Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:A teraz czas na coś z zupełnie innej beczki.
...Modrzew
Dobra, nie modrzew Ręczniczki z Lidla! Oglądam gazetkę i widzę dziecięce ręczniczuszki z kapturkiem po 25 zeta. Myślicie, że dobre jakościowo? Brała któraś takie? A może jakby się Wam udało zmacać w poniedziałek, to dajcie znać, co myślicie
W poniedziałek zajde oczywiście ale dopiero po USG czyli po 15 :p
Swoją drogą pracowalam kiedyś naprzeciwko Lidla. Lidl od 8, ja miałam na 8:30 i często wchodziłam do lidla po coś na śniadanko. To co tam się czasem odbywało...bieg przełajowy do tych koszy, przepychanki, te kolejki do wejścia.
No ubaw miałam czasami niesamowity, a potem stwierdziłam że to żenujące bywa. -
Cześć dziewczyny:* ja dzisiaj wyspana i zadowolona, idę zaraz zrobić sniadanie a potem mam kilka rzeczy do zrobienia,. Chyba dzisiaj pojedziemy do Ikei bo chcielisśmy zrobić w końcu ten pokój z biurem i trzeba coś kupić.
Pozdrawiam wszystkie kurczaczki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8dfde3fc46f.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 10:15
Malgonia, Aga9090, Achia, Minie Black, KateKum, frezyjciada, Flowwer, Anaaa90, -Mamunia-, lamka, Tosia2323, Yoselyn82, blue00, Emiilka, Rucola, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
bazylkove wrote:Dzień dobry, melduje że u mnie @ do duupy taka sobotaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Malgonia, bazylek bardzo mi przykro....
Mam dziewczyny pytanie do Was, czy posiewy trzeba zrobić bezpośrednio przed hsg, chodzi mi o to czy po@ bezpośrednio przed badaniem, czy może być w cyklu poprzedzającym.... nie wiem jak długo trzeba czekać na wyniki -
nick nieaktualnyKateKum wrote:Dzień dobry
Malgonia, bazylek bardzo mi przykro....
Mam dziewczyny pytanie do Was, czy posiewy trzeba zrobić bezpośrednio przed hsg, chodzi mi o to czy po@ bezpośrednio przed badaniem, czy może być w cyklu poprzedzającym.... nie wiem jak długo trzeba czekać na wynikiKateKum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czeeeesc!
Wstałam, zrobiłam kawę i chyba ukradnę M. laptopa, żeby Wam wszystko opisać
Zdjęcia też wrzuce, ale z twarzą i make upem wyśle Wam w prywatnych wiadomościach,ok? Zresztą kilka z Was widziało mnie na facebooku już
A póki co odwieczne pytanie, od kiedy liczyć 1 dzień @? Plamienie zaczęło się wczoraj rano, a porządnie rozkręciło się po północy i dzisiaj. Więc chyba dziś mój 1 dc? Pasowałoby mi o tyle,że mam iść na USG w 6 dc i duzo chętniej szła bym w czwartek niż w środę, bo nie dość, że środa zawodowo mi nie pasuje, to w czwartek mam USG w ramach pakietu, a w środę za 170 zł
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Reseciku pora wstawać i umilić nam sobotni poranek Twoim oszałamiającym wczorajszym wyglądem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17be8cfe072f.jpgAga9090, Kargo31, Melevis, Cabrera, Achia, Malgonia, frezyjciada, bazylkove, Tosia2323, Anaaa90, KateKum, -Mamunia-, Yoselyn82, blue00, Emiilka, Karma88, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyReset eeeeeextra!
Ja mam fb w celach a-kontaktow z rodziną, bo mam rozsianą po kraju i rzadko się widujemy, b-ciekawych grup, c-podglądania "ulubionych" znajomych i poprawiania sobie humoru, że ta zbrzydla, a ta ciągle wrzuca jakieś dyrdymały czyli mózg ma dalej mniejszy od mojego itd
Ale jak ktoś ma ochotę się popsiapsiółować na fb to zapraszam -
Przepraszam, zaliczyłam pogawędkę z mamą, ale jeszcze Wam coś wrzucę, bo ja uwielbiam Wasze zdjęcia zawsze oglądać, więc macie tu z bliska fryzurę, mnie z M. i mnie z mamą
Nie cytujcie, usunę potem.
A najwyżej potem Wam na chwilę wrzucę makijaż z twarzą, bo uważam, że makijażystkę mam genialna zresztą powiem wam, że mina M. jak mnie w domu zobaczył z makijażem i fryzurą była warta każdej kasy. Dziewiąty rok razem, a błysk w oku jak przy pierwszym spotkaniu :
No to macie ten spam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65fcfb63bd68.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3f2e636f727.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc1b8e6daef8.jpg
I na koniec muszka M. która uwielbiam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4b2ee4f310f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 12:58
frezyjciada, Flowwer, Achia, Aga9090, Kargo31, Izape_91, Cabrera, Ptysia, Anaaa90, KateKum, -Mamunia-, lamka, Yoselyn82, blue00, Emiilka, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Izape aż poplułam ekran hahahah
Reset kwintesencja kobiecości ♡
Dziś licz 1 dzień ciąży
reset, Izape_91 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Reset cud miód my wycinamy zupe i jedziemy na szoping !
Czy ta sukienka jest z mohito??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 13:57
reset lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%