Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!!
Człowiek wchodzi po 100 latach na forum a tu taka niespodzianka!!!! Malgonia gratulację!!! Rośnijcie zdrowo no i miłego wypoczynku
Bazylku brzuszek śliczny!!!
By7 nie tylko Ty Ale kiedyś wysikamy, no nie?Malgonia lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
No właśnie kurczę najważniejsze chyba to znaleźć klucz . Ja uważałam, że naturalnie II kresek nigdy nie zobaczę, teraz nawet jeżeli nie będzie się udawało to czuje się mądrzejsza bo wiem, że plemniory zwyczajnie nie docierają do celu. Teraz uważam np. że odradzane nam IUI wcale nie jest w razie czego złą opcją. W każdym razie te nasze walki gdzieś tam przynoszą z czasem efekty
PS. I nogi do góry do upłynnienia jednak uważam za dinozaurowy must haveLunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyOj laski! Ja wierze, że wysikacie te dwie kreski! Już tu było tyle ciąż z dziwnych cykli, trudnych historii, cyklów bezowulacyjnych i z tych pt."Czemu teraz miało by się udać, jak do tej pory się nie udawało". Więc ja tu będę siedzieć i czekać, aż każda doczeka się bobasa 👶👧
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Malgonia, ale się cieszę! GRATULUJĘ SERDECZNIE!
Bazylkove, śliczny ten Twój brzusio! Ale te tc szybko lecą!
Ja ostatnio nie piszę, ale CZYTAM REGULARNIE, bo mam przymusową przerwę w staraniach z powodu badań. Trochę mi się posypało...czeka mnie rezonans magnetyczny głowy i gastroskopia z pobraniem wycinków.Malgonia lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
frezyjciada wrote:No to która teraz wysika nam dwie kreseczki? Hmmm?😏
-
Cheresta, jeśli masz wątpliwość czy dać wypowiedzenie to po prostu siknij jutro z rana...
Wydaje mi się, że wszystko jest możliwe. Wiele zależy kiedy jest zagnieżdżenie. Ale niech dziewczyny się wypowiedzą co mają większe doświadczenie. -
nick nieaktualny
-
Cheresta- przy takich krokach albo porządny test rano (pepino mi nie wychodziły jak na bobo była kreska po ovi) albo beta na cito nim wręczysz wypowiedzenie. Tu nie ma miejsca na pomyłkę.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
No coś tam jutro obsikam, nie mam wyjścia
Wiem że głupie pytanie zadalam, bo to jak wróżenie z fusów, ale bije się z myślami
Chyba zaczekam do wtorku z tym wypowiedzeniem, tak dla pewnościWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 21:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A Ty miałaś potwierdzona owulacje? Nie pamietam. Bo wiesz, ja np swoją ciążowa miałam prawdopodobnie 2 dni po takim standardowym terminie i 12 no niby powinno już coś być, ale 11 czy 10 nie . Sprawdź rano jeszcze koniecznie dla pewności2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Lucia88 wrote:Malgonia, ale się cieszę! GRATULUJĘ SERDECZNIE!
Bazylkove, śliczny ten Twój brzusio! Ale te tc szybko lecą!
Ja ostatnio nie piszę, ale CZYTAM REGULARNIE, bo mam przymusową przerwę w staraniach z powodu badań. Trochę mi się posypało...czeka mnie rezonans magnetyczny głowy i gastroskopia z pobraniem wycinków.
Brzmi kurde nieciekawie zawsze coś. Ale czemu taka dziwna kombinacja? Bo Ci Lucia?
2019 początek - strata, 10 tc
nowa na dzielni wrote:Brzmi kurde nieciekawie zawsze coś. Ale czemu taka dziwna kombinacja? Bo Ci Lucia?
Ech, no kombinacja, ale jedno z drugim nie ma nic wspólnego...
Gastroskopia, bo miałam krwawienie z przełyku i jest podejrzenie wrzodow, refluksu lub celiakii.
A rezonans, bo miałam dziwne objawy neurologiczne m. in. objaw Lhermitte'a i trzeba wykluczyć takie choroby jak SM, zespół Devica czy choroba Behceta.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ,
Cheresta dziewczyny dobrze radzą- ja 13dpo miałam mega bladziocha i sikałam po kilka razy bo myślałam że to evap. Czekaj z wypowiedzeniem. A tak swoją drogą coś mi umknęło (jak zawsze!) jakie plany dalej masz coś fajniejszego na oku?
Lucia ufff to trochę Ci się nawaliło tych historii medycznych mam nadzieję że badania wykluczą złe diagnozy i szybko wrócicie do starań.
Zmykam zaraz ogarniać z mamą cmentarze. Wczoraj zrobilismy babeczki cytrynowe z synkiem... obrzydliwe gnioty ale cóż -tak to właśnie smakuje jak jest zrobione na składnikach zastępczych przy diecie... chyba wrócimy do sprawdzonych babeczek bananowych Nigelli. Zawsze wychodzą! -
Dziewczyny przejrzalam pobieznie, bo zaraz lece cos jesc.
Dolecialam cala i zdrowa. Mysle ze z pasazerem, bo dalej mam nudnosci (na zczescie po jedzeniu mijaja). Goraco tu jak w piekle
Jak sie rozejrze to sam znac jak wrazenia.Cabrera, nowa na dzielni, frezyjciada, Achia, Cheresta, by7mistake, JustynaG, Lunaris, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frez zaspałam rano do pracy więc nie siuralam. Dopiero teraz po południu na pinka. Powiem tak, jeśli bardzo mocno uzyje wyobrazni to jest bladzioch, ale myślę że ja go bardziej chce tam widzieć niż on tam faktycznie jest . Ale ponieważ już tyle razy całe te starania robiły mnie w bambuko to się tym nie podniecam
Lunaris na oku mam posiedzieć 2 tygodnie w domu i przez ten czas zdecydować. Mam kilka opcji, więc nie zamierzam siedzieć w domu miesiącami, albo aż zajde Po prostu atmosfera w pracy siadla, a też nie mam już siły pracować tak ciężko fizycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 15:26