Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się zawsze obawiam że w tym Lidlu kurde nic już nie będęStaraczkaNika wrote:A teraz czas na coś z zupełnie innej beczki.
...Modrzew
Dobra, nie modrzew
Ręczniczki z Lidla! Oglądam gazetkę i widzę dziecięce ręczniczuszki z kapturkiem po 25 zeta. Myślicie, że dobre jakościowo? Brała któraś takie? A może jakby się Wam udało zmacać w poniedziałek, to dajcie znać, co myślicie 
W poniedziałek zajde oczywiście
ale dopiero po USG czyli po 15 :p
Swoją drogą pracowalam kiedyś naprzeciwko Lidla. Lidl od 8, ja miałam na 8:30 i często wchodziłam do lidla po coś na śniadanko. To co tam się czasem odbywało...bieg przełajowy do tych koszy, przepychanki, te kolejki do wejścia.
No ubaw miałam czasami niesamowity, a potem stwierdziłam że to żenujące bywa. -
Cześć dziewczyny:* ja dzisiaj wyspana i zadowolona, idę zaraz zrobić sniadanie a potem mam kilka rzeczy do zrobienia,. Chyba dzisiaj pojedziemy do Ikei bo chcielisśmy zrobić w końcu ten pokój z biurem i trzeba coś kupić.
Pozdrawiam wszystkie kurczaczki

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8dfde3fc46f.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 10:15
Malgonia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KateKum, nick nieaktualny, Flowwer, Anaaa90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Yoselyn82, nick nieaktualny, Emiilka, Rucola, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
@ zawsze, bez względu na dzień jest do doopy.bazylkove wrote:Dzień dobry, melduje że u mnie @ do duupy taka sobota

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry

Malgonia, bazylek bardzo mi przykro....
Mam dziewczyny pytanie do Was, czy posiewy trzeba zrobić bezpośrednio przed hsg, chodzi mi o to czy po@ bezpośrednio przed badaniem, czy może być w cyklu poprzedzającym.... nie wiem jak długo trzeba czekać na wyniki -
nick nieaktualnyMusisz też wiedzieć ile on jest ważny w Twoim szpitalu. U mnie jak miał miesiąc to mówili że nieważny. Czeka się ok 5 dni na wynik.KateKum wrote:Dzień dobry

Malgonia, bazylek bardzo mi przykro....
Mam dziewczyny pytanie do Was, czy posiewy trzeba zrobić bezpośrednio przed hsg, chodzi mi o to czy po@ bezpośrednio przed badaniem, czy może być w cyklu poprzedzającym.... nie wiem jak długo trzeba czekać na wyniki
KateKum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czeeeesc!
Wstałam, zrobiłam kawę i chyba ukradnę M. laptopa, żeby Wam wszystko opisać
Zdjęcia też wrzuce, ale z twarzą i make upem wyśle Wam w prywatnych wiadomościach,ok? Zresztą kilka z Was widziało mnie na facebooku już
A póki co odwieczne pytanie, od kiedy liczyć 1 dzień @? Plamienie zaczęło się wczoraj rano, a porządnie rozkręciło się po północy i dzisiaj. Więc chyba dziś mój 1 dc? Pasowałoby mi o tyle,że mam iść na USG w 6 dc i duzo chętniej szła bym w czwartek niż w środę, bo nie dość, że środa zawodowo mi nie pasuje, to w czwartek mam USG w ramach pakietu, a w środę za 170 zł

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Reseciku pora wstawać i umilić nam sobotni poranek Twoim oszałamiającym wczorajszym wyglądem

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17be8cfe072f.jpg
nick nieaktualny, Kargo31, Melevis, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Malgonia, nick nieaktualny, bazylkove, nick nieaktualny, Anaaa90, KateKum, nick nieaktualny, Yoselyn82, nick nieaktualny, Emiilka, Karma88, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyReset eeeeeextra!
Ja mam fb w celach a-kontaktow z rodziną, bo mam rozsianą po kraju i rzadko się widujemy, b-ciekawych grup, c-podglądania "ulubionych" znajomych i poprawiania sobie humoru, że ta zbrzydla, a ta ciągle wrzuca jakieś dyrdymały czyli mózg ma dalej mniejszy od mojego itd
Ale jak ktoś ma ochotę się popsiapsiółować na fb to zapraszam
-
Przepraszam, zaliczyłam pogawędkę z mamą, ale jeszcze Wam coś wrzucę, bo ja uwielbiam Wasze zdjęcia zawsze oglądać, więc macie tu z bliska fryzurę, mnie z M. i mnie z mamą

Nie cytujcie, usunę potem.
A najwyżej potem Wam na chwilę wrzucę makijaż z twarzą, bo uważam, że makijażystkę mam genialna
zresztą powiem wam, że mina M. jak mnie w domu zobaczył z makijażem i fryzurą była warta każdej kasy. Dziewiąty rok razem, a błysk w oku jak przy pierwszym spotkaniu :
No to macie ten spam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65fcfb63bd68.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3f2e636f727.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc1b8e6daef8.jpg
I na koniec muszka M. która uwielbiam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4b2ee4f310f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 12:58
nick nieaktualny, Flowwer, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kargo31, Izape_91, nick nieaktualny, Ptysia, Anaaa90, KateKum, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Yoselyn82, nick nieaktualny, Emiilka, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość

nick nieaktualny
-
Izape aż poplułam ekran hahahah
Reset kwintesencja kobiecości ♡
Dziś licz 1 dzień ciąży
reset, Izape_91 lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Reset cud miód
my wycinamy zupe i jedziemy na szoping !
Czy ta sukienka jest z mohito??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 13:57
reset lubi tę wiadomość

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%