Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta100 jak wizyta? 🍀
Ja dzisiaj byłam o 11 u gin, powiedziała, że wszystko dobrze, przez to, że mam dłuższe cykle ciąża jest młodsza niż wskazywałoby na to termin ostatniej miesiączki. Póki co widać ładny pęcherzyk jeszcze bez widocznego kropka, ale umówiliśmy się za 2,5 tyg, mam nadzieję, że zobaczymy trochę więcej 💚🍀
https://zapodaj.net/b85e1533b0ae0.jpg.htmlDominisia35, Wjedzma, Tedka, Iwonay, Felinka94, Ania35, Milixx, Pączek89, Kasiak89, Anka1312 lubią tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Vanilliowaczekolada wrote:Marta100 jak wizyta? 🍀
Ja dzisiaj byłam o 11 u gin, powiedziała, że wszystko dobrze, przez to, że mam dłuższe cykle ciąża jest młodsza niż wskazywałoby na to termin ostatniej miesiączki. Póki co widać ładny pęcherzyk jeszcze bez widocznego kropka, ale umówiliśmy się za 2,5 tyg, mam nadzieję, że zobaczymy trochę więcej 💚🍀
https://zapodaj.net/b85e1533b0ae0.jpg.html
Cieszę się, że wszystko dobrzerośnijcie zdrowo!
Vanilliowaczekolada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVanilliowaczekolada wrote:Marta100 jak wizyta? 🍀
https://zapodaj.net/b85e1533b0ae0.jpg.html
Cześć u mnie tez po wizycie😉. Widoczny pęcherzyk prawidłowo zagniezdzony w macicy i zarodek 4.3mm. 😊😉Ciąża tez młodsza od tej wynikającej z miesiączki. Wg niego różnica to ok tygodnia i jest to 6 tydz. 😊😉 Kolejna wizyta za 2 tygodnie 😊😉Wjedzma, Vanilliowaczekolada, Dominisia35, Jasmiinum, Aneta2506, Iwonay, Felinka94, Ania35, Milixx, Pączek89, Kasiak89, Anka1312 lubią tę wiadomość
-
Marta100 wrote:Cześć u mnie tez po wizycie😉. Widoczny pęcherzyk prawidłowo zagniezdzony w macicy i zarodek 4.3mm. 😊😉Ciąża tez młodsza od tej wynikającej z miesiączki. Wg niego różnica to ok tygodnia i jest to 6 tydz. 😊😉 Kolejna wizyta za 2 tygodnie 😊😉
Wspanialedużo zdrówka dla Was
-
Marta100 wrote:Cześć u mnie tez po wizycie😉. Widoczny pęcherzyk prawidłowo zagniezdzony w macicy i zarodek 4.3mm. 😊😉Ciąża tez młodsza od tej wynikającej z miesiączki. Wg niego różnica to ok tygodnia i jest to 6 tydz. 😊😉 Kolejna wizyta za 2 tygodnie 😊😉
Super! Gratulacje! 💚
U mnie oceniła na 5 tydzień (czyli 4+coś). Mam nadzieję, że przy następnej wizycie tez będziemy widzieć kropka! 💚🍀Ania35 lubi tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Ja miałam jeszcze w tym cyklu działać ale już sama nie wiem co robić. Wiecie ze temperatura nie spada na poziom moich niskich temperatur, testy białe a dzisiaj znowu w 6dc jakieś brązowe plamienie i w sumie nie byłabym zdziwiona bo często tak się kończy miesiączka ale w tym brązowym jakby żywa krew. Już się naczytałam ze to może być jakiś nowotor😭
-
Modlę się do Boga i często pisze pieśni i uwielbiam go nimi, wierzę że w danym czasie Bóg mi da te błogosławieństwo i czekam cierpliwie, choć czasami mam doła ale jestem tylko zwykłym człowiekiem 😔🙏
Zapodam wam link jeśli któraś ma ochotę posłuchać i zobaczyć jak wygląda moja modlitwa a zarazem relacja z Bogiem to zapraszam
https://youtu.be/3PMYYBBXS8M
. Naprawdę dotyka i uspokaja. Pozdrawiam i miłego dnia życzę wszystkim wamKiniuśiKinio, Kasiak89 lubią tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Ja miałam jeszcze w tym cyklu działać ale już sama nie wiem co robić. Wiecie ze temperatura nie spada na poziom moich niskich temperatur, testy białe a dzisiaj znowu w 6dc jakieś brązowe plamienie i w sumie nie byłabym zdziwiona bo często tak się kończy miesiączka ale w tym brązowym jakby żywa krew. Już się naczytałam ze to może być jakiś nowotor😭
Kochana, nie czytaj głupot w internecie! Okres okresowi nierówny, cykl cyklowi tak samo. Twój synek jest chory, może masz podwyższone temperatury, bo masz to samo co on, tylko organizm mocniej walczy i nie daje objawów? Mierz i obserwuj dalej, ale proszę, na spokojnie, nic złego się nie dziejeSwoją drogą, to co młodemu jest? Jak się dzisiaj czuje?
