-
Cheresta wrote:Dla mnie pierwszy test słabiutki ale skoro na drugim wyszła taka wyraźna kreska to test jest pozytywny bez dwóch zdań. Na USG to ja się nie znam, ale ważne co ci lekarz powiedział. Jest ponad tydzień po spodziewanej miesiączce, ale wszystko mogło się przesunąć o parę dni owulacja też. Robiłaś testy owu? Czy na USG owu była potwierdzona? Wystarczy że jajeczkowanie przesunęło się o jakieś 5 dni, zarodek zagnieżdża się w ciągu około 7 dni więc może faktycznie jest za wcześnie. A lekarz nie mówił ci co dalej?
Przesuneła mi się owu powinna byc 1,2 lipca a była 7,8
Pierwszy test 17 lipca 10 dni po owu blady test ten nie iwdoczny prawie
A ten widoczny był 5 dni po terminie @
Włsnie lekarz kazał przyjsc pozniej i ogólnie milczalZAGUBIONA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też nie lubię takich sytuacji. Męża siostra urodzi na jesieni i jak się okazało że będzie dziewczynka, to komentarz był taki, że wy teraz musicie zrobić chłopca do pary. Sory ale nie jestem kobyłą rozpłodową żeby dzieci robić na zamówienie i to według płci. Teraz jak ktoś pyta no a wy kiedy to odpowiadam, że adoptujemy i to już w przyszłym roku. Większość ludzi się zatyka i nie wie co odpowiedzieć. Może myślą, że jestem niemiła ale nie obchodzi mnie to, bo ich bezpośrednie pytanie o taką delikatna sferę też nie jest w porządku
-
ZAGUION wrote:Przesuneła mi się owu powinna byc 1,2 lipca a była 7,8
Pierwszy test 17 lipca 10 dni po owu blady test ten nie iwdoczny prawie
A ten widoczny był 5 dni po terminie @
Włsnie lekarz kazał przyjsc pozniej i ogólnie milczal -
nick nieaktualnyCheresta wrote:Też nie lubię takich sytuacji. Męża siostra urodzi na jesieni i jak się okazało że będzie dziewczynka, to komentarz był taki, że wy teraz musicie zrobić chłopca do pary. Sory ale nie jestem kobyłą rozpłodową żeby dzieci robić na zamówienie i to według płci. Teraz jak ktoś pyta no a wy kiedy to odpowiadam, że adoptujemy i to już w przyszłym roku. Większość ludzi się zatyka i nie wie co odpowiedzieć. Może myślą, że jestem niemiła ale nie obchodzi mnie to, bo ich bezpośrednie pytanie o taką delikatna sferę też nie jest w porządku
u mnie od kilku miesięcy większość osob wie o problemach i o IUI tez i lepiej mi z tym. Przestałam to ukrywac bo to zaden wstyd miec problem z zajsciem w ciaze. wstydem jest walic takie teksty -
Halszka112 wrote:Przyjechałam do teściów a tam kuzynka przyjechała z pół rocznym synkiem no i oczywiście od raZ mi go wepchneły na ręce i masz masz może się w końcu zarazisz.... Qurwa mać !!!!!!
Mnie dziś kosmetyczka zapytała czy mam dzieci, powiedziałam krótko, że nie. A ona zaczęła, że to tak jest, że teraz kobiety uważają, że nigdy nie jest na to czas, że studia, że praca, kariera, że nie chcą.... Taaaa, nie chcą... mówcie mi więcej...
A dziś mam taki dzień, że ledwo powstrzymuje łzy i wiem, że za około 10 dni zacznie się @...*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Madzix88 wrote:u mnie od kilku miesięcy większość osob wie o problemach i o IUI tez i lepiej mi z tym. Przestałam to ukrywac bo to zaden wstyd miec problem z zajsciem w ciaze. wstydem jest walic takie teksty