Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz jak ten test wysechł to też coś widzę...nawet na dwór wyszłam poszukać tej kreski 😂 kupię dozy dziś i będę dalej sikać. Niby mówię, że się poddaje, ale powiem wam, że nie umiem. Dopóki nie ma 🐒 to ciągle jest nadzieja, że coś może wyjdzie z tego. Dziś sikalam na inne testy, takie za 5 zł z apteki 😂 zgonie winę na nie 😂😂😂
Składajcie modły, żeby się udało 🤞🤞🤞😔 -
Jolcia90 wrote:Teraz jak ten test wysechł to też coś widzę...nawet na dwór wyszłam poszukać tej kreski 😂 kupię dozy dziś i będę dalej sikać. Niby mówię, że się poddaje, ale powiem wam, że nie umiem. Dopóki nie ma 🐒 to ciągle jest nadzieja, że coś może wyjdzie z tego. Dziś sikalam na inne testy, takie za 5 zł z apteki 😂 zgonie winę na nie 😂😂😂
Składajcie modły, żeby się udało 🤞🤞🤞😔
Nie ma co się poddawać bo jeszcze nic nie jest przesądzone czekamy na rozwój sytuacji, ale ja coś czuję, że nam się tu posypią pozytywne bety na koniec stycznia ✊💪 -
Dziewczyny jestem wariatką uciekłam z pracy na betę i progesteron dam znać 🙈
Wjedzma, Milixx, Jolcia90, Felinka94, Słomka, Mar7tini lubią tę wiadomość
-
Dominisia35 wrote:Dziewczyny jestem wariatką uciekłam z pracy na betę i progesteron dam znać 🙈
Cóż za zmiana sytuacji. W takim razie czekam na wynik✊🏼✊🏼🍀 -
Dominisia dobra decyzja - to czekamy na wyniki razem 🍀🍀🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Dziewczyny ale tu się dzieje ❤nie mogę tak często tu zaglądać ze względu na obowiązki ale trzymam za wszystkie kciuki ❤
Mi wychodzi 3 dzień z rzędu negatywny owulak, dziś skok temperatury a od wczoraj bule brzucha. Jak mysliscie owulka dopiero będzie? Czy testy mogą się mylić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2022, 11:21
Szczęśliwa mama 16 miesięcznej Księżniczki
Starania o drugie dzieciątko od października z przerwami
Obecnie 5 cs
Ona- 30 lat
On -27 lat -
Dominisia, kciuki za betę✊🏻✊🏻✊🏻🍀
U mnie się pierdaczy dzisiaj otworzyła się szyjka😳 chyba kolejny cykl do dupy😓 -
Majusia ciężko powiedzieć, a ciemnieją chociaż?
Hania ja to bym się nie sugerowała szyjką za bardzo, w zeszłym cyklu miałam pięknie zamkniętą całą faze lutealna a okres i tak przyszedł 🤷♀️ temperature za to masz piękną!
Ja dzisiaj 6 dpo i najchętniej bym przespała cały czas do terminu @, żeby szybciej minęło 🤦♀️ temperatury mam wyższe niż w poprzednim cyklu na tym etapie, co daje nadzieję, ale wiem też że mogą być zaburzone bo słabo śpię ostatnio, ciągle się budzę. Dlaczego to musi tyle trwać 😅 -
Wjedzma wrote:Majusia ciężko powiedzieć, a ciemnieją chociaż?
Hania ja to bym się nie sugerowała szyjką za bardzo, w zeszłym cyklu miałam pięknie zamkniętą całą faze lutealna a okres i tak przyszedł 🤷♀️ temperature za to masz piękną!
Ja dzisiaj 6 dpo i najchętniej bym przespała cały czas do terminu @, żeby szybciej minęło 🤦♀️ temperatury mam wyższe niż w poprzednim cyklu na tym etapie, co daje nadzieję, ale wiem też że mogą być zaburzone bo słabo śpię ostatnio, ciągle się budzę. Dlaczego to musi tyle trwać 😅[/QUOT
No właśnie nie ciemnieją i nie wiem dlaczegoSzczęśliwa mama 16 miesięcznej Księżniczki
Starania o drugie dzieciątko od października z przerwami
Obecnie 5 cs
Ona- 30 lat
On -27 lat -
Dziewczyny cały czas kciuki trzymam ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼
Majusia dziwne że testy nic nie łapią a temperatura w górze 🤔
Hania a który to dc?Kirra lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wjedzma, wykresy u mnie są nawet niczego sobie, szkoda ze z reguły kończą pod krecha😪 ale u Ciebie tez widzę ze pięknie się wzbija do gory temperatura🤩❤️ Mam nadzieje ze to dobry znak🤞🏻🍀
Felinka, u mnie owulacja taka na dwa gwizdki, of wyznaczył mi niby na 18dc czyli niby dzisiaj 8dpo ale owulacja mogła być między 16dc a 20dc, zawsze na początku temperatura u mnie się zastanawia czy wybijać do gory czy nie😝 -
Kurcze dziewczyny, niedługo Netflix zacznie Wam płacić, bo tu się spoko serial tworzy 😎😁
Dominisia na bank to ciąża 😍 czekamy na betę i potem na przyrost Uciekinierko 🤣🙈
Kirra na Twoją betę również czekam ✊
Jolcia, mam nadzieję, że się nie pogniewasz na mnie, ale ja kurcze nie widzę nic na tym teście, ale pewnie to kwestia telefonu, skoro wszystkie dziewczyny widzą. Oby mój telefon był głupi ✊
Wjedzma zaraz sobota 😎🤪
Ja dziś załatwiam drzwi do mieszkania, więc mamy latanko...
Ktoś pytał o drugą ciążę. Ja w tej chwili jestem w drugiej. Co prawda dopiero piąty tydzień (i oby dziś się okazało, że wszystko ok), ale już na tym etapie jest inaczej. W pierwszej praktycznie od razu czułam mdłości, a teraz jeszcze nie. Zdarzy mi się, se coś zamuli, ale to nic w porównaniu do tego co miałam w pierwszej. Także to może być prawda, że każda ciąża inna. Oby tylko się nie okazało, że ten brak objawów to zły znak. No ale nie myślę w ten sposób tylko cieszę się tym, że póki co czuje się dobrze ☺️ -
Hania007 wrote:Wjedzma, wykresy u mnie są nawet niczego sobie, szkoda ze z reguły kończą pod krecha😪 ale u Ciebie tez widzę ze pięknie się wzbija do gory temperatura🤩❤️ Mam nadzieje ze to dobry znak🤞🏻🍀
Felinka, u mnie owulacja taka na dwa gwizdki, of wyznaczył mi niby na 18dc czyli niby dzisiaj 8dpo ale owulacja mogła być między 16dc a 20dc, zawsze na początku temperatura u mnie się zastanawia czy wybijać do gory czy nie😝
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnySłomka wrote:Kurcze dziewczyny, niedługo Netflix zacznie Wam płacić, bo tu się spoko serial tworzy 😎😁
Dominisia na bank to ciąża 😍 czekamy na betę i potem na przyrost Uciekinierko 🤣🙈
Kirra na Twoją betę również czekam ✊
Jolcia, mam nadzieję, że się nie pogniewasz na mnie, ale ja kurcze nie widzę nic na tym teście, ale pewnie to kwestia telefonu, skoro wszystkie dziewczyny widzą. Oby mój telefon był głupi ✊
Wjedzma zaraz sobota 😎🤪
Ja dziś załatwiam drzwi do mieszkania, więc mamy latanko...
Ktoś pytał o drugą ciążę. Ja w tej chwili jestem w drugiej. Co prawda dopiero piąty tydzień (i oby dziś się okazało, że wszystko ok), ale już na tym etapie jest inaczej. W pierwszej praktycznie od razu czułam mdłości, a teraz jeszcze nie. Zdarzy mi się, se coś zamuli, ale to nic w porównaniu do tego co miałam w pierwszej. Także to może być prawda, że każda ciąża inna. Oby tylko się nie okazało, że ten brak objawów to zły znak. No ale nie myślę w ten sposób tylko cieszę się tym, że póki co czuje się dobrze ☺️Słomka lubi tę wiadomość
-
Jolcia90 wrote:Wjedzma, proszę kochana zapisać mnie na liście na 10.02 ( wizyta u lekarza). Właśnie jestem po rozmowie ze specjalistą najlepszym w okolicy i zacznę się starać z monitoringiem i wsparciem lekarza 😁
Świetnie! Chociaż mam nadzieję, że okaże się, że ta wizyta będzie pierwszym usg ciążowym, a nie monitoringiem :>Jolcia90 lubi tę wiadomość
-
Felinka94 wrote:No ten skok to by mógł wskazywać że owu była 6 dni temu nie 8 🤔 ciekawe 🤔