-
nick nieaktualny
-
Wjedzma wrote:Kochana, nie czytaj głupot w internecie! Okres okresowi nierówny, cykl cyklowi tak samo. Twój synek jest chory, może masz podwyższone temperatury, bo masz to samo co on, tylko organizm mocniej walczy i nie daje objawów? Mierz i obserwuj dalej, ale proszę, na spokojnie, nic złego się nie dzieje
Swoją drogą, to co młodemu jest? Jak się dzisiaj czuje?
-
nick nieaktualny
-
Hania007 wrote:Ma prawdopodobnie anginę ale jutro idę jeszcze raz do lekarza i zobaczymy co powie bo dzisiaj dostał wysypkę wiec nie pasuje do anginy tylko do 3 dniówki. Temperatura u mnie jest okej według wszelkich zasad NPR to zakłócona będzie wtedy kiedy fizycznie jest temperatura ciała. Ale w sumie to mnie aż tak bardzo nie martwi jak te upławy z krwią. Zaczynam podejrzewać cb zwłaszcza ze testy te które dawały cień są białe jak śnieg. Może się czyści nie wiem już sama. Dzwoniłam do swojego ginekologa ale najbliższy termin na wizytę za 3 tyg. Swoją droga to w Kielcach ginekolodzy maja okropnie odległe terminy😔
Myślę, że to nie jest bardzo duża anomalia, ale warto to skonsultować z ginem... Ja też mam takie plamienia po okresie (nawet do 11dc) i konsultowałam to z ginem i powiedziała, że tak się zdarza, to nie jest nic niepokojącego. Na USG wszystko było w porządku. Może masz rację z tą CB, ale teraz to już się tego nie dowiemyKochana, nie martw się tym, dopóki to nie są jakieś duże ilości krwi w 6 dc to myślę, że po prostu macica się jeszcze do końca nie oczyściła. Dużo zdrówka dla synka
-
Wjedzma wrote:Myślę, że to nie jest bardzo duża anomalia, ale warto to skonsultować z ginem... Ja też mam takie plamienia po okresie (nawet do 11dc) i konsultowałam to z ginem i powiedziała, że tak się zdarza, to nie jest nic niepokojącego. Na USG wszystko było w porządku. Może masz rację z tą CB, ale teraz to już się tego nie dowiemy
Kochana, nie martw się tym, dopóki to nie są jakieś duże ilości krwi w 6 dc to myślę, że po prostu macica się jeszcze do końca nie oczyściła. Dużo zdrówka dla synka
-
Jolcia90 wrote:Aktualizacja danych...beta 0.1 a progesteron 19.01 🥺
Nie ten miesiąc moje drogie
Przykro mi, tak mocno tule 😪15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
a ja nie dość ze 8 ide na bete, to jeszcze mam rozmowe o dobrze płatną prace!cud dzień!
No, no 😊😊😊✊✊✊15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Kto ze mną na podobnym etapie? ☺
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty 🤞
Marta wspaniałe że wszystko dobrze ❤Iwonay lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
nick nieaktualny
-
U mnie 28 dc, wczoraj było krwiste plamienie, taki typowy zapowiadacz okresu, a dzisiaj beżowy śluz i nic się nie dzieje 🤷♀️ Szyjka nisko i rozwarta + temperatura nie pozostawiają złudzeń, więc czekam dalej. Wydaje mi się, że owu jednak mogła być w 15 dc i wredna 🐒 przyjdzie jutro. Jak nie przyjdzie to zatestuje. Byłby zajebisty plot twist jakby wyszły dwie kreski po tym jak się zdecydowaliśmy wstrzymać starania 🤭
Ania35 lubi tę wiadomość
-
Świeżym brzuchatkom gratuluję udanych wizyt i jednocześnie zapraszam na grupę W oczekiwaniu na rozwiązanie klub AA kiedy już będziecie gotowe
Nie było mnie trochę a tu tyle stron 🙈 wybaczcie nie jestem w stanie nadrobić 🙈Marta100, Vanilliowaczekolada lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak.