Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kirra wrote:Dzień dobry!
U mnie negatyw. Straciłam zapał jak ręką odjął 😅
https://zapodaj.net/7cd75e65a444e.jpg.html*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:Kirra ile dpo?
Wiem że to wcześnie i jest szansa jeszcze ale nie będę się już katować tymi testami. Poczekam do 🐒 jak nie przyjdzie to zrobię ☺
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Kirra, trzymam kciuki, 9dpo to jeszcze bardzo wcześnie✊🏻
Jolcia, Wjedzma ale Wam pięknie wskoczyło😍
U mnie temperatura już spada wiec czekam na 🐒 jutro lub pojutrze powinna przyjść.Kirra, Jolcia90 lubią tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Kirra, trzymam kciuki, 9dpo to jeszcze bardzo wcześnie✊🏻
U mnie temperatura już spada wiec czekam na 🐒 jutro lub pojutrze powinna przyjść.
Hania, nie czekaj na małpę, tylko czekaj do jutrzejszego pomiaru, żeby zobaczyć co się tam zadzieje! Temperatura nadal jest na wysokim poziomieHania007 lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Kirra, trzymam kciuki, 9dpo to jeszcze bardzo wcześnie✊🏻
U mnie temperatura już spada wiec czekam na 🐒 jutro lub pojutrze powinna przyjść.
A może jutro odbije? ☺☺↗️🤞
Nie powtarzałaś dziś testu?
U mnie też już był spadek i pożegnanie się z oczekiwaniami, a tu trochę odbiło i 2 dni się trzyma, więc jeszcze nadzieja jest!Hania007 lubi tę wiadomość
-
Zrobiła test i jest taki sam cień jak wczoraj a czytałam dużo ze to linia „evap” prawidłowa powinna być rozowa a moja była fioletowa. Oczywiście zrobiłam jeszcze jeden test bo miałam skitrany ale sprzed pierwszych starań niby data dobra ale nie wiem czy nie jakiś zlezany.
-
Hania007 wrote:Zrobiła test i jest taki sam cień jak wczoraj a czytałam dużo ze to linia „evap” prawidłowa powinna być rozowa a moja była fioletowa. Oczywiście zrobiłam jeszcze jeden test bo miałam skitrany ale sprzed pierwszych starań niby data dobra ale nie wiem czy nie jakiś zlezany.
Pokaż 💪 -
Jolcia, Wjedzma ładnie Wam temperatura odbiła 😊 Ja u Was wyczuwam piękne zielone zakończenie 💚
Verliebtindich widzę, że i u Ciebie temperatura nadal w górze. Kiedy masz termin @? Będziesz jeszcze testować? 🍀
Hania pokazuj nam ten test 🤞🏻🍀💪🏼
Ja Wam tu wszystkim wróże ciąże 🤰🏻 i listopadowego bobaska 👶🏼Marta100 lubi tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:Dzień dobry
Iwonay no jest kreska jak nic. Niech pięknie ciemnieje!✊
Jolcia u mnie też temperaturka ładnie odbiła
A u mnie delikatny spadek 😂 nie powiem wkurzyło mnie to, chyba wolę opcje żeby w górę szła 😪 -
Hania007 wrote:
Wydaje mi się, że najlepiej w sztucznym świetle na jakimś jednorodnym tle. Na tym teście zdecydowanie coś jest 😍Hania007 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny we wtorek 🥰
U mnie delikatnie lepiej ale nie wróciło moje pozytywne myślenie, ah tam.. 😔 Po pracy jadę na pazurki 💅🏼 więc może mi się troszkę humor poprawi. Miałam plany na czwartek, chciałam zrobić sobie wagary w pracy iść z mężem na randkę 💑 ale chyba znowu nic z tego bo dzieciaki w domu będą pewnie siedzieć bo już ich choroba łapie - tydzień w przedszkolu.. Nie lubię, po prostu wszystko nie po mojej myśli 😔😔 -
nick nieaktualnyKirra wrote:Według apki 9 ☺
Wiem że to wcześnie i jest szansa jeszcze ale nie będę się już katować tymi testami. Poczekam do 🐒 jak nie przyjdzie to zrobię ☺
Chyba najlepiej 😊 Jeśli wytrzymasz czekaj do okresu. U mnie jasna była w 12 dpo wg moich obliczeń 11 dpo. W dniu okresu dwie ciemne kreseczki juz były 😉😊Kirra lubi tę wiadomość
-
Kirra wrote:Według apki 9 ☺
Wiem że to wcześnie i jest szansa jeszcze ale nie będę się już katować tymi testami. Poczekam do 🐒 jak nie przyjdzie to zrobię ☺Kirra lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualny