Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:Ja mam takie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cec3b6c5525c.jpg
ja takie samo mam z napisami na kazdy dzien inny kolor ale zielona obudowa a nie biala_Hope_ lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:W Lublinie jest 2 speców od jajników i jajowodów. Jeden nazywa się Zych, a drugiego nie pamiętam. Oni się specjalizują w selektywnym hsg - udrażniają jajniki, którym nikt inny nie daje szans. Może warto do tego Zycha jakoś prywatnie na konsultację?
Nika a wiesz gdzie on przyjmuje? Albo ktoś tu był co u niego był na wizycie? -
Achia wrote:Nika a wiesz gdzie on przyjmuje? Albo ktoś tu był co u niego był na wizycie?
Ja go kojarzę tylko z OF gdzie dziewczyny z beznadziejnymi jajowodami pisały o sHSG jako o takiej ostatniej szansieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 13:41
-
Cześć
My wracamy do Niemiec. Koniec słonecznego urlopu.
Ja kupiłam takie organizery ma leki rodzicom- mają na cały tydzień i podzielone rano/południe i Wieczór , ale chyba tato nie używa to mu zakosze hehehe :p
Albo sobie uszyje przybornik na leki
Zastanawiam się czy jest sens badać homocysteine jak mam już wyniki mutacji i biorę foliany?? Chodzi o to że u mnie na wsi nie badają na miejscu.
Nika pytanie - czy Ty dodatkowo do b- complexu z jarrowa brałaś metylowany kwas foliowy?? Tam jest chyba 0,4 w tym specyfiku.StaraczkaNika lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Cześć
My wracamy do Niemiec. Koniec słonecznego urlopu.
Ja kupiłam takie organizery ma leki rodzicom- mają na cały tydzień i podzielone rano/południe i Wieczór , ale chyba tato nie używa to mu zakosze hehehe :p
Albo sobie uszyje przybornik na leki
Zastanawiam się czy jest sens badać homocysteine jak mam już wyniki mutacji i biorę foliany?? Chodzi o to że u mnie na wsi nie badają na miejscu.
Nika pytanie - czy Ty dodatkowo do b- complexu z jarrowa brałaś metylowany kwas foliowy?? Tam jest chyba 0,4 w tym specyfiku.
Moja immunolożka radziła brać nawet 1000 mcg
U mnie widzisz była odwrotna kolejnośc - zbadałam homo - przeraziłam się i dopiero wtedy wykosztowałam się na badanie mutacji.
Ty możesz sobie darować homo, skork i tak będziesz brać metyle - Twoja homo musi być w miarę ok, skoro jednak była ciąża a przy folianach się poprawi tak czy siak.Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Nikus ❤️ takiej odpowiedzi się spodziewałam !Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Dziewczyny do którego DC bierzecie ashwaghande ???
Emka mogę cały czas faszerować??Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:Dziewczyny do którego DC bierzecie ashwaghande ???
Emka mogę cały czas faszerować?? -
Izape_91 wrote:Dziewczyny do którego DC bierzecie ashwaghande ???
Emka mogę cały czas faszerować??
Ja gdy bralam to caly cykl. Jedyny suplement za ktorym tęsknię i chyba znowu go kupie:)19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Mesia a czemuż to?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:Mesia a czemuż to?
Rano wstawalam wypoczęta,nie zasypialam na biurku, mialam ochote do zycia i nawet kolezanka z pracy zauwazyla zmiane w moim zachowaniu. Po powrocie z pracy mialam nadal energię na zabawe z synem i ogarniecie domu. No i libido tez się poprawiło bo roznie to z tym bywalo... takze jak dla mnie swietny towarIzape_91 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Rano wstawalam wypoczęta,nie zasypialam na biurku, mialam ochote do zycia i nawet kolezanka z pracy zauwazyla zmiane w moim zachowaniu. Po powrocie z pracy mialam nadal energię na zabawe z synem i ogarniecie domu. No i libido tez się poprawiło bo roznie to z tym bywalo... takze jak dla mnie swietny towar
Izape_91, Bocianiątko, Meśka lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Matko to może zacznę podkradac staremu
Izape_91, _Hope_ lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Frez, na opakowaniach pisało że w ciąży nie wolno, a w czasie laktacji skonsultowac się z lekarzem. Ogólnie to nie ma jakichś badań jak to działa, ale Hinduski od wieków żrą to ziele na pobudzenie laktacji
Ale skoro nikt tego porządnie nie pobadał, to bym się wstrzymała do końca kp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 08:38
-
Cześć dinusie!
U nas średnio udany powrót. Szwagry się obraziły, ale mam to w nosie. To my się powinniśmy obrazić. Tylko ciśnienie mi podnieśli. Tak więc szukamy szybszego transportu do domu i mam nadzieję że go znajdziemy. JuZ nigdy nie jedziemy z kimś vna wakacje!!!
Zastanawiam się kiedy przyjdzie @, bo nie wiem czy owu nie była wczoraj w 27 DC:/Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%