Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kirra wrote:A proszę Cię bardzo kochana : https://zapodaj.net/8c21c5dbf84cd.jpg.html
To jest stan na 35 dc 5 dni opóźnienia, dodam że już nawet nie mam żadnych objawów że @ przyjdzie. Czuje się jakbym już wcale miała jej nie dostać 😅
Kirra, ja jestem ślepa kura, ja nigdy nie widzę cieni cieni, ewentualnie kilka tych fabrycznych. A tutaj widzę kreskę (a raczej jej połówkę) i nie wydaje mi się, że to fabryczna.
Ale spokój i opanowanie Twoje podziwiam Ja juz byłabym na becie jak znam życieKirra lubi tę wiadomość
25cs - iui ❌
27cs - iui ❌
28cs - iui ❌
teraz: 29cs - ivf ✊ -
Abcia wrote:Kirra, ja jestem ślepa kura, ja nigdy nie widzę cieni cieni, ewentualnie kilka tych fabrycznych. A tutaj widzę kreskę (a raczej jej połówkę) i nie wydaje mi się, że to fabryczna.
Ale spokój i opanowanie Twoje podziwiam Ja juz byłabym na becie jak znam życie
Jutro rano idę na betę, skoro ktoś nawet coś widzi 🧐🧐🧐😅🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
O matko dziewczyny aż mi serce zaczęło mocniej bić - jutro wszystko będzie wiadomo 🍀🤞🍀🤞
Ps. Ja dalej nic nie widzę 🤣🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Kirra wrote:O matko dziewczyny aż mi serce zaczęło mocniej bić - jutro wszystko będzie wiadomo 🍀🤞🍀🤞
Ps. Ja dalej nic nie widzę 🤣Kirra lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama 16 miesięcznej Księżniczki
Starania o drugie dzieciątko od października z przerwami
Obecnie 5 cs
Ona- 30 lat
On -27 lat -
Dziękuję dziewczyny za każdego kciuka! Jeśli macie rację to kupuje okulary 🤣🤞🍀🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Kirra a mierzysz temperaturę? Zerknij czy nie miałaś może spadku temp pi owulacji. Ja zerknęłam na wykres w którym udało się zajść w ciążę, i miałam w 6 dniu po owulacji spadek temperatury więc wtedy musiała być impantacja
Kirra lubi tę wiadomość
Obecnie 5 cs
Ona- 30 lat
On -27 lat -
Majusia91 wrote:Kirra a mierzysz temperaturę? Zerknij czy nie miałaś może spadku temp pi owulacji. Ja zerknęłam na wykres w którym udało się zajść w ciążę, i miałam w 6 dniu po owulacji spadek temperatury więc wtedy musiała być impantacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 14:52
Majusia91 lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Kirra wrote:Nie mierzę w ogóle... W tym cyklu nawet nie wyłapałam owulacji (tylko szscuje ją na podstawie kalendarzyka bo cykle mam super regularne) więc nie mam punktu odniesienia niestety
Kirra lubi tę wiadomość
Obecnie 5 cs
Ona- 30 lat
On -27 lat -
Majusia91 wrote:Kirra a mierzysz temperaturę? Zerknij czy nie miałaś może spadku temp pi owulacji. Ja zerknęłam na wykres w którym udało się zajść w ciążę, i miałam w 6 dniu po owulacji spadek temperatury więc wtedy musiała być impantacja
-
Kirra widzę cień cienia cienia ale raczej ginekolog nic Ci nie powie, myślę że beta byłaby rozsądniejsza. Ja przy becie ponad 300 nic nie widziałam oprócz grubego endometrium 🙄
Jolcia90 pokaż ten test po pracy
Iwona ja miałam dwudniowy spadek implantacyjny, spójrz na wykres :
https://ovufriend.pl/wykres,4f8490286b17a424598243058419b847.htmlKirra lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Kirra ja też tam coś dostrzegam. Mam nadzieje, że tyle nas się nie może mylić 🍀 Czekam na Twój jutrzejszy wynik bety ✊🏼 A jesteś pewna, że owulacja Ci się nie przesunęła? 🤔🤔
Kirra lubi tę wiadomość
-
Jolcia90 wrote:A że tak zapytam z ciekawości, po ilu dniach od spadku wyszedł ci pozytywny test?Szczęśliwa mama 16 miesięcznej Księżniczki
Obecnie 5 cs
Ona- 30 lat
On -27 lat -
Felinka - tak, dlatego rano idę na betę a gina i tak umówiłam zakładając że beta będzie negatywna to i tak muszę pójść sprawdzić co się dzieje z moją małpą 😅
Milixx - mogło tak być - w tym cyklu nie robiłam nawet testów owuMilixx lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Jolcia90 wrote:Głupioi wrzucać zdjęcia kresek widmo 🙆♂️🙆♂️🙆♂️
Ale może przyda się kubeł zimnej wody na głowę, bo ja mam ochotę jechać po kolejny test 😂😂😂
Nie śmiejcie się że mnie 😔😂
https://zapodaj.net/45dd7f7eaf96c.jpg.htmlJolcia90 lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
nick nieaktualnyFelinka94 wrote:Kirra widzę cień cienia cienia ale raczej ginekolog nic Ci nie powie, myślę że beta byłaby rozsądniejsza. Ja przy becie ponad 300 nic nie widziałam oprócz grubego endometrium 🙄
Jolcia90 pokaż ten test po pracy
Iwona ja miałam dwudniowy spadek implantacyjny, spójrz na wykres :
https://ovufriend.pl/wykres,4f8490286b17a424598243058419b847.htmlFelinka94 lubi tę wiadomość