Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolcia90 wrote:Myślę, że jutro już będzie idealnie pozytywny! Tak jakby troszeczkę mu brakowało..ale tylko tyci tyci. Owulacja tuż za rogiem 😁✊starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Dominisia35 wrote:Mam głupie pytanie z góry przepraszam, ale czy ja się mogę napić kawy jutro? Mam taki nałóg że zawsze piję jedna dziennie i to taka ze pół kubka to kawa a druga połowa to mleko? 🙈
To oczywiście moje zdanie, nie wiem jakie mają inne doświadczone mamusie 🥰 -
Kasiak89 wrote:To niestety chyba cykl bezowulacyjny będzie, bo to z wczoraj, dziś ta kreseczka o połowę jaśniejsza...
-
Dzień dobry wszystkim kobitkom😘
U mnie biel, niby coś tam coś tam ale nic, jak dla mnie biel, oczywiście poczasiak znów wychodzi po pół godziny nawet.
Czekam dziś na lepsze testy bardziej czule z lepszej firmy i zrobię po południu, zobaczymy czy też, coś po czasie wyjdzie czy jak.
Jak narazie 10dpo dziś i biel.
A co u was? -
Jolcia90 wrote:A dzień wcześniej jaka była? Może nie wyłapałas tego piku? Czasem jest on bardzo krótki. Ile razy w ciągu dnia robisz test owulacyjny?
Pierwszy raz nie mam żadnego skoku temperatury... choć może jeszcze będziestarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
zzstefania83 wrote:Wygląda jakby było po owulce już, robiłaś przed test? Czy tylko ten jeden? Bo może być ze dzieł wcześniej była owulka
dzień wcześniej też połowa z tego a na monitoringu w pt pęcherzyk 16mm.
To chyba już mogę do nowego cyklu zacząć się przygotować, bo z tego już nic 😔starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
U mnie dwa piękne ciebie fabryczne widziane pod światło 😂😂😂 chociaż tyle 😅 jak wstałam rano to mnie tak brzuch rozbolał na 🐒, że myślałam że zaraz przyjdzie...
Wjedzma jak tam u ciebie? Testowałaś może?
Kto tam jeszcze dziś się bawił testami?
Jak samopoczucia? ☺️ -
Kasiak89 wrote:Raz, mniej więcej o tej samej godzinie. Dzień wcześniej była też połowa z tego. Jeszcze na monitoring dziś idę, to się okaże jak to wygląda, ale się nie spodziewam jakichś rewelacji...
Pierwszy raz nie mam żadnego skoku temperatury... choć może jeszcze będzie
Ale daj znać co lekarz ci powie ✊ -
Dzień dobry, u mnie bez zmiany ciągle się denerwuje i martwię że kropka zabierze małpa tak jak ostatnio 😪😔 test dopiero po pracy zrobię, żeby sprawdzić czy ciemnieje
-
Dominisia35 wrote:Dzień dobry, u mnie bez zmiany ciągle się denerwuje i martwię że kropka zabierze małpa tak jak ostatnio 😪😔 test dopiero po pracy zrobię, żeby sprawdzić czy ciemnieje
Wiem, że łatwo jest do kogoś powiedzieć "nie martw się", więc tego ci nie powiem tylko przesyłam ci wielkie uściski i cały swój spokój 😘 podziel się koniecznie po pracy zdjęciem pięknego testu ✊Dominisia35 lubi tę wiadomość
-
Dominisia35 wrote:Dzień dobry, u mnie bez zmiany ciągle się denerwuje i martwię że kropka zabierze małpa tak jak ostatnio 😪😔 test dopiero po pracy zrobię, żeby sprawdzić czy ciemnieje
Wszystko pod kontrolą, jest kreseczka piękna więc się nie smutaj anie nie stresuj, uśmiechaj się dzis i nie myśl duzo,Dominisia35 lubi tę wiadomość
-
Jolcia90 wrote:U mnie dwa piękne ciebie fabryczne widziane pod światło 😂😂😂 chociaż tyle 😅 jak wstałam rano to mnie tak brzuch rozbolał na 🐒, że myślałam że zaraz przyjdzie...
Wjedzma jak tam u ciebie? Testowałaś może?
Kto tam jeszcze dziś się bawił testami?
Jak samopoczucia? ☺️
Po jakim czasie? -
Cześć wszystkim, dzień dobry!
Jolcia90, Milixx lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
zzstefania83 wrote:Po jakim czasie?
https://zapodaj.net/9589f5927da43.jpg.html
Od razu zaznaczam, że wiem, że to fabryczna 😅 -
Dzień dobry wszystkim
życzę miłego dnia i wspaniałego tygodnia
Informuję, że nie testowałam i nie mam zamiarumam focha na testowanie
Jolcia90 wrote:Te wstreciuchy są widziane od razu praktycznie 😅 nawet pokaże wam zdjęcie ☺️ jak przerobiłam to nawet kreska piękna się pokazuje. Na żywo niekoniecznie 😂 popatrzcie same
Od razu zaznaczam, że wiem, że to fabryczna 😅
Do dupy te wszystkie testy sąnaprawdę na każdym da się coś dojrzeć jak się dobrze patrzy i ma sprzyjające światło... A największym rozczarowaniem okazały się DOZy </3
-
Wjedzma wrote:Dzień dobry wszystkim
życzę miłego dnia i wspaniałego tygodnia
Informuję, że nie testowałam i nie mam zamiarumam focha na testowanie
Do dupy te wszystkie testy sąnaprawdę na każdym da się coś dojrzeć jak się dobrze patrzy i ma sprzyjające światło... A największym rozczarowaniem okazały się DOZy </3
-
Jolcia90 wrote:Te wstreciuchy są widziane od razu praktycznie 😅 nawet pokaże wam zdjęcie ☺️ jak przerobiłam to nawet kreska piękna się pokazuje. Na żywo niekoniecznie 😂 popatrzcie same
Od razu zaznaczam, że wiem, że to fabryczna 😅