Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wa123 wrote:Jestem 3 dzień po terminie. Mam jeszcze nordy kupione z Waszego polecenia. Zatestuje a co mi tam. 😊 Choc mam przeczucie, że to tylko marzenia ściętej głowy i będzie klapa😆
-
Hania007 wrote:Działaliśmy dzień przed pikiem ale wyszło na to ze w dniu piku późnym wieczorem była owulacja wiec teoretycznie ten dzień przed owu były 🐝 najlepiej działać tuż przed owulacja, ponoć badania wykazały ze jajo zyje niby 24h ale tylko przez 6h jest gotowe do zapłodnienia. Biorąc pod uwagę jeszcze czas dojrzewania plemników około 6h to wychodzi na to ze najlepiej w dniu owulacji ale jeszcze przed nią albo dzień przed.
Wa dawaj! 🤞🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2022, 18:59
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
nick nieaktualny
-
Kirra wrote:Można by zwariować gdyby chcieć tego tak dokładnie pilnować 🤣😅❤ ale to jak najlepiej dzień przed to dlaczego juz mówisz że cykl na straty?
Wa dawaj! 🤞🤞🤞 -
Niaha, tak jak Iwonay mówi jutro może coś wyjść. Jak temperatura się utrzyma to testuj ✊🏻
Niaha lubi tę wiadomość
-
Niestety biel🥺 Musze czekać...Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
Hania007 wrote:Bo myśle ze powinnismy jeszcze działać w dzień piku, owulacja mogła być do 32h po pozytywnym teście wiec te plemniki mogły nie przetrwać, co prawda mam wrażenie ze była gdzies po jakis 12h tak czuje ale pewności nie mam, w sumie ja jestem jakimś chorym pesymista 🙈 poza tym już czuje ból miesiączkowy, może ze to ze stresu mnie tak brzuch boli już sama nie wiem znowu zaczynam schizowac 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2022, 19:38
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Wa123 wrote:Niestety biel🥺 Musze czekać...
-
Kirra wrote:Trzymam kciuki !!! Żeby się udało 🍀 może to nie ból miesiaczkowy, chyba na to za wcześnie?
-
nick nieaktualny
-
Iwonay wrote:Hania u Ciebie krótsza lutealna pewnie wynika z karmienia piersią, ja póki karmiłam to też tak było, dopiero teraz zaczyna to wracać do normy
-
Ania35 wrote:Może zrób betę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2022, 21:49
Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
A ja mam rozciągliwy śluz 😂 muszę chyba się zapisać na boks i wyładować wszystkie emocje bo oszaleje z tym moim organizmem
-
Dziewczyny, orientujecie się kiedy po odstawieniu luteiny powinna spadać temp? Czy jak wczoraj już nie brałam, a dziś nadal 37 to jest coś na rzeczy?starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
nick nieaktualnyKasiak89 wrote:Dziewczyny, orientujecie się kiedy po odstawieniu luteiny powinna spadać temp? Czy jak wczoraj już nie brałam, a dziś nadal 37 to jest coś na rzeczy?
-
Kasiak89 wrote:Dziewczyny, orientujecie się kiedy po odstawieniu luteiny powinna spadać temp? Czy jak wczoraj już nie brałam, a dziś nadal 37 to jest coś na rzeczy?
-
Ania35, co u Ciebie?
Ania35 lubi tę wiadomość