X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    A teraz czas na coś z zupełnie innej beczki.

...Modrzew

Dobra, nie modrzew ;) Ręczniczki z Lidla! Oglądam gazetkę i widzę dziecięce ręczniczuszki z kapturkiem po 25 zeta. Myślicie, że dobre jakościowo? Brała któraś takie? A może jakby się Wam udało zmacać w poniedziałek, to dajcie znać, co myślicie :)
    Ja się zawsze obawiam że w tym Lidlu kurde nic już nie będę
    W poniedziałek zajde oczywiście :) ale dopiero po USG czyli po 15 :p
    Swoją drogą pracowalam kiedyś naprzeciwko Lidla. Lidl od 8, ja miałam na 8:30 i często wchodziłam do lidla po coś na śniadanko. To co tam się czasem odbywało...bieg przełajowy do tych koszy, przepychanki, te kolejki do wejścia.
    No ubaw miałam czasami niesamowity, a potem stwierdziłam że to żenujące bywa.

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:* ja dzisiaj wyspana i zadowolona, idę zaraz zrobić sniadanie a potem mam kilka rzeczy do zrobienia,. Chyba dzisiaj pojedziemy do Ikei bo chcielisśmy zrobić w końcu ten pokój z biurem i trzeba coś kupić.

Pozdrawiam wszystkie kurczaczki :):):):)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8dfde3fc46f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 10:15

Malgonia, Aga9090, Achia, Minie Black, KateKum, frezyjciada, Flowwer, Anaaa90, -Mamunia-, lamka, Tosia2323, Yoselyn82, blue00, Emiilka, Rucola, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bazylkove wrote:
    Dzień dobry, melduje że u mnie @ do duupy taka sobota :(
    @ zawsze, bez względu na dzień jest do doopy.

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylkove :(

• KateKum Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Malgonia, bazylek bardzo mi przykro....

Mam dziewczyny pytanie do Was, czy posiewy trzeba zrobić bezpośrednio przed hsg, chodzi mi o to czy po@ bezpośrednio przed badaniem, czy może być w cyklu poprzedzającym.... nie wiem jak długo trzeba czekać na wyniki

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Ptysia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posiewy najlepiej w cyklu przed hsg.
    Malgonia, jeszcze nie tule, bo to dopiero 8 dpo, jeszcze na czas wyjść, to co ma wyjść:)

KateKum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    Dzień dobry :)

Malgonia, bazylek bardzo mi przykro....

Mam dziewczyny pytanie do Was, czy posiewy trzeba zrobić bezpośrednio przed hsg, chodzi mi o to czy po@ bezpośrednio przed badaniem, czy może być w cyklu poprzedzającym.... nie wiem jak długo trzeba czekać na wyniki
    Musisz też wiedzieć ile on jest ważny w Twoim szpitalu. U mnie jak miał miesiąc to mówili że nieważny. Czeka się ok 5 dni na wynik.

KateKum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reseciku pora wstawać i umilić nam sobotni poranek Twoim oszałamiającym wczorajszym wyglądem <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 11:28

reset lubi tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeeeesc!
    Wstałam, zrobiłam kawę i chyba ukradnę M. laptopa, żeby Wam wszystko opisać :)
    Zdjęcia też wrzuce, ale z twarzą i make upem wyśle Wam w prywatnych wiadomościach,ok? Zresztą kilka z Was widziało mnie na facebooku już ;)

A póki co odwieczne pytanie, od kiedy liczyć 1 dzień @? Plamienie zaczęło się wczoraj rano, a porządnie rozkręciło się po północy i dzisiaj. Więc chyba dziś mój 1 dc? Pasowałoby mi o tyle,że mam iść na USG w 6 dc i duzo chętniej szła bym w czwartek niż w środę, bo nie dość, że środa zawodowo mi nie pasuje, to w czwartek mam USG w ramach pakietu, a w środę za 170 zł :P

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reseciku, czy ja nieskromnie mogę Cię dodać na fb (zawstydzona)?

reset lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam Facebooka :(

• reset Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Reseciku pora wstawać i umilić nam sobotni poranek Twoim oszałamiającym wczorajszym wyglądem <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17be8cfe072f.jpg

Aga9090, Kargo31, Melevis, Cabrera, Achia, Malgonia, frezyjciada, bazylkove, Tosia2323, Anaaa90, KateKum, -Mamunia-, Yoselyn82, blue00, Emiilka, Karma88, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset no! Panna młoda została przyćmiona na stówę! Czysta klasa i kobiecość <3 czekamy na relację :) i przyłączam się do prośby Minnie - też bym chciała zostać Twoją psiapsią na fb :D

reset, Flowwer lubią tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset eeeeeextra!
    Ja mam fb w celach a-kontaktow z rodziną, bo mam rozsianą po kraju i rzadko się widujemy, b-ciekawych grup, c-podglądania "ulubionych" znajomych i poprawiania sobie humoru, że ta zbrzydla, a ta ciągle wrzuca jakieś dyrdymały czyli mózg ma dalej mniejszy od mojego itd :D
    Ale jak ktoś ma ochotę się popsiapsiółować na fb to zapraszam ;)

• reset Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, zaliczyłam pogawędkę z mamą, ale jeszcze Wam coś wrzucę, bo ja uwielbiam Wasze zdjęcia zawsze oglądać, więc macie tu z bliska fryzurę, mnie z M. i mnie z mamą :)
    Nie cytujcie, usunę potem.
    A najwyżej potem Wam na chwilę wrzucę makijaż z twarzą, bo uważam, że makijażystkę mam genialna :) zresztą powiem wam, że mina M. jak mnie w domu zobaczył z makijażem i fryzurą była warta każdej kasy. Dziewiąty rok razem, a błysk w oku jak przy pierwszym spotkaniu :

No to macie ten spam ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65fcfb63bd68.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3f2e636f727.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc1b8e6daef8.jpg

I na koniec muszka M. która uwielbiam :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4b2ee4f310f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 12:58

frezyjciada, Flowwer, Achia, Aga9090, Kargo31, Izape_91, Cabrera, Ptysia, Anaaa90, KateKum, -Mamunia-, lamka, Yoselyn82, blue00, Emiilka, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reseciku ja powiem tylko jedno: KLASA!!!!!!

reset, KateKum lubią tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape aż poplułam ekran hahahah

Reset kwintesencja kobiecości ♡

Dziś licz 1 dzień ciąży :D

reset, Izape_91 lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2018, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset pięknie ❤️

reset lubi tę wiadomość

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset ale Ty seksowna :)
    Dobrze, ze Cie na slub nie zaprosilam ;)

reset lubi tę wiadomość

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset cud miód :) my wycinamy zupe i jedziemy na szoping !

Czy ta sukienka jest z mohito??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 13:57

reset lubi tę wiadomość

S3YWp2.png

‹‹ 114 115 116 117 118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