Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milixx ekstra! Napisałam priv :p
Wjedzma czy mogłabym nieśmiało prosić o zapisanie mnie na test 6 marca i bete 8 marca? Miałam nie robić testów ale przyznam ze po cichu robię sobie patrząc jak sie hcg wypłukuje i będę ciekawa tego 6. co słychać u mnie.
Jakieś mam dziwne pobolewanie jakby lekko okresowe dziś. Niepokoi mnie ono, ze niby co… juz na @??
Ściskam Was wszystkie mocno moje staraczki kochane! Jak to mówię do mego męża często… mam przypływa! :p ❤️❤️❤️💚💚💕Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2022, 19:30
Milixx, Ania35 lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
nick nieaktualnyTedka wrote:Milixx ekstra! Napisałam priv :p
Wjedzma czy mogłabym nieśmiało prosić o zapisanie mnie na test 6 marca i bete 8 marca? Miałam nie robić testów ale przyznam ze po cichu robię sobie patrząc jak sie hcg wypłukuje i będę ciekawa tego 6. co słychać u mnie.
Jakieś mam dziwne pobolewanie jakby lekko okresowe dziś. Niepokoi mnie ono, ze niby co… juz na @??
Ściskam Was wszystkie mocno moje szaraczki kochane! Jak to mówię do mego męża często… mam przypływa! :p ❤️❤️❤️💚💚💕
To może być dobry znak w sensie te bóle miesiaczkowe 😊😉 U mnie tak wcześnie zwiastowały ciążę ✊✊✊✊✊✊✊✊✊ -
nick nieaktualny
-
Tedka wrote:Milixx ekstra! Napisałam priv :p
Ściskam Was wszystkie mocno moje staraczki kochane! Jak to mówię do mego męża często… mam przypływa! :p ❤️❤️❤️💚💚💕
Tedka możesz nawet bardzo śmiało poprosić ❤️ wpisane!
Już zaciskam mocno kciuki za marcowe testujące ✊ a na ten moment życzę Wam cierpliwości i wytrwałości w odliczaniu 🤪
Milixx, Tedka lubią tę wiadomość
-
Mnie cycki bolą i dookoła miesie😥
Dlaczego ooooo tak dziwnie boli, co za dzień ściskam was wszystkie, ja też smutna że nic nie pokazują testy
Wjedzma ja mam te same poczasiaki, pomylili mi testy wysłali mib25ml a jie 10 więc dupa.
Za leciałam do sklepu po 10ml i Siknęłam i kurcze odrazu wyszła ale nie cień tylko świeci się te miejsce dziwne, pfff.. Dość na dziś testowania bo warjuje -
Dziękuje Wam za te pozytywne komentarze mojego objawu :p obyście miały racje! Byłoby przecudnie.
Marta100, Aneta2506, Milixx lubią tę wiadomość
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Ja wam powiem ze też się czuje mega okresowo, do tego zalał mnie dzisiaj kremowy śluz w takiej ilości że co chwilę chodzę do łazienki i sprawdzam czy przypadkiem nie małpa 😔 martwię się że szyjka jest otwarta tak jak była w dzień pierwszego testu pozytywnego (nie grzebie tam, staram się mocno tego nie robić ale ciągle o tym myślę) jest możliwe coś takiego że,, zewnętrznie " może być otwarta a od,, wewnątrz" zamknięta? Wpatruje się w mój dzisiejszy test i wmawiam sobie ze taka piękna tłusta kreseczka nie może być znowu biochemem 😪
Edit : oho właśnie poszłam się kąpać i czuję jak mi cycki sflaczaly 😪 nie dziewczyny mam załamkęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2022, 20:50
-
Dominisia35 wrote:Ja wam powiem ze też się czuje mega okresowo, do tego zalał mnie dzisiaj kremowy śluz w takiej ilości że co chwilę chodzę do łazienki i sprawdzam czy przypadkiem nie małpa 😔 martwię się że szyjka jest otwarta tak jak była w dzień pierwszego testu pozytywnego (nie grzebie tam, staram się mocno tego nie robić ale ciągle o tym myślę) jest możliwe coś takiego że,, zewnętrznie " może być otwarta a od,, wewnątrz" zamknięta? Wpatruje się w mój dzisiejszy test i wmawiam sobie ze taka piękna tłusta kreseczka nie może być znowu biochemem 😪
Słonko, wiem że to bardzo ciężkie, ale spróbuj się nie zamartwiać. Możesz sama do siebie mówić i sobie tłumaczyć, że zrobiłaś wszystko po Twojej stronie, a teraz pozostaje tylko czekać i być dobrej myśli. Że zamartwianie się nic nie zmieni, a tylko Ci szkodzi. Że szyjka, śluz i inne objawy to są takie objawy, które wróżą wszystko i nic. I trzymaj się faktów, a fakt jest taki, że testy ciemnieją, więc jest dobrze ✊ naprawdę takie tłumaczenie sobie w głowie to moja taktyka na stres i zamartwianie się i TO DZIAŁA. Tule Cię mocno i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeDominisia35, Milixx lubią tę wiadomość
-
Dominisia35 wrote:Ja wam powiem ze też się czuje mega okresowo, do tego zalał mnie dzisiaj kremowy śluz w takiej ilości że co chwilę chodzę do łazienki i sprawdzam czy przypadkiem nie małpa 😔 martwię się że szyjka jest otwarta tak jak była w dzień pierwszego testu pozytywnego (nie grzebie tam, staram się mocno tego nie robić ale ciągle o tym myślę) jest możliwe coś takiego że,, zewnętrznie " może być otwarta a od,, wewnątrz" zamknięta? Wpatruje się w mój dzisiejszy test i wmawiam sobie ze taka piękna tłusta kreseczka nie może być znowu biochemem 😪
Edit : oho właśnie poszłam się kąpać i czuję jak mi cycki sflaczaly 😪 nie dziewczyny mam załamkę
Kochana nie stresuj się! Krecha na testach piękna, tym razem na pewno się uda, trzymam mocno kciuki! 💚🍀 Ja do dzisiaj mam bóle takie jak na okres, dużo śluzu kremowego (szyjki już od jakiegoś czasu nie badam). Takie okresowe uczucie jest zupełnie normalnie w ciąży, trochę tam się przestrzeń powiększa
Poza tym nie miałam/nie mam żadnych objawów, oprócz wrażliwych sutków i piersi od paru dni
Dominisia35, Ania35 lubią tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Tedka wrote:Dziękuje Wam za te pozytywne komentarze mojego objawu :p obyście miały racje! Byłoby przecudnie.
✊✊✊🍀15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
https://zapodaj.net/471925da84e8e.jpg.html
Wcześnie te testy tego nie pokazywały robię je od 5dpo żeby sprawdzić 😳😑
Czyżby reakcja?Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Dziewczyny badające szyjkę… czy jak jest wysoko to tez ledwo możecie sięgnąć? Ja w ciągu dnia ja wyczuwałam a teraz schowała sie tak, ze ledwo ja znalazłam opuszkiem palca. Pewnie w ciągu dnia ona wędruje, mam nadzieje ze jutro wróci trochę niżej bo tak poszła wysoko i w bok jakby ja wykręcilo!
jakis mam dziwny dzień dzisiaj
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Dominisia naprawdę miałaś juz tam nie grzebać! :* wszystko będzie dobrze tym razem zobaczysz! Wierze w to mocno i w Ciebie! 🤞❤️
Dominisia35 lubi tę wiadomość
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
zzstefania83 wrote:Czemu się pokazała po 4 minutach? I na następnym teście też tak samoStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Kirra wrote:ja dziewczyny melduje 🐒🐵🐒
Milixx kciuki 🤞🤞Kirra lubi tę wiadomość
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina.