Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucia kompletnie nie wiem co to znaczy, ald nie brzmi jakos fajnie
Wspolczuje, bo zakladam, ze stres masz teraz niemaly. Jak znajdziesz czas to napusz cos wiecej -
nick nieaktualny
-
Lucia, ja już Ci pisałam że wierzę że będzie dobrze i da się tu coś zaradzić. Mam nadzieję że się nie zalamalas... Bardzo mocno Cie tule :*
Małgonia to już niedługo, trzymamy mocno kciuki za Ciebie i kropka :*
A ja sobie siknelam bo odebrałam testy.
Sik poranny vs. Sik wieczorny 3 godzinny
Czuję się tak jakby się to działo obok mnie...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5a04d7a2e43.jpgKingulla, nowa na dzielni, Lucia88, Karletka, Cabrera, by7mistake, JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Iza ja tam już wiem na 100 % że to ciążowa 😊 takie testy chyba nawet w dzień podania ovi by nie wyszły 😋 kiedyś miałam sprawdzić zaraz po ovi do ilu beta rośnie ale jakoś wyleciało mi to z głowy.
Lucia zdrówka! 😘 Oby to nie było nic złego..2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718 -
nick nieaktualnyMałgoń... Nie możesz się tak zadręczać. Ja wiem, że brzmi to banalnie i łatwo jest tak pisać. Ale obiecywałaś "bede się cieszyć każdym dniem ciąży" to proszę Cię! Bo się wykończysz psychiczne!
Iza.... Nie sikałaś od rana wcale? Jakiś skoncentrowany sik to był? Bo jak nieeeeeee to.... Aj! Nic nie będę mówić! Po prostu ściskam Cię mocno i kciucze przeogromnie! Może dobrze by był zrobić betę i potem kolejną? Choć wiem, że beta Cię stresuje...Malgonia lubi tę wiadomość
-
Frezik nie sikalam od 17:30do 20 :p mniej więcej
Jutro rano chyba idę na betę, bo przydałoby sie umówić na wizytę żeby zobaczyć gdzie jest kropek, no i po zaświadczenie do heparyny.
Do wyników bety to chyba jeszcze nie będę wierzyła....Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Izape czekamy na dobre wieści!
Malgon Frez dobrze gada, nie zadręczaj się, na spokojnie, moja znajoma miała na tym etapie złe przeczucia do tego stopnia ze cała noc przeryczala a jej mąż tez nie mógł spac, na wizycie wszystko było pięknie! W ogóle zauważyłam ze na tym etapie taka niepewność to jest w ogóle standard, dobrze będzie, czekamy jutro od Ciebie tez na same dobre wieści2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Achia wrote:Kurcze. .. napisz jak będziesz mogla coś więcej, co się z tym robi...
Sama nie wiem, co się z tym robi. Podobno w grę wchodzi farmakoterapia, radioterapia i operacja. O wszystkim zadecyduje neurolog, wizytę już mam wcześniej umówioną na 29.05.
Może to być też powód moich rozjechanych hormonów i problemów z zajściem w ciążę.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyLucia, mam nadzieje, ze mimo wszystko okaże się to niegroźna zmiana. Najważniejsza będzie chyba ta wizyta u neurologa...trzymaj się dzielnie do tego czasu ❤️
Iza - powoli trzeba wdrażać heparynke chyba ❤️ ja takich nordow przy becie 90 nie miałam
Małgonia, jutro myślami będę z Wami ❤️...tylko dlaczego tak późno ta wizyta???Lucia88, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Malgon, o której jutro wizytujesz?
Iza, wygląda to obiecująco! Trzymam kciuki!
Lucia, kurcze, bardzo mi przykro, mam nadzieje ze trafisz na dobrego lekarza który szybko upora sie z tym dziadostwem, czymkolwiek to jestLucia88, Malgonia lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.