Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wjedzma wrote:Właśnie chyba zrobię jeszcze wieczorkiem test, może akurat jestem jedną z tych co wieczorem mają lepszą kreske. O ile to kreska a nie fabryczny cień 🤷♀️
Haniu a ja dobrze kojarzę, że Ty kiedyś mówiłaś, że dajecie sobie czas do kwietnia? Czy coś popieprzyłam? Może dajcie sobie jeszcze szansę w tym marcowym cyklu? -
nick nieaktualny
-
Maciejka🌸 wrote:Hej dziewczyny, bardzo dawno mnie nie było, ale czasami mam ochotę odpuścić i wtedy mniej wchodzę też na forum.
Jestem aktualnie w drugiej fazie cyklu, dziś po wpisaniu temperatury aplikacja usunęła mi owulację... czy możecie zerknąć na mój wykres i zinterpretować go po swojemu? gdzie ta moja owu mogła być?? -
Dziewczyny....
https://zapodaj.net/c1ea4ee838f48.jpg.htmlTedka, KiniuśiKinio, Marta100, Iwonay, Ania35, Jolcia90, Vanilliowaczekolada, verliebtindich, Aneta2506, Milixx, Anka1312 lubią tę wiadomość
-
Dominisia35 wrote:Dziewczyny....
https://zapodaj.net/c1ea4ee838f48.jpg.htmlDominisia35, Marta100 lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Dominisia35 wrote:Dziewczyny....
https://zapodaj.net/c1ea4ee838f48.jpg.htmlDominisia35, Marta100 lubią tę wiadomość
-
Tutaj jeszcze jedno lepsze
https://zapodaj.net/6a218849111cb.jpg.htmlKirra, Jolcia90, Vanilliowaczekolada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dominisia jest! I tutaj nie trzeba filtrów ani powiększania 🤞🥰
Trochę się boję gratulować po teście Jolci... Ale trzymam kciuki 🤞Dominisia35, Jolcia90 lubią tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Dziewczyny odnośnie objawów ja już serio miałam wszystkie oprócz dwóch kresek 🤣🤣🤣
Człowiek jest sobie w stanie wkręcić WSZYSTKO jak czegoś bardzo chceDominisia35 lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
nick nieaktualny
-
10 dpo 😮
Żadne szczególne nastrój podły od rana, sucho jak pieprz czasem pobolewa jajnik prawy i jakby ból miesiączkowy od czasu do czasu 🤔
Nie nakręcam się bo w tamtym miesiącu miałam biochema i poleciałam na betę która wzrosła nieznacznie a potem spadała 😪 -
Dominisia35 wrote:10 dpo 😮
Żadne szczególne nastrój podły od rana, sucho jak pieprz czasem pobolewa jajnik prawy i jakby ból miesiączkowy od czasu do czasu 🤔
Nie nakręcam się bo w tamtym miesiącu miałam biochema i poleciałam na betę która wzrosła nieznacznie a potem spadała 😪
Zrób inny test niż ten pink, zrób doza lub np Clearblue 😊. Pinki raz że oszukują, a dwa że słabo się wybarwiają 😊 jak na dozie pojawi się taka piękna kreseczka to znaczy, że beta jest już dość wysoka 😊 powodzenia! 🤞Dominisia35 lubi tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Milixx wrote:U mnie wspaniałe 🥰 Mimo przeszkód rano udało się poserduszkować 💕😅 Temperatura ładnie w górze, ból podbrzusza odpuścił. Obstawiam, że jajeczko uwolniło się wczoraj późnym wieczorem 🍀 Tak więc czekam na poniedziałkową wizytę i zaczynam odliczanie w II fazie 🤞🤞
Tedka, a jak u Ciebie? Jak nastrój? Odliczasz ze mną? 😊😊
Baw sie dzisiaj dobrze na imprezie :p opijaj nasze ciążowe brzuszki w tym miesiącu :p odliczam ale… ja nie będę testować za szybko bo ovi miałam, będzie na pewno sie utrzymywać z 10 dniMilixx lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Nie nakręcam się bo w tamtym miesiącu miałam biochema i poleciałam na betę która wzrosła nieznacznie a potem spadała 😪
A powiedz mi, robiłaś wcześniej w tym cyklu testy? Czy to taki pierwszy i od razu taka bomba?
Będziesz testowała na innym jeszcze?
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀💚💚💚💚💚💚💚Dominisia35 lubi tę wiadomość
-
Nie nakręcam się bo w tamtym miesiącu miałam biochema i poleciałam na betę która wzrosła nieznacznie a potem spadała 😪Dominisia35 lubi tę wiadomość
-
Jolcia90 wrote:No śliczna kreseczka! Gratuluję kochana 😘
A powiedz mi, robiłaś wcześniej w tym cyklu testy? Czy to taki pierwszy i od razu taka bomba?
Będziesz testowała na innym jeszcze?
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀💚💚💚💚💚💚💚
A dzisiaj teraz od niechcenia 1 raz w tym cyklu a miałam w poniedziałek testować 😮Jolcia90 lubi tę wiadomość