Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa, a probowaliscie Clo?
U nas po 40 dniach i 3 miesiacach profertilu bardzo poprawily sie wyniki. Moze koncentracja chwilowo spadla ale za to i ruch i morfologia poszly do gory.Olenka87 lubi tę wiadomość
-
Własnie Fertil coś szkodził eMkowi więc bral go bardzo slabo, ale z 1/5 miesiąca przed ciążą zmieniliśmy na ProsperM i to się super przyjmuje, mam wiec nadzieję, że te tabsy mu tam ładnie odbudują bo od samego poronienia widzę, że wszędzie je nosi i pilnuje się z braniem . Możliwe, że teraz są już lepsze ale nie będę go póki co gonić na powtarzanie. Damy sobie kilka miesięcy bez badań, za to drogimi suplami - ja mam jakiś koenzym za kurna chyba 80 zł/30 tabletek ;P
Malgonia, Cabrera lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Małgonia kciuki za betę :* napewno będzie dobrze
Malgonia lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Malgonia- kciuki za betę i za wizytę! Około której mogą być wyniki?
Malgonia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nowa na dzielni wrote:Własnie Fertil coś szkodził eMkowi więc bral go bardzo slabo, ale z 1/5 miesiąca przed ciążą zmieniliśmy na ProsperM i to się super przyjmuje, mam wiec nadzieję, że te tabsy mu tam ładnie odbudują bo od samego poronienia widzę, że wszędzie je nosi i pilnuje się z braniem . Możliwe, że teraz są już lepsze ale nie będę go póki co gonić na powtarzanie. Damy sobie kilka miesięcy bez badań, za to drogimi suplami - ja mam jakiś koenzym za kurna chyba 80 zł/30 tabletek ;P
Nowa może masz koenzym z Pharma Nord ten Q10 gold 100mg? On jest na prawdę dobry.
Malgonia kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 12:03
-
Lusesita wrote:Nowa może masz koenzym z Pharma Nord ten Q10 gold 100mg? On jest na prawdę dobry.
Malgonia kciuki.
Nieee, Singularis 120 mg, Pani w aptece mnie zbajerowała że taki Hamerykański, najlepszy! Hehe, to wzięłamMalgonia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Mam wynik
346 przyrost 157%Lusesita, frezyjciada, Yoselyn82, Cabrera, Achia, reset, Ania1003, by7mistake, Aga9090, blue00, Lunaris, nowa na dzielni, Kaczorka, Bajkaaa, Cheresta, Jedna_z_Wielu, JustynaG, Jeżowa, Rucola, mi88, Kotowa, beatka_c, Lucia88, golonat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Małgonia gratulacje!!! Rośnijcie zdrowo
Z okazji pięknego przyrostu pokaże mój brzuchol i cycki wielkości brzucha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fad565fff55b.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 13:20
blue00, frezyjciada, Malgonia, by7mistake, Lunaris, nowa na dzielni, Kaczorka, Cabrera, Lusesita, Achia, Yoselyn82, summer86, JustynaG, Jeżowa, Lucia88, golonat lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok