Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wjedzma wrote:Nie musisz robić nic specjalnie dla mnie, rób zawsze w zgodzie ze swoim sumieniem
O kurcze ten Homeland mnie zaintrygował, więc oczywiście, że już nie ma na netflixie 😂 a behawiorysta jest na playerze czy gdzie?
No specjalnie dla Ciebie w sensie, że i ja chcę, no ale skoro tak ładnie namawiasz :p spoko loko.
Chyba playerWjedzma lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Wjedzma wrote:Haha no chyba że tak to trzymam kciuki, już niedługo 🤞🤞 🤞🤞
No i zasialas we mnie ziarno ciekawości i chęci testowania :p aż z tego wszystkiego dostałam bólów okresowych :p siła sugestii.
Moze spróbuje jutro rano ale test mam o czułości 25. To chyba za dużoStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wjedzma wrote:O matko, przepraszam, ja to serio jestem wiedźma :c Poczekaj jeszcze, bądź silna! Jutro naprawdę nie ma co testować, bo te ovi Ci wyjdzie jeszcze
Haha buuuuu… :p myślałam ze mnie poprzesz, a tu proszę :p powiem tak! Jak dzisiaj pojadę na zakupy to sobie kupię lepszej czułości i pobawię sie trochę :p sprawdzę ten zastrzyk :p a 25 zostawię sobie na bliżej @Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2022, 16:45
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wjedzma liczę że będę poinformowana ☺️
Wjedzma lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wjedzma wrote:No to skoro tak zdecydowałaś to koniecznie dawaj nam zdjęcia tych testów Mam nadzieję, że będzie ciemniało ładnie zamiast blednąć
Te facelki paskowe są za 5 zł, także w sam raz do takich eksperymentów
Zakupię na pewno! to będzie ciekawy eksperyment.Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wróciłam z rossmanna z tescikami :p i nie wiem czy siknac sobie dla sportu od razu czy jutro rano heheStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wjedzma wrote:Dawaj jutro ze mną z rana ciekawa jestem jak będzie to wyglądać w 8dpo po ovitrelle
Sowella chyba też jutro chciała testować?
Oki umowa stoi mnie jeśli cokolwiek pokaże to na pewno zastrzyk ciekawe czy u Ciebie będzie ciemniejszy 🤞🤞🤞Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Kurcze mam nadzieję... Ja tak mówię, że się nie nastawiam, ale ciężko mi się nie nastawiać, kiedy wszystko mi mówi że to ciąża. Cycki mi dzisiaj dają w kość, bolą i swędzą i w ogóle wrażliwe są. Śluzu pełno, szyjka zamknięta, brzuch boli. Ehhh niech tam się jakaś konkretna kreska pokaże, miałabym termin w urodziny taty, babci i kuzynki 🤭
-
nick nieaktualny
-
Tedka ja myślę że ten "eksperyment" z obserwowaniem kresek to jest naprawdę dobry pomysł u Ciebie. Bo z tego co ja czytam to ovi się może utrzymywać nawet i do 14 dni. No i powiedzmy zatestowałabyś pierwszy raz w 12 dpo, byłaby kreska i byś i tak się zastanawiała czy to ovi czy to ciąża. Beta też by Ci nie dała konkretów. A tak to obserwując te kreski będziesz widzieć czy blednie czy jest mocniejsza.
Aaach mam ogromną nadzieję, że w tym wątku posypią się dwie kreskiMaciejka🌸, Tedka lubią tę wiadomość
-
A zatestuje sobie jutro co mi tam cycki dziwnie bola, sennosc sie wlacza.. no ale owu niby nie bylobo torbiel krwotoczna z pecherzyka powstala.. ale kurde dawno mnie tak cycki nie pobolewaly/swedzialy przedokresem. Chyba ze roznica wlasnie z ppwodu bezowulacyjnego cyklu.. no zobaczymy..
A co do wyplukiwania ovi to ns grudniowym watku dziewczyna testowala codziennie i bardzo dlugo jej sie wyplukiwalo bodajze do 12 czy 13 dpo..On i Ona: 33 lata
2017: upragnione szczęście
07.2019: start starań o rodzeństwo
01.20: 6tydz.👼
09.20: cb
11.20: cb, bhcg 20
05.21: 4/5tydz, bhcg 57->108->198 👼
06.21: 4/5tydz, bhcg 1330->1191->1081 👼
09.21: cb bhcg 12->25->29
9.05.22: cień cienia (9dpo), 3.06.22 6t5d i ❤️, 9.06.22 7t4d CRL=1.3cm i ❤️, 19.06.22 💔 👼😭
29.08.23 nasz cud i spełnienie marzenia ❤️ 👧
👨👩👧👦
Kariotyp żeński ❌
Ana4 Zespół Sjoergena❌
Brak 3 KIR impl
Krzywa gluk. 101/149/100❌
Krzywa insu. 9.6/156/81❌leki, dieta, ruch 💪
Morfologia: 3%, Ruchliwość: 43% ❌
Nietolerancja glukozy ❌ dieta, ruch💪 -
Ech (( pewnie jak zwykle będę mieć pecha. Mnie nic a nic nie boli, ani cycki ani jakos specjalnie brzuch. Pare razy zakuło w ciągu dnia. śluzu mało, pewnie gdyby nie globulki progestseronu na noc to byłaby susza. Jakos zrobiło mi sie smutno.
Jeśli sie ovi tak długo utrzymuje to ja juz nie wiem ani na betę nie pójdę jak kazał doktor ani testówStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wjedzma wrote:Kurcze mam nadzieję... Ja tak mówię, że się nie nastawiam, ale ciężko mi się nie nastawiać, kiedy wszystko mi mówi że to ciąża. Cycki mi dzisiaj dają w kość, bolą i swędzą i w ogóle wrażliwe są. Śluzu pełno, szyjka zamknięta, brzuch boli. Ehhh niech tam się jakaś konkretna kreska pokaże, miałabym termin w urodziny taty, babci i kuzynki 🤭
Jakos czuje podskórnie ze u Ciebie zaskoczyło bądź dobrej myśli :*Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Sowella wrote:A zatestuje sobie jutro co mi tam cycki dziwnie bola, sennosc sie wlacza.. no ale owu niby nie bylobo torbiel krwotoczna z pecherzyka powstala.. ale kurde dawno mnie tak cycki nie pobolewaly/swedzialy przedokresem. Chyba ze roznica wlasnie z ppwodu bezowulacyjnego cyklu.. no zobaczymy..
A co do wyplukiwania ovi to ns grudniowym watku dziewczyna testowala codziennie i bardzo dlugo jej sie wyplukiwalo bodajze do 12 czy 13 dpo..
O booooziu tak długo (( załamałam sie. Nie dość ze będzie mi sie tyle wypłukiwać to jeszcze będzie na pewno blednąć i gowno z tego będzieStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Dziewczyny, głowy do góry 😊 ja mocno za Was trzymam kciuki ✊✊ to musi być Wasz/Nasz szczęśliwy cykl 🥰🥰
Tedka, Sowella, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość