Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tedka wrote:Słuchajcie, po prostu przestańcie wszystkie znikać, dobrze?
nie życzę sobie tego. Po co takie "foszki"
?? Nikt nikomu nie wadzi, wręcz przeciwnie, ja chętnie czytam wypowiedzi każdej z Was. Nawet jeśli inny pogląd ktoś ma, to i tak prowokuje do przemyślenia sprawy, którą być może nigdy nawet bym nie przeanalizowała, bo bym nie wzięła tego pod uwagę.
Ja chcę czytać i te co się starają, i co się nie starają, te co już w ciąży, albo dopiero testują. I jako wielce szanowna założycielka wątku mam prawo pierwogłosu i koniec kropka !
Aż mnie przez Was brzuch zabolał tak, że mnie skręciło! ;P proszę mi nie stresować macicy
Jutro 7:30 badanie bety... drżę!Tedka lubi tę wiadomość
12.09.2013 - pierwszy skarb
24.06.2020 - drugi skarb
walka o trzeci skarb
19.07.2022 - beta 240,7
19.07.2022 - prog. 16,5
21.07.2022 - beta 712
21.07.2022- prog. 13,4
22.07.2022 - wizyta
29.07.2022 - jest kropek
12.08.2022 - jest ♥️
13.10.2033 - będzie chłopczyk 💙 Mikołaj 💙💙💙 -
Dziewczyny dzisiaj 11dpo czyli 11 dzień po zastrzyku. Nie chce sie nakręcać ale zrobiłam dzisiaj facelka przed chwila wieczorem i widze cień. Jutro sie okaże na becie co to za cień widmo ale proszę przystopujcie trochę moje nerwy:((
https://zapodaj.net/e76774f0c5fa3.jpg.HTML
Myślicie ze to nadal ovi? KurczęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2022, 19:41
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Tedka wrote:Dziewczyny dzisiaj 11dpo czyli 11 dzień po zastrzyku. Nie chce sie nakręcać ale zrobiłam dzisiaj facelka przed chwila wieczorem i widze cień. Jutro sie okaże na becie co to za cień widmo ale proszę przystopujcie trochę moje nerwy:((
Myślicie ze to nadal ovi? Kurczę
Ja bym jeszcze trzymała na wodzy swoje nerwy - to 11 dpo - różne scenariusze mogą być. Ja trzymam kciuki za bętę! Zostało... 11 godzin i 48 minut!Tedka lubi tę wiadomość
25cs - iui ❌
27cs - iui ❌
28cs - iui ❌
teraz: 29cs - ivf ✊ -
https://zapodaj.net/a9ca0c7f26d9c.jpg.html
A teraz? Powinno być okWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2022, 19:53
Koala27 lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
nick nieaktualnyNo ja widzę po prostu kreskę, a nie cień, także trzymam kciuki za betę 💕
Narazie na swoje babka wróżyła, niektórym dziewczynom wiem, że się wypłukuje bardzo szybko, nawet po tygodniu, inne pisały, że jeszcze w dniu okresu były cienie na testach.
Mam nadzieję, że u Ciebie jest kropek 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2022, 19:57
-
Tedka wrote:Dziewczyny dzisiaj 11dpo czyli 11 dzień po zastrzyku. Nie chce sie nakręcać ale zrobiłam dzisiaj facelka przed chwila wieczorem i widze cień. Jutro sie okaże na becie co to za cień widmo ale proszę przystopujcie trochę moje nerwy:((
Myślicie ze to nadal ovi? Kurczę -
Tedka wrote:https://zapodaj.net/a9ca0c7f26d9c.jpg.html
A teraz? Powinno być ok
Ewidentnie widać cień, ale czy to ovi nie wiem 🤔😔 nie mam żadnego pojęcia na temat ovi.
Co nie zmienia faktu że mocno trzymam kciuki aby beta nie pozostawiła wątpliwości jutro 🤞💕 -
Kurczę, na pewno macie racje, to pewnie jeszcze zastrzyk. Jutro beta na pewno wyjdzie jakaś, skoro kreska się pokazuje, pytanie jaka. Pewnie będę musiała ją powtórzyć, żeby zobaczyć spadek lub wzrost.
Dziękuję Wam wszystkim za podtrzymywanie na duchu, to będzie dla mnie trudna nocStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Kurczę, na pewno macie racje, to pewnie jeszcze zastrzyk. Jutro beta na pewno wyjdzie jakaś, skoro kreska się pokazuje, pytanie jaka. Pewnie będę musiała ją powtórzyć, żeby zobaczyć spadek lub wzrost.
Dziękuję Wam wszystkim za podtrzymywanie na duchu, to będzie dla mnie trudna nocTedka lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualnyAnia35 wrote:Tedka widzę i ja, mam nadzieję, że beta okaże się pozytywna i rozwieje wszelkie wątpliwości! Dziewczyny,a ja nie mam w ogóle objawów infekcji,żadnego świądu czy pieczenia bądź uplawow także nie czaje co jest grane😐
Ania a na jakiej podstawie lekarz stwierdził infekcję? Nie masz żadnych objawów, może to infekcja ze strony pęcherza, bądź cewki moczowej ? -
Natka23 wrote:Ania a na jakiej podstawie lekarz stwierdził infekcję? Nie masz żadnych objawów, może to infekcja ze strony pęcherza, bądź cewki moczowej ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2022, 22:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia i zachęcam do zrobienia wymazu jutro, żeby potwierdzić czy ta infekcja na pewno jest. W ciemno się leczyć to tak średnio, będziesz wiedziała z czym walczyć. A do czasu otrzymania wyników nie bierz leków, zwłaszcza jak nie masz żadnych objawów i działaj, na pewno nie zaszkodzi ❤️