Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wjedzma Kirra, jesteście nadal w grze! 🤞🤞❤️
Wjedzma zmień te testywiem ze jesteś wierna fanka facelkow, ale chyba czas sie pożegnać. Widze te kreskę choć u mnie na tel sie nie różowi. Bardzo chciałabym żebyś w końcu ujrzała swoje szczęście 🥰🥰
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Rok temu mialam biochema, I w sumie mega szybko czulam sie inaczej. Teraz NIC...wszytsko jak na okres, piersi nie Bola mnie bardziej niz zawsze. Dlatego tez sie nie spodziewalam pozytywu.
Nie mam wykresu, mam pierscionek Oura, I zawsze przy owulacji temperatura jest podwyzszona, spada przed okresem, wczoraj mialam +0.4 dzisiaj +0.3, ale to nie jest jakis super dokladny pomiar.
Co do owulacji to bazowalam na obserwacji sluzu, testach no I mialam dwa monitoringi.
Z innych wskazowek, to od grudnia chodze na akupunktureBardzo lubie te sesje.
Starania od Lipiec 2021
- MTHFR c677t homozygota
- Pai-1 4g/5g homozygota -
Agaw gratulacje! 💚🍀 Piękna intensywna krecha! ✊🏻
Jak Wam minął dzień? My skorzystaliśmy z poprawy pogody, poszliśmy do Łazienek na spacer, później na obiadek w mieście, bo okazało się, że mam dzisiaj imieniny, o których zupełnie zapomniałam 😅😅
Tedka lubi tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Tedka wrote:Wjedzma Kirra, jesteście nadal w grze! 🤞🤞❤️
Wjedzma zmień te testywiem ze jesteś wierna fanka facelkow, ale chyba czas sie pożegnać. Widze te kreskę choć u mnie na tel sie nie różowi. Bardzo chciałabym żebyś w końcu ujrzała swoje szczęście 🥰🥰
Uwierz mi na słowo że to jest różowe i dobrze widoczne na żywo... Mam jeszcze jednego facelka i będzie grzecznie czekał aż się 🐒 spóźni.
Wściekła jestem, bo znów pozwoliłam sobie się nakręcić i nic z tego nie wyszło. Wczesne testowanie jest fajne do 10 dpo, później już boli. -
Wjedzma wrote:Uwierz mi na słowo że to jest różowe i dobrze widoczne na żywo... Mam jeszcze jednego facelka i będzie grzecznie czekał aż się 🐒 spóźni.
Wściekła jestem, bo znów pozwoliłam sobie się nakręcić i nic z tego nie wyszło. Wczesne testowanie jest fajne do 10 dpo, później już boli.Wjedzma lubi tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:Uwierz mi na słowo że to jest różowe i dobrze widoczne na żywo... Mam jeszcze jednego facelka i będzie grzecznie czekał aż się 🐒 spóźni.
Wściekła jestem, bo znów pozwoliłam sobie się nakręcić i nic z tego nie wyszło. Wczesne testowanie jest fajne do 10 dpo, później już boli.Wjedzma lubi tę wiadomość
-
Wściekła jestem, bo znów pozwoliłam sobie się nakręcić i nic z tego nie wyszło. Wczesne testowanie jest fajne do 10 dpo, później już boli.jutro poniedziałek, można załatwić i będzie z głowy, wszystko potwierdzi. Jak patrzę na Twoj wykres to wydaje mi sie ze będzie pozytywna
🤞❤️
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Skoro tak jest to idź na bete i będzie jasne
jutro poniedziałek, można załatwić i będzie z głowy, wszystko potwierdzi. Jak patrzę na Twoj wykres to wydaje mi sie ze będzie pozytywna
🤞❤️
Nie chce iść na bete, powiedziałam sobie, że nawet jak będzie pozytyw to beta dopiero po terminie 🐒. Tu naprawdę nie chodzi o to, że muszę wiedzieć już teraz natychmiast, bo wytrzymam te parę dni i wiem, że jeszcze nic straconego, tylko po prostu te bladziochy były takie ładne, że narobiłam sobie nadziei że dziś zobaczę piękny pozytyw, cała się trzęsłam jak robiłam ten test 🥺
No ale nieważne, mam nauczkę, żeby się nie napalać nawet konkretnymi bladziochami.
Jolcia ja dalej mocno liczę na to, że potrójna owulacja przyniesie nam szczęście i zaraz będziemy mogły dołączyć do Dominisi ❤️Dominisia35, Jolcia90 lubią tę wiadomość
-
Mój zapał jest dużo słabszy niż był kilka dni temu. Przestawiłam się jakoś w głowie na kolejny cykl już i myślę co zrobić, żeby było lepiej.
Tedka, widzę, że Ty masz problemy z niepekajacymi pęcherzykami. Powiedz mi proszę, jak miałaś takie cykle, to testy owu normalnie ci wychodziły i temperatura też robiła skok po "teoretycznej" owulacji? Czy z np z wykresu wiedziałaś, że coś jest nie tak? -
Wjedzma wrote:Nie chce iść na bete, powiedziałam sobie, że nawet jak będzie pozytyw to beta dopiero po terminie 🐒. Tu naprawdę nie chodzi o to, że muszę wiedzieć już teraz natychmiast, bo wytrzymam te parę dni i wiem, że jeszcze nic straconego, tylko po prostu te bladziochy były takie ładne, że narobiłam sobie nadziei że dziś zobaczę piękny pozytyw, cała się trzęsłam jak robiłam ten test 🥺
No ale nieważne, mam nauczkę, żeby się nie napalać nawet konkretnymi bladziochami.
Jolcia ja dalej mocno liczę na to, że potrójna owulacja przyniesie nam szczęście i zaraz będziemy mogły dołączyć do Dominisi ❤️
Może dlatego, że jesteś przed terminem 🐒 to testy wychodzą takie bladziutkie?
Mi jakby cień cienia wyszedł to bym była szczęśliwa...a na każdym kolejnym teście mam śnieżnobiałą bijącą po oczach biel 🥺 więc u ciebie jest jeszcze nadzieja 🍀 i trzymam za ciebie mocno kciuki ✊✊✊ -
Jolcia90 wrote:Kochana, u Ciebie jest bardzo zastanawiające to, że testy wychodzą ci różowe. Weź może zaopatrz się jutro w DOZa ☺️ jak sikniesz sobie na inny test, to będzie sprawa jasna ☺️
Może dlatego, że jesteś przed terminem 🐒 to testy wychodzą takie bladziutkie?
Mi jakby cień cienia wyszedł to bym była szczęśliwa...a na każdym kolejnym teście mam śnieżnobiałą bijącą po oczach biel 🥺 więc u ciebie jest jeszcze nadzieja 🍀 i trzymam za ciebie mocno kciuki ✊✊✊
Niestety u mnie dalej biel jedyne co się zmieniło pierwszy raz dziś poczasiaka mam😔
Wygląda jak miejsce na drugą kreseczke -
zzstefania83 wrote:Szczerze jakbym miała taka kreseczka albo taki cień to bym już lata w Skowronkach.
Niestety u mnie dalej biel jedyne co się zmieniło pierwszy raz dziś poczasiaka mam😔
Wygląda jak miejsce na drugą kreseczke -
Jolcia90 wrote:Mój zapał jest dużo słabszy niż był kilka dni temu. Przestawiłam się jakoś w głowie na kolejny cykl już i myślę co zrobić, żeby było lepiej.
Tedka, widzę, że Ty masz problemy z niepekajacymi pęcherzykami. Powiedz mi proszę, jak miałaś takie cykle, to testy owu normalnie ci wychodziły i temperatura też robiła skok po "teoretycznej" owulacji? Czy z np z wykresu wiedziałaś, że coś jest nie tak?Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Jolcia90 wrote:U mnie dziś 11...ale już marudna strasznie się robię 😂 jak jutro wstanę i 🍒 będą mnie mniej bolały niż dziś to znaczy, że 🐒 szykuje się do ataku 😂 zazwyczaj dwa dni wcześniej już bok staje się coraz mniejszy
Rano testuje obadamy co z tego będzie,Jolcia90 lubi tę wiadomość
-
Wjedzma ja tam widzę kreskę, zobaczysz że koniec będzie zielony 💕!!!
Powinnam się nie denerwować, ale jak widzę to co się dzieje na świecie to mnie aż telepie że strachu i nerwów 😪
Jolcia jeszcze jest szansa! Trzymam mocno kciuki 🤞Jolcia90 lubi tę wiadomość