Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki a jak to jest z tym monitoringiem cyklu? Jak często i w jakim czasie się robi USG? Zastanawiałam się nad tym, ale wcześniej chce wykluczyć problem jakości nasienia, żeby nie badać się niepotrzebnie
-
Cheresta u mnie to było tak od 3 dc do 7 dc brałam letrozol i później 10-11 dc pierwszy monitoring i badanie e2 a później mialam za dwa dni bo estradiol był mały no a później za tydzień usg i progesteron czy była owulka
Cheresta lubi tę wiadomość
-
A jaki jest koszt monitoringu u was? Domyślam się że w prywatnym gabinecie, bo na NFZ kilka wizyt z rzędu jest raczej mało prawdopodobne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 18:26
-
nick nieaktualny
-
ZAGUION wrote:W 7-8 tyg od osatniej miesiaczki (tj pocztaky cyklu)
czy w 7-8 od owu?Córcia 05.11.2012!Naturals
33 l.👩
AMH 3.99
Tsh 1.4
IO
36 l.🧔
Morfologia 2%
SCD 18%
Kariotypy prawidłowe.
29.01 - 1DS 🙉
ICSI+SEPARACJA+PICSI+ AHA Embryohatching 🙏 -
nick nieaktualnyCheresta wrote:A jaki jest koszt monitoringu u was? Domyślam się że w prywatnym gabinecie, bo na NFZ kilka wizyt z rzędu jest raczej mało prawdopodobne
Jaa płacę 180 zł i podglądamy do skutku. Najczęściej 9-11-13-15/17(czy już po na pewno)
ale ja raczej z tych co szybko mają i często na 13 dc kończy się -
nick nieaktualny
-
Cheresta wrote:To nawet niedużo za cały monitoring. Muszę o tym porozmawiać z moim lekarzem. W ogóle chyba zacznę notować co mam mu powiedzieć na wizycie bo za dużo tego hahaha
Ja na ostatnią wizytę poszłam z zeszytem i wcześniej wynotowałam wszystkie pytania. I tak mi kilka umknęło -
nick nieaktualny
-
miśka1987 wrote:Dziewczyny roznosi mnie dziś popęd seksualnym
pierwszy raz od miesięcy hehe
To ja tak mam od dwóch dni, nie moge myśleć o niczym innym
No właśnie i tu pytanie mam. Czy szalejecie ile chcecie czy tak jak niby trzeba co 2 dni ?? -
Madzix jestesmy z Toba, czekamy na wiesci
U mnie w koncu @! Dzien opoznienia, nie jest zle, cykl 29 dni, po ostatnim 43 dniowym wyglada obiecujacoplanuje juz jakis wyjazd na czas dni plodnych, ale zaczne od badan w sobote i wizyty w poniedzialek
Oby to tylko progesteron i zeby wszystko sie udalo
A jak tam nasze najblizsze testujace? Chyba dopiero 30.07 mamy jakis test?
Ja zapisuję się na 25.08 wstępniemiśka1987 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia