Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też zaglądam co chwila zobaczyć czy są wieści od Madzix, ale jakoś tak jestem dobrej myśli. Jeśli chodzi o chcice to nie powstrzymujemy się, jak nie mamy ochoty to też się nie zmuszamy bo trzeba co dwa dni. Tylko jak są dni płodne to go molestuje
-
Madzix mam nadzieję, że Twój mąż mimo wszystko będzie to dobrze wspominał, bo prawdopodobnie dziś Wasz wielki dzień. Trzymamy kciuki za Was obydwoje!
Ja właśnie z mężem jak wyszedł pozytywny test owuacyjny poplynelismy z 4 dni z rzedu. Lepiej podobno co 2* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
No niby dobrze robić przerwę żeby żołnierze się zregenerowali, ale mi jak się zaczynają płodne to nigdy nie wiem tak na pewno kiedy jest owulacja więc tak na wszelki wypadek próbujemy kilka dni z rzędu
-
Madzix no to dalej trzymam kciuki i za męża i za pomyślności zabiegu. Mocno sciskaj nogi po
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 14:09
-
No my też chętnie skorzystamy jak @ pójdzie. Bo najpierw mieliśmy przerwę przez pracę 3 dni, potem przez wyjazd 2 dni, a potem 4 dni plamień. Dzisaj @, więc kolejne kilka dni nam ucieknie! Dobrze ze przynajmniej w tym cyklu na testach zaoszczędziłam :p ale obkupię się w testy owulacyjne* hormony w normie
* naturalna owulacja
Czy wszystkie jesteśmy jakieś bardziej chętne przed owulacją czy co? Ja też czekam aż mój wróci z roboty...
A w ogóle planujemy weekend nad morzem ze znajomymi. Już mu zapowiedziałam że mieszkanie musi mieć 2 pokoje bo musimy podziałać a to mogą być płodne dni -
Kciuki Madzix
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 14:50
-
nick nieaktualnyWlasnie dowiedzialam sie ze w mojej miescinie jakas pewnie poje...ludzie wyrzucili psa kundla z samochodu. Powiedzcie mi jakim trzeba byc gnojem zeby cos takiego zrobic. No az mi sie cos robi.... Oczywiscie pies gonil za samochodem ale ich nie dogonil. Mam nadzieje ze karma do nich wroci. Co za swiat.... Dlaczego ludzie to bezmozgi... Nie ma juz porzadnych ludzi czy tylko ja jestem taka naiwna ...
-
nick nieaktualnyM8isia wrote:Wlasnie dowiedzialam sie ze w mojej miescinie jakas pewnie poje...ludzie wyrzucili psa kundla z samochodu. Powiedzcie mi jakim trzeba byc gnojem zeby cos takiego zrobic. No az mi sie cos robi.... Oczywiscie pies gonil za samochodem ale ich nie dogonil. Mam nadzieje ze karma do nich wroci. Co za swiat.... Dlaczego ludzie to bezmozgi... Nie ma juz porzadnych ludzi czy tylko ja jestem taka naiwna ...
U mnie dziś termin @ od rana czuje, że zaraz przylezie. -
nick nieaktualnyA o policjii nawet nie mow. Nie dosc ze w policjii sami mlodzi to takie cwaniaczki uwazaja sie za nie wiem co. Pobicie za jakies glupi owoc. Ja nie moge jak jakas starsza osoba cierpi nie moge patrzec na to. Ja jak zawsze widze jakies biedna babcie to staram sie tam rzucic cos grosza. Ale tez mnie wkurzaja takie drobne pijaczki. Stoja chlaja caly dzien nie pracuja ale kase na % maja. A ja zapieprzam dzien i noc i mi brakuje do 10.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 17:43
-
Nie mogę czytać o tym co piszecie. Ja to za wrażliwa jestem i źle znoszę psychicznie takie historie. Niepotrzebnie sobie wyobrażam co musiał ktoś czuć i najchętniej pomogłabym wszystkim. Zarówno zwierzęta tak na mnie działają jak i krzywda ludzi, szczgólnie małych i starszych - bezbronnych.
Szkoda, że świat potrafi być tak okrutny
A widzę, że wśród nas same wrażliwce i oby jak najwięcej takich ludzi jak my!!
U mnie @ nawet znośnie. Obfita, ale nie jest tak źle z bólem. No i tak, jestem wyposzczona Jeszcze kilka dni, mam nadzieję, do poniedziałku minie mi @, ale raczej marne szanse. Przekładać wizytę, jak myślicie? Chciałam USG, ale w sumie może sama rozmowa mi wystarczy, mam sporo pytań.* hormony w normie
* naturalna owulacja
teraz jeszcze tak myślę, jeżeli w prywatnej przychodni moja gin wypisała mi na kartce badania, a nie dała mi skierowania, to nie mgłam zrobić ich na nfz, więc siłą rzeczy poszłam już do tej kliniki za kasę zrobić, myślicie że zrobiła to celowo?
Co prawda były tam też badania,których podobno na nfz bym nie zrobiła, ale już sama nie wiem, chyba zaczynam wariować.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* słabe wyniki nasienia