Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oda_33 wrote:Ooo jak nas wiecej do cwiczen to bomba. Piszcie jak cwiczycie itp mnie to motywuje. Ja sie za siebie wzielam, szybko zgubiłam 5 kg, ale w cm slabo poszlo :p. Potem się znowu rozleniwiłam, udawało mi
Się utrzymać wagę, ale wczoraj zobaczyłam + 1 kg i mowie basta! Ale juz niestety forma zniknęła. Łatwo przyszło, łatwo poszło.
Ja mam rowerek stacjonarny. Ilość godzin przejechanych: ok 50. Ilość ubran na nim zawieszonych : nieskonczonoscOda_33 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja na ovu jestem jakieś dwa i pół roku,staramy sie od 2014 roku mamy za sobą 8 strat w tym dwie cb,wykryta mutacja V leiden ,z każdą porażka podnoszę się i walczę dalej,ale ostatnie poronienie bardzo wbiło mi nóż w serce2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnys1985 wrote:Ja na ovu jestem jakieś dwa i pół roku,staramy sie od 2014 roku mamy za sobą 8 strat w tym dwie cb,wykryta mutacja V leiden ,z każdą porażka podnoszę się i walczę dalej,ale ostatnie poronienie bardzo wbiło mi nóż w serce
S1985 ja Cię pamiętam z innych wątków i bardzo Ci kibicuje może Ty mnie po starym nicku Madziulla kojarzysz.
Oda_33 lubi tę wiadomość
-
Ważne, że nie tracisz wiary i dalej walczysz. Nie mam pojęcia jak w ogóle jest ciężko przeżyć coś takiego. Rozumiem, że jesteś pod najlepszą opieką medyczną i masz pełne wsparcie męża.
Ciąża to okres wyjątkowy, ale ciągle życie w nadziei. Najpierw na 2 kreski, potem na donoszenie, porem by dziecko jrodzilo się zdrowe. Ja boje się, że będę mamą panikarą, a bardzo chhciałabym podchodzić rozsądnie.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
Ale fajnie ze duzo dziewczyn dołącza do nas, suuper €☺
A ja dzisiaj nie jestem w stanie nic innego napisać niz to ze.jestem nieywyspana bo wstawalam milion razy do syna bo mi sie rozłożył w weekend i kaszel go wybudzal.. az w końcu położyłam sie u niego obok łóżeczka na podłodze i tyle... -
Współczuje synkowi choroby i Tobie niewystapnia! Też życzę zdrówka! Dużego masz już synka?
Ja niestety dziś nieco zaspałam, czy u Was też taka pochmurna pogoda?
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam 28 lat, o dzidziusia staramy się ponad 2 lata(27 cykl). Forum podczytuję od 2 lat, jakoś nigdzie nie pasuję, nie dlugo bo za nie całe 3 tyg.wychodzę za mąż , co do starań to nie robię testów bety też nigdy nie robiłam ale ogólnie czuję że wariuję, mam nadzieję że mi pomożecie ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Mam 28 lat, o dzidziusia staramy się ponad 2 lata(27 cykl). Forum podczytuję od 2 lat, jakoś nigdzie nie pasuję, nie dlugo bo za nie całe 3 tyg.wychodzę za mąż , co do starań to nie robię testów bety też nigdy nie robiłam ale ogólnie czuję że wariuję, mam nadzieję że mi pomożecie ??
Halszka witaj :*