Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Frez przeczytałam Twoją ostatnią wypowiedź a w stopce pod spodem masz napisane "Marzenia się spełniają" i oczywiście przeczytałam to jednym ciagiem :p
frezyjciada lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
A tak serio to bardzo Cię Frez podziwiam ze w takiem trybie zycia zdecydowałas się na drugie dziecko, w sensie, ze emka nie ma całymi dniami w domu. W ogóle podziwiam wszystkie kobiety, które decydują się na dzieci z pełną świadomością, ze emek nie będzie współwychowywał dziecka. celowo piszę współwychowywał, bo drazni mnie okreslenie "pomagał przy dziecku"#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
To znaczy nie zrozum mnie źle, po prostu chodzi mi o to, ze faceci nie biorą odpowiedzialności za wspólnie podjęte decyzje. dziecko się rodzi a oni umywają w pewnym sensie ręce. Nie tak powinno to wyglądać ale z drugiej strony wiem, ze czasem mąż jest np za granicą, bo musi żeby utrzymać rodzinę. Dla mnie byłoby to zbyt trudne...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnySzczerze to chyba ja potrzebowałam Floriana żeby zaspokoić tą potrzebę miłości... Mąż raczej z tych zimnych i powściągliwych w okazywaniu uczuć a ja zupełnie odwrotnie... I przy dzieciach nie muszę tego tłumić w sobie... Mam nadzieję, że dzięki temu moje synowe będą mieć ciepłych, romantycznych, kochających i wspierających mężów, którzy będą umieli i chcieli robić więcej niż herbatę... Tzn taki mam plan, wychować chłopców na orawdziwych dżentelmenów... Wiem, że to będzie trudne jeśli wzór w domu mają inny... Ale może choć po części się to uda i kiedyś przyjdzie taka synowa i powie, że jest z moim synem na prawdę szczęśliwa... Ot taki matczyny plan na daleką przyszłość...
A teraz mogę sobie bez ograniczeń tulić, całować itd.Rucola, Lunaris, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
jestem pewna, ze z taką mamą będą cudownymi mężczyznami w przyszłosci. Oby tylko synowe Ci się udały :p To jest moja największa obawa od dnia, kiedy dowiedziałam się, ze będe mieć syna.. Nawet lekarz skomentował to mniej wiecej w ten sposób "No i wykochasz sobie, wychowasz najlepiej jak potrafisz a za 20 lat przyjdzie hadra i wypije z niego krew"#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Wiecie co a ja może jestem okropna ale mnie naprawdę facet w domu przeszkadza bardziej niż pomaga
i cieszę się że Ciastek jest bardziej "gościem" niż panem domu (tylko cicho- nie mówcie mu;) ). Może to moja wygoda- bo mogę robić co chcę i kiedy chcę, nie mam poczucia obowiązku i tego stresu że będą komentarze. Wiadomo- jak się pojawi Staszek to pewnie będę chciała go więcej żeby mieć trochę czasu na cokolwiek. Franka wychowałam sama może dlatego jakoś nie czuję potrzeby zmiany naszego trybu życia .
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Wiecie co a ja może jestem okropna ale mnie naprawdę facet w domu przeszkadza bardziej niż pomaga
i cieszę się że Ciastek jest bardziej "gościem" niż panem domu (tylko cicho- nie mówcie mu;) ). Może to moja wygoda- bo mogę robić co chcę i kiedy chcę, nie mam poczucia obowiązku i tego stresu że będą komentarze. Wiadomo- jak się pojawi Staszek to pewnie będę chciała go więcej żeby mieć trochę czasu na cokolwiek. Franka wychowałam sama może dlatego jakoś nie czuję potrzeby zmiany naszego trybu życia .
-
ja was podziwiam. Mój emek dziś wyjątkowo wrócił o 15.30 i od tego czasu Małego biorę tylko na karmienie. Fakt, ze miał 2 krótkie drzemki a teraz już lezy w łóżeczku do spania ale ja tylko wyglądam aż emek wróci z pracy
a weekendowe spacery przed południem należą tylko i wyłącznie do moich Mężczyzn
JustynaG, Aga9090, Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Melduję, że nie wytrzymałam i sikałam. Z kronikarskiego obowiązku wrzucam więc zdjęcie i garść informacji: 11.5 dnia po Ovitrelle, 10 dpo, kreska wyszła po ok. 3 minutach. Poprzednio na tym etapie beta po Ovi była 1.27 i bobek ją wyłapał.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c6924d78898.jpg
Przepraszam za jakość zdjęcia, mój aparat chyba nie współpracuje w półmroku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 07:34
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Summer- nie idę dziś na betę, to nie ma sensu. Poprzednio 11 dni po Ovi była 2.0, a w innym cyklu 12 dni po Ovi 1.27, więc dziś wyjdzie pewnie gdzieś po środku. Gdyby jutro coś wyszło to wtedy podskoczę - mam alab niedaleko domu. Dupka mam do poniedziałku rano, więc wtedy wypadałoby coś wiedzieć. Poza tym progesteron miałam więcej niż ok, więc tu się nie martwię.
Ale same wiecie, że u mnie dwa razy były już fakapy. Siknęłam dziś zachęcona wczorajszą bielą Boćka oraz tym, że nordów nie znam, a chciałam przetestować je na moim organizmie.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset, ja widzę bladziocha. Trzymam mocno kciuki!!
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Ale wiesz, że gdyby się udało to Twoj eMek by chodził dumny jak paw, bo przecież "wyszło na jego"
Dla dwóch kresek jestem gotowa przez 9 miesięcy słuchać jego "a nie mówiłem?!"Ale na poważnie - jest 10 dpo i 11 dni po Ovi, więc szansa, że ta druga kreska jest ciążowa są nikłe.
nick nieaktualny
-
Reset zatem trzymamy kciuki aby się rozkręcało!
Cabrera jak się dziś czujesz?
Ptysia nie lubimy różowego śluzuale póki nie ma @...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 09:04