Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kirra ile dpo?Kirra wrote:Dzień dobry!
U mnie negatyw. Straciłam zapał jak ręką odjął 😅
https://zapodaj.net/7cd75e65a444e.jpg.html*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Według apki 9 ☺Ewiwi wrote:Kirra ile dpo?
Wiem że to wcześnie i jest szansa jeszcze ale nie będę się już katować tymi testami. Poczekam do 🐒 jak nie przyjdzie to zrobię ☺
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Kirra, trzymam kciuki, 9dpo to jeszcze bardzo wcześnie✊🏻
Jolcia, Wjedzma ale Wam pięknie wskoczyło😍
U mnie temperatura już spada wiec czekam na 🐒 jutro lub pojutrze powinna przyjść.
Kirra, Jolcia90 lubią tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Kirra, trzymam kciuki, 9dpo to jeszcze bardzo wcześnie✊🏻
U mnie temperatura już spada wiec czekam na 🐒 jutro lub pojutrze powinna przyjść.
Hania, nie czekaj na małpę, tylko czekaj do jutrzejszego pomiaru, żeby zobaczyć co się tam zadzieje! Temperatura nadal jest na wysokim poziomie
Hania007 lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Kirra, trzymam kciuki, 9dpo to jeszcze bardzo wcześnie✊🏻
A może jutro odbije? ☺☺↗️🤞
Nie powtarzałaś dziś testu?
U mnie też już był spadek i pożegnanie się z oczekiwaniami, a tu trochę odbiło i 2 dni się trzyma, więc jeszcze nadzieja jest!
24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
28.04.2025: Tadzio, 2900g, 49 cm 👶🏻😍🐣 -
Zrobiła test i jest taki sam cień jak wczoraj a czytałam dużo ze to linia „evap” prawidłowa powinna być rozowa a moja była fioletowa. Oczywiście zrobiłam jeszcze jeden test bo miałam skitrany ale sprzed pierwszych starań niby data dobra ale nie wiem czy nie jakiś zlezany.
-
Hania007 wrote:Zrobiła test i jest taki sam cień jak wczoraj a czytałam dużo ze to linia „evap” prawidłowa powinna być rozowa a moja była fioletowa. Oczywiście zrobiłam jeszcze jeden test bo miałam skitrany ale sprzed pierwszych starań niby data dobra ale nie wiem czy nie jakiś zlezany.
Pokaż 💪 -
Jolcia, Wjedzma ładnie Wam temperatura odbiła 😊 Ja u Was wyczuwam piękne zielone zakończenie 💚
Verliebtindich widzę, że i u Ciebie temperatura nadal w górze. Kiedy masz termin @? Będziesz jeszcze testować? 🍀
Hania pokazuj nam ten test 🤞🏻🍀💪🏼
Ja Wam tu wszystkim wróże ciąże 🤰🏻 i listopadowego bobaska 👶🏼
Marta100 lubi tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:Dzień dobry

Iwonay no jest kreska jak nic. Niech pięknie ciemnieje!
✊
Jolcia u mnie też temperaturka ładnie odbiła
A u mnie delikatny spadek 😂 nie powiem wkurzyło mnie to, chyba wolę opcje żeby w górę szła 😪 -
Hania007 wrote:
Wydaje mi się, że najlepiej w sztucznym świetle na jakimś jednorodnym tle. Na tym teście zdecydowanie coś jest 😍
-
Dzień dobry dziewczyny we wtorek 🥰
U mnie delikatnie lepiej ale nie wróciło moje pozytywne myślenie, ah tam.. 😔 Po pracy jadę na pazurki 💅🏼 więc może mi się troszkę humor poprawi. Miałam plany na czwartek, chciałam zrobić sobie wagary w pracy iść z mężem na randkę 💑 ale chyba znowu nic z tego bo dzieciaki w domu będą pewnie siedzieć bo już ich choroba łapie - tydzień w przedszkolu.. Nie lubię, po prostu wszystko nie po mojej myśli 😔😔 -
nick nieaktualnyKirra wrote:Według apki 9 ☺
Wiem że to wcześnie i jest szansa jeszcze ale nie będę się już katować tymi testami. Poczekam do 🐒 jak nie przyjdzie to zrobię ☺
Chyba najlepiej 😊 Jeśli wytrzymasz czekaj do okresu. U mnie jasna była w 12 dpo wg moich obliczeń 11 dpo. W dniu okresu dwie ciemne kreseczki juz były 😉😊
Kirra lubi tę wiadomość
-
Kirra ja według apki też 9 dpo😁 według mnie raczej 8. Ale apka mnie wnerwia. Ustawiła mi bieżący cykl od razu na 30 dni. Nigdy w życiu tak długich nie miałam. Ale jak zerkne w prognozy to podobno @ ma być w piątek i cykle po 24 dni... Takich krótkich też nie miałam 😁😁😁 ja następny test za dwa dni. Mąż na wyjeździe jadę do niego na weekend i chciałabym już wiedzieć. A termin @ nie patrząc na apke to 38 luty albo 1 marcaKirra wrote:Według apki 9 ☺
Kirra lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualny