Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Małgonia koko jumbo i do przodu!
Bazylkove pięknie wyglądasz! rośnij okrąglutkaMalgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie. Poki co wszystko wyglada jak nalezy. W jajniku jest tirbiel ale to sie wchlonie. Zadnych krwiakow nie widac, endonetrium pogrubione.
Dostalam clexan i luteine 200mg dopochwowa. Pierwszy raz sie z taka spotykam. Brala ktoras z Was liteibe tylko raz dziennie? Troche mnie to stresuje.
No ale poza tym humor super. Zaraz wracam do domu sie w koncu pakowac.Cabrera, Lunaris, nowa na dzielni, summer86, Rucola, JustynaG, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Małgonia, gratulacje! No to jeszcze tylko 36 tygodni ciąży przed Tobą 10% ciąży za Tobą!
A jak wrócisz z wakacji to już będzie prawie 20%.
Wiem, że mdłości by Cię uspokajały ale może lepiej niech Cię ominą bo przytulanie toalety w trakcie urlopu nie brzmi najprzyjemniej.Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Jestem po wizycie. Poki co wszystko wyglada jak nalezy. W jajniku jest tirbiel ale to sie wchlonie. Zadnych krwiakow nie widac, endonetrium pogrubione.
Dostalam clexan i luteine 200mg dopochwowa. Pierwszy raz sie z taka spotykam. Brala ktoras z Was liteibe tylko raz dziennie? Troche mnie to stresuje.
No ale poza tym humor super. Zaraz wracam do domu sie w koncu pakowac.
Malgonia- ja brałam luteinę 2x dziennie, ale 100mg więc w sumie na jedno wychodzi, a przynajmniej aplikujesz raz co jest chyba wygodniejsze -
Problem z luteina sie rozwiazal, bo nigdzie tej 200 nie bylo. Bede wiec aplikowac standardowo.
Nudnosci trosze mam, ale falami. Ogolnie czuje sie jak w ciazy ale takuej bezproblemowej. Troche jestem spokojniejsza, ze mimo ladnego przyrostu objaewy raz sa raz nie to nie bede panikowac za kazdym razem gdy sie lepiej poczuje. -
No i super, w sumie większość objawów pewnie pojawi się dopiero po powrocie wiec akurat jeszcze sobie skorzystacie z dobrego samopoczucia. Bardzo się cieszę! w sumie to się super wstrzeliliście z tymi ostatnimi wakacjami
Bazylek brzuszek cudo
Malgonia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Małgonia ogromne gratulacje takiego pieknego przyrostu!!! Progesteron tez masz bardzo ładny, o wiele wyższy niż w ciąży którą zaczynałyśmy razem. Jestem bardzo dobrej myśli.
Bazylku piekny brzusio!!!!Malgonia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziekuje Dziewczyny.
By 7 nie mow tak prosze. Mi tez sie wydawalo, ze skoro rok sie nie udalo to naturalnie juz nie zaskoczy. A zaskoczylo - zwlaszcza mnie.
Buziaki dla Was, obiecuje sie odzywac. Poki co jestem po pierwszym zastrzyku, mdlosci mam na tej bezclowce takie, ze oszalec idzie. -
Małgonia dostałaś bonus za narzekania o braku objawów Tak to jest- jednego dnia się martwisz że nic nie czujesz a na drugi dzień prosisz żeby już minęło.
Udanego urlopu! -
O tak... Lunaris ma rację.
Miałam mdłość dość długo bo do 23 tygodnia. I jak miałam dzień/dwa przerwy to panikowałam czy na pewno maluch dobrze się rozwija. -
by7mistake wrote:Juz chyba zostalam jako jedna z nielicznych która nigdy nic nie wysikała
Bo to trzeba raz, a skutecznie Ale znam te odczucia - też nie raz i ni dwa myślałam, że choćby jakiś biochem dałby mi nadzieję... a tu zawsze biel (no poza sikaniem po Ovi ). Po czym, nieco z zaskoczenia, się udało. I tu akurat mamy podobną sytuację - sądzę, że u Ciebie też kluczem może być doprowadzenie do normalnych, wartościowych owulacji. U mnie zaskoczyło w drugim cyklu z owulacją, choć nie ukrywam, że miesiącami miałam obawy, że wcale to nie wystarczy, że wrócą owulacje, a potem zaczną się schody z immunologią, wynikami M. itp.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyMałgonia, udanego urlopu we Trójkę
By7 - my będziemy kibicować tak długo, jak będzie trzeba. Wiem, ze kiedyś i u Was zaskoczy. A wiem, bo tylko na tym forum byłam świadkiem ciąż, które mogłyby śmiało nosić znamiona cudu, a się udało
Najtrudniej tylko w tym wszystkim nie tracić nadziei...także pamiętaj, ze jak tylko będzie ci gorzej, to śmiało pisz, a my tu podniesiemy cię na duchu 😘