Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cabrera wrote:Kargo, jak już wstałaś, to siknij, może cos wyjdzie ile masz już dpo??
Coś koło 12, ale nie wiem dokladnie. Bobo czeka na poniedziałek
Anaaa juz teraz zycze cydownych chwil z M-kiem !!!Anaaa90 lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualnyDobrego dnia dziewczyny! Może być mnie dziś tu trochę mniek, bo mam mnóstwo roboty w domu na dziś, jeśli samopoczucie pozwoli zarandkować ze szmatą....
Ale postaram sie zaglądać choćby na chwilę, co by Resecika uwidzieć mam nadzieję, że świeciłaś jak gwiazda, a dziś bolą Cię nogi od tańców -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Dziewczyny
Leeeeedwo zyje. W domu obok mojego bloku rozkrecila sid impreza w ogrodzie.. o 2.30
Oczywiscie po telefonie na policje i przenosinach do salonu bylsm juz tak rozbudzona, ze zasnelam kolo 5 a teraz sie czuje jakbym dostala cegla w leb.
No i oczywiscie dreczy mnie pytanie siknac, czy nue sikac. Moze taka biel by mnie troche ostudzila.
Milego dnia wszystkim i oczywiscie wyczekuje Resetowych fotek -
Witajcie:) wstalam z lekkim bolem glowy a wypilam tylko 3 drinki do auta nie wsiade bo gdy nie mam pewnosci to wole tego nie robic a musze jakos dziedzica do domu sprowadzic trzeba cos wykombinowac
Ide cos zjesc bo moja urojona ciaza sie domaga
Reset czekam na foty tylko nie usuwaj za szybko19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Witam sobotnio :*
Udanego weekendu i kibicuje cały czas.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Nie ma mnie na forum bo choroba mnie rozłożyła, a termin do lekarza na czwartek. Komedia, bo lekarze na urlopach i jest jeden na przychodnie. Pozostaje czekać aż przejdzie i samej się kurować. Głowa i oczy już ledwo wytrzymuje od bólu.
Jeszcze raz życzę udanego weekenduHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Ja przywyklam do bieli na testach. Ale ponoc ten nord jest super czuly
Bede przynajmniej wiedziala ze moj detektor ciazy sie spsul k nie ma co sie nakrecac. -
nick nieaktualny
-
Małgonia, szkoda
A co do wewnętrznego detektora ciąży - ja myślałam, że już wiem na co czekać, skoro raz zaszłam. Całą końcówkę marca spędziłam na macaniu cyców i labidzeniu, że mnie tak nie bolą jak w ciążowym cyklu, że wykres nie taki i że nie mam żadnych sensacji żołądkowych. W 10 dpo pojawił się podbarwiony śluz, to się dziwiłam co ta @ tak wcześnie idzie - no nijak mi to ciążowo nie wyglądało
Także różnis to bywa - co ciąża to inaczejKateKum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiruski dla Was od wojownika na rozpoczęty 16 tydzień
) 7&7&/)/(/) %(%((%(%@:')'&@%$$:&:$%$%$%(%(%$%$(/+((/(/7(7:7)7)7)7)/(%(%%(((%&))) &) &)) &)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 09:48
Malgonia, KateKum, Kargo31, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A teraz czas na coś z zupełnie innej beczki.
...Modrzew
Dobra, nie modrzew Ręczniczki z Lidla! Oglądam gazetkę i widzę dziecięce ręczniczuszki z kapturkiem po 25 zeta. Myślicie, że dobre jakościowo? Brała któraś takie? A może jakby się Wam udało zmacać w poniedziałek, to dajcie znać, co myślicie -
Bazylkowe, z @ to nawet piatek, piateczek, piatunio jest do d..
Ja tak jestem.nakrecona na 50%, bo skoro owulacja byla taka super i te cycki bola (w sumie to teraz tak mysle ze w ciazy jak bolaly to nie od proga bo zaczely znacznie wczesniej nim on urosl) to jakies szanse mam. Dzis dopiero 8 dpo wiec moze i liczylam na jakiegos bladziocha poczasiaka, ale fakt, ze go nie ma jakos mnie nie dobija. Ale choc latwiej mi bedzie wytrzymac do poniedzialku, bo tak to caly weekend bym sie nakrecala.