Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milixx wrote:To raczej zwykł katar mnie złapał. Norma u mnie w tym okresie. Nie robiłam na razie testu na covid. Siedzę w domu z dziećmi więc na spokojnie. Tylko nie wiem co robic jutrzejszą wizytą 🤔 ah tam..
Jakoś Ci nie wierzę że tak mało razy zatestujesz 😆😆
Jak węch i smak jest to idź normalnie, maseczkę będziesz miała to powinno być ok
Nie dziwię Ci się, że mi nie wierzysz, sama sobie nie wierzę, ale! 30 stycznia przyjeżdża do nas moja mama i wyjeżdża 4 lutego, czyli po terminie @, więc nie będę miała jak szaleć z testami 🙃 może urodziny Twojego i przyjazd mojej mamy przyniosą mi szczęście 😎Milixx lubi tę wiadomość
-
Wjedzma trzymam kciuki żeby rzeczywiście tak wyglądało Twoje testowanie - przynajmniej mniej stresu 🍀🍀🍀
A ja jutro 35 dc 5 dni opóźnienia i nawet nie czuje żebym miała dostać 🐒 😞 test wczoraj negatyw... Zaczynam się martwić co się dzieje... Nigdy ale to nigdy małpa mi się nie spóźniala - idzie zwariować!!!🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Wjedzma wrote:Jak węch i smak jest to idź normalnie, maseczkę będziesz miała to powinno być ok
Nie dziwię Ci się, że mi nie wierzysz, sama sobie nie wierzę, ale! 30 stycznia przyjeżdża do nas moja mama i wyjeżdża 4 lutego, czyli po terminie @, więc nie będę miała jak szaleć z testami 🙃 może urodziny Twojego i przyjazd mojej mamy przyniosą mi szczęście 😎
Zarówno smak jak i węch mam więc dobre i to.. Może się skusze i pójdę.
Życzę Ci żeby to był szczęśliwy dzień dla Ciebie 💚Wjedzma lubi tę wiadomość
-
Kirra właśnie a może idź na betę skoro nigdy wcześniej tak nie miałaś. Ja miałam podobnie kilka lat temu. Poszłam na betę a na drugi dzień 🐒 przyszła
Kirra lubi tę wiadomość
-
Zrobię jeszcze jeden test rano i jak nic nie wyjdzie to się zacznę umawiać do gina bo i tak muszę wyjaśnić przyczyny takiego cyklu 🧐
Dzięki dziewczyny!! 😘🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Jolcia90 wrote:Boję się cokolwiek sobie już wkręcać. Kiedyś na forum, któraś mądra babeczka napisała, że ciążowa kreska jest wtedy kiedy nie trzeba się wgapiac i szukać...
Co prawda byłabym najszczęśliwszą kobieta na świecie, gdyby to jednak był TEN cykl...i to co mi się wydaje było jednak ciemniejącą z dnia na dzień piękna różową kreseczka 🥰
Jak sobie pomyślę o tym, że znów trzeba czekać na 🐒, później na płodziaki i znów odliczać TE DNI to płakać mi się chce...pewnie znacie to uczucie 😔Jolcia90 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Jolcia jakoś ja w swoją musiałam patrzeć pod światło i patrz już 9 tydzień 🙈🙈 według mnie jest coś ale czy ona jest szara czy różowa to cholera wie. Siknij rano tylko nie pij za dużo przed snem i po prostu siknij tym co się uzbiera nawet gdyby było nie wiele
Pluj tutaj tymi ciążowymi fluidami ☺️☺️☺️
Jak się czujesz?
Zobaczymy co jutro DOZ mi powie 😂Felinka94 lubi tę wiadomość
-
Jolcia90 wrote:Wróciła moja felinkowa rozsiewaczka nadzei 🥰😘🍀
Pluj tutaj tymi ciążowymi fluidami ☺️☺️☺️
Jak się czujesz?
Zobaczymy co jutro DOZ mi powie 😂
Dla Was Kochane ❤️❤️❤️
Dziękuję, wcale nie czuje ze to ciąża, w sumie to tylko okresu nie mam 🤔
Od rana będę wyczekiwać pod kibelkiem Twoim i Kiry bo chyba też jutro powtarza? 🤔Kirra, Milixx lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Czekam na wieści
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Jolcia90 wrote:https://zapodaj.net/5102628087bb7.jpg.html
Chyba znów jakiś fabryczny wybryk po prostu...Inulek lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
U mnie dziewczyny negatyw.... Już nie mam do tego siły. Właściwie to powinnam już skończyć @ a nawet nie zaczęłam...🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Kirra wrote:U mnie dziewczyny negatyw.... Już nie mam do tego siły. Właściwie to powinnam już skończyć @ a nawet nie zaczęłam...
Kurcze dziwnie bardzo. Może idź serio na ta betę i wtedy jak będziesz na 100% pewna ze to nie ciąża to do ginekologa? -
Wjedzma wrote:Kurcze dziwnie bardzo. Może idź serio na ta betę i wtedy jak będziesz na 100% pewna ze to nie ciąża to do ginekologa?🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Jolcia90 wrote:https://zapodaj.net/5102628087bb7.jpg.html
Chyba znów jakiś fabryczny wybryk po prostu...
Ja widzę tam jakiś bladzioch. Może idź na betę 🍀 -
Kirra wrote:U mnie dziewczyny negatyw.... Już nie mam do tego siły. Właściwie to powinnam już skończyć @ a nawet nie zaczęłam...
Ja bym pewnie już była na becie w takiej sytuacjiKirra lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj lepiej się czuje dlatego postanowiłam jechać i podejrzeć to moją owulacje. Właśnie siedzę pod gabinetem. Ciekawe co mi dzisiaj powie gin. Obym znowu nie została odstawiona z kwitkiem
Kirra, Wjedzma lubią tę wiadomość
-
Umówiłam się na jutro do ginekologa. Myślicie że coś mi podpowie?🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex